TKBL FİNAL 4.Maç | Fenerbahçe - GALATASARAY

Ne yazık ki yine bir katliam yaşandı. O kadar çok hakettiğimiz bir maçı hakemlerin özellikle son bir dakikadaki yardımıyla aldılar elimizden. Kaç oyuncumuz 5 faul oldu, bileği burkulan Sylvia sekerek oyuna girdi ki o an benim için son noktaydı eminim hepimizin gözleride dolmuştur.

Çok fazla söylenecek birşey yok malesef, çok üzgünüm ama aslanlar gibi mücadele eden bütün kızlarımızı kutluyorum. Emeğimizi çalanlarıda Allah' a havale ediyorum. Taurasinin diyeti ödendi, hesap kapatılmıştır.

Saygılar.

Topu sadece 3 sayı çizgisinin gerisinde verdiğin üstüne hiç bir oyun kurmadığın Fowles'ı momentumu elimize geçirmişken, ona hucümda hiç bir rol vermezken oyuna aldın Ceyhun Hoca ve maçı kaybettik. Aaa pardon hucüm ribaundları rolünü unuttum. Aleyhimize yaptığın bütün hatalar için teşekkürler!

Ölüp ölüp dirildiğimiz, ama ne yazıkki onlara verdidiğimiz maç ve şampiyonluğu .Bu kadar hırslı,azimli ve istekli oynadığımız bir maçta değinmek istemiyorum ama sevgili hakemlerin sağ olsun saçma sapan yerlerde bize verdikleri onlara ise töleranslı davrandığı faullerin haddi hesabı yok .Murat Birecik'in başhakem olduğu her maçta bize galibiyette,şampiyonluk da çok uzak.SON 10 saniyeye kadar hiç umudumu kaybetmeden izledim şu maçı.Hakikaten böylesine kalp dayanmıyor.

Sezon boyunca takımda emeği geçen en alt kademesinden en üst kademede olan herkesin emeğine sağlık.

"Yaklaşık 20 kişinin bir senelik emeği dört maçta nasıl çöpe atılır"'ı 12 kişilik hakem kadrosu ve yönetmen Turgay Demirel çok güzel gösterdiler!

Fener bu şaibeli şampiyonluğu ne kadar içine sindirebiliyorsa ben de onları o kadar tebrik ediyorum.

Adnan Polat sağolsun!

"Canınız Sağolsun" demek yetmiyor bana. Bir şeyler yanlış, hepimiz biliyoruz. Ortada haksızlık var,yanlışlar var.4 maçta bir takım 95 tane serbest atış kullanıyor. Bu seriden önce Fowles'u alalım falan diyen fenerliler vardı. Kusura bakmasınlar Fowles'un o 2.oyuna girişinden sonra anca vesikalık resmini alabileceğini anlamışlardır heralde.Bunlar da Savaş Abi'nin twitter hesabından yazdıkları, salondaydı ;
Slyvia'nin sevgilisine saldirdilar..
Yoneticiler soyunma odasinda, hakemden sikayet ediyorlar, ben de ediyorum. 3 farkimizi sayin o zaman yonetim..
Koc agliyor, isil agliyor, gulsah agliyor, tamika agliyor, malzemeci agliyor, ben agliyorum, polat guluyor..

edit : Şu şekilde şampiyon olmuş,Matovic gibi çirkef bir oyuncuya sahip bir takımı destekleyeceğime, Her şeye Rağmen sonuna kadar savaşan böyle bir takımı desteklediğim için bir kez daha gittim babama teşekkür ettim. İyi ki beni Galatasaraylı yaptın dedim.

Bütün sezon için söylemek gerekirse ;
Kızlar = Mücadelenize sonsuz teşekkürler
Taraftar = Yüreğinize sağlık
Kenar yönetim =İyi niyetli ama zor anlarda yetersiz
Hakemler = Herkes yaptığının karşılığını bu dündaya alır kimi kendinden kimi çoluk çocuğundan
Yöneticiler = YATACAK YERİNİZ YOK

Bir kere biri bu takımın hakkını korusun.Biz niye Taurasi'nn dopinginin,Penny'nin kaçmasının diyetini ödüyoruz.Aziz bey evet çok ağır hesap sordu.Ne hakla bunu yapabiliyorlar,dünyanın neresinde bir maçın hakemi bu kadar çok değişiyor.Bu kadar insan kobay mı da sabrımızı zorluyorlar.Turgay Demirel'e oy atan yöneticilerimiz inşallah huzur doludur şimdi.Her şeye ben kızlara teşekkür ediyorum.Seimone'un yüreğine,Fowles'ın acısına rağmen dönmesine,Tamika canla başla mücadelesine,Işıl'ın 2. yarı ben burdayım demesine yazık oldu yetmedi maalesef.

Koc agliyor, isil agliyor, gulsah agliyor, tamika agliyor, malzemeci agliyor, ben agliyorum, polat guluyor..

Esas ağlaması gereken insan gülüyor sahada varını yoğunu orataya koyanlar ağlıyor. Bu işte bir terslik var. Kaldırın kafanızı kızlar, alsınlar federasyon ve hakemli şampiyonluklarını doya doya kutlasınlar.

çok üzüldüm ya 1 sayı öndeyken seimone nun üçlüğü girecekti hem hakemleri hem de feneri yenmiş olacaktık:( ama yinede helal olsun kızlara

Horakova'nın pozisyonunda faulü çalan hakem Murat Biricik mi? Hani şu bir gün önce Karşıyaka-Beşiktaş maçında (İzmir'de) görev alan Murat Biricik. Hani Federasyon yönetmeliğine göre bu maçı yönetmemesi gereken Murat Biricik.

Gerçi hoş Murat gider Mehmet gelir, Mehmet gider Recep gelir.

vay vay vay fenerbahçe doping klübü şampiyon olmuş ne sürpriz ama o hakemlerle o turgayla kupa ananızın ak modafinili kadar hakkınız !

Takım için söyleyeceğim tek sözler şunlar;
"Sizler tıpkı şampiyonlar gibi oynadınız asla pes etmediniz. Ve şampiyonlar başını hep dik tutar. Sizler bazı insanların bulmak için bir ömür harcadığı bir şeyi başardınız. Başardığınız şey yenilgiden zafer doğabileceğini göstermekti."

Yönetim söyleyebilecek hiçbir şeyim yok. Artık koltuktan maç izlemeye bir son versinler. Kim olduklarını ve hangi armayı taşıdıklarını fark etsinler!