TKBL FİNAL 4.Maç | Fenerbahçe - GALATASARAY

Şifre Şu: RYZF4YKS

Bunu girip GSTV'yi seyredebilirsiniz İnternet üzerinden.

Esmeral'in oynamayacağını hemen hemen biliyordum zaten. FB'nin kısa rotasyonu iyicene sorun yaratacak onalr için. Birsel Nevriye yanına zagota-Angel ve Matoviç'i koyacaklar. Ama maç ilerledikçe özellikle Bİrsel'in üzerine yük binecek. Çünkü Bİrsel'in muadili Horakova. Ama onun oyuna girmesi için bir yabancının çıkması lazım. Matoviç çıkıp Nevlin girebilir o zaman. Nevlin-Nevriye ikilisine Bahar'ın hareketli olması durumunda Sylvia bariz üstünlük sağlar. Bunun dışında Angel çıkıp Şaziye de girebilir. Ya da Birsel 40 dakikaya yakın oynamak zorunda kalır. Bu da maçın sonunda onun bitmesine neden olur. FB bugün 2.5 yerli oyuncu ile oynamak zorunda. Esmeral iyi oynar kötü oynar bilmem ama sonuçta rotasyonu sağlayan bir oyuncuydu. Şimdi gençlerden hangisine güvenecekler? Neyse biz maçımıza bakalım. Kazanalım Salı günü eğlenelim.

GSTV hata veriyor bende. Aynı durumda olan var mı?

Onların salonu süslemesine takılmayın. Alışık onlar sahte şampiyonluklar kutlamaya timsah yapmaya. Tek doğru yanı bugün "2-2 mi 2-2mi?" diyenlere "evet 2-2 rahat ol" diyebileceğiz:))

Promosyom kodum yok benim üyeyim zaten ama açılmıyor hata veriyor İzle diyince.

Hepinizin yüreğinize sağlık kızlar. Elinizden gelenin fazlasını bile yaptınız ama federasyonu ve hakemleri yanına alan bir takıma karşı ancak bu kadar mücadele edebilirdiniz. Alkışlıyorum sizleri sağolun..