• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TKBL Final | Galatasaray 2 - Fenerbahçe 3

Göçmen kız Nevriye geç de olsa burdayım diyor.

ya bu Angel tam bir pislik ve gerizekalı. Sancho'nun üzerinden smaç basmaya çalıştı ve gerginlik yaratmaya meyillendi, Sancho oralı olmadı.

Dakika skor verirmisiniz

4 maçta da mücadele eden kızlarımız seriyi eşitledi,hakkımız olan kupayı alıcağımıza gönülden inanıyorum.En azından kızlarımızın mücadelesine kefilim...(Hemşerim NEVRİYEDE döndü.)

1.50 dk 70-52

Şu son 4 maç gösterdi ki biz onlardan çok çk daha iyi bir koça ve takıma sahibiz :) Helal olsun size kizlar :)

72-56 Vurduk geçtik..Hoşgeldin Nevriye,Hoşgeldin Alba..

Yendik bilegınıze saglık kızlar her zaman %60 la 3 luk atamazlar

Ah o 2. Maçtaki fahiş hatalar olmasaydı.Ben normal şartlarda şampiyon olacağımıza inanıyorum ama son maç bilindik hakem kıyımi olabilir diye korkuyorum

Allah'ım bize Pazar günü hem futbolda hem baskette olmak üzere çifte bayram yaşatsın !

Çok rahat bir galibiyet alacağiz inşaAllah. Koça ve takıma son 4 maçta ki oyundan dolayi guvenim sonsuz. Allah utandirmasin insaAllah...

Maçtan önce demiştim çok rahat bir galibiyet alacağiz diye :) Beni yaniltmadiklari için kizlara sonsuz şükranlarimi sunuyorum :) Elinize,yüreginize sağlik :)

pazar günü maç kaçta belli mi acaba

Ekrem Memnunun sevinci görülmeye değerdi. İnanıyorum bu takıma harbiden inanıyorum

Hepinize helal olsun dişi Aslanlar geçen maç yanınızdaydık bu maç iş dolayısı ile gelemedim ama izledim eze eze geçtik. Gerçekten hepinize helal olsun. Türkiye basketbol fenerasyonuna selam olsun...

Arkadaşlar maçın özetini nerden seyredebiliriz?

Öncellikle takimimizi tebrik ediyorum güzel bir galibiyetle seriyi 2-2 ye getirdik, ancak son mactaki hakemlerin kimin olacagini tahmin etmek istiyorum. FB´ye ödül olarak bence karsilasmanin hakemleri söyle olur. Emin Mogolkoc, Özlem Yaman, (hakemligi birakmadilarsa) Rüstü Nuran veya Ersan Kartal.

Bahar oynayacakmı son maçta acaba? Cezası bitiyor.

Geri