Top 16 | 6.Hafta | Galatasaray Liv Hospital 71 - 74 CSKA Moskova

2 yıl evvelki csk maçı atmosferinin benzeri olur cuma günü.maç 14 şubatta,zamanında deportivo maçında yapılan kareografinin bir benzeri daha olabilir tahminim.Oyle bir atmosferden csk falan çıkamaz,daha öncede namağlup gelip yenilip gitmişlerdi.Yine aynısı olur,o salondan kimse çıkamaz o atmosferde.

Teodosic'in 14 şubatta İstanbul'da olması da büyük bir tesadüf gerçekten :)
Bu arada klüp sözleşme yükümlülüklerini yerine getirmesi gerekir tabiki ona lafım yok. İmzaları attıysanız verin çocukların parasını. Hiçbirini eşe dosta rezil etmeye hakkı yok klübün. Ama ben para alamadığım için işi sabote etme kısmını anlamıyorum pek. Paranı alamıyorsan , ''haklı'' olarak ayrılırsın ama hem burada durup hem de performans düşürmek doğru olan değil bence. İnşallah oyuncuların hakkı ödenir önce de sonrasını sonra düşünürüz.
Son sözüm de yönetime. Sizin yüzünüzden eleştirdiğim oyunculara karşı pişmanlık duyuyorum. Tabiki bazı eleştirilerimin parayla alakası bile yok ancak ; siz emeği karşılıksız bıraktıktan sonra da ben gidip Ender şöyle , Furkan hücumunu geliştirmeli bla bla bla diyemem. Bu taraftar basketi çok sevdi ve sahiplendi. Her ne kadar elitist teyyareler rahatsız olsa da taraftar Abdi İpekçi atmosferini yarattı ve bundan keyif alıyor. Umarım yönetim bi çare bulur da bu sinerji kaybolmaz.

Kimse kusura bakmasın ama ben maaşımı paramı alamıyorum diye bugün oynamayacaksın o armayı layığı ile terletmeyeceksin sonra o senin taraftarını kahreden sahada yokoluşunu izlediği maçların parasını gecikmelide olsa çatır çatır alacaksın. Dur derler adama burda ; garanti sözleşmeye imza attım para da para diye tuttur ama o paranın karşılığı olan yüreği teri inancı sahaya yansıtma!!! mersin bşb yada aliağa nın bütçesi enderin maaşı kadar unutulmasın o takımlardan bişeyler beklemek zor ama bugün 15 milyon dolarları bulan bütçesiyle galatasaraylı basketbolculardan sahada ben terini akıtmasını mücadelesini hırsını inancını kusura bakmasınlar görmek isterim. Burası dingonun ahırı değil anlı şanlı türkiyenin en büyük külunü GALATASARAY. Bazıları bu formanın hakkını veremiyorsa defolup gidecek!!! o formayı aylık 5000 lira maaşla giymeye hazır tbl de kaç tane yetenek vardır kimbilir herkes haddini bilecek.. Arroyo ihtarname çekmiş zaten buna hakkı olan TEK oyuncuda o aldığı maaşı sonuna kadar hakeden tek oyuncu maalesef.. Diğerleri önce arroyo gibi mücadele edecek parkede terini son damlasına kadar akıtacak deyim yerindeyse rakibi ısıracak yiyecek parçalayacak sonra para diyecek!!!

neyse arkadaşlar şu para pul mevzusunu kapatıllımda maça odaklanalım, 8000 kusür bilet satılmış yine full salonda oynanacak maç, cska takımı atmosferi biliyor ve çekinerek gelicekler, minimum top kaybı, savunma ribandları , iyi yüzdeli şutlar , serbest atışlar ve taraftarın desteği ile bu maçın kazanılmaması için hiç bir engel yok

Aylar sonra belki de 1 sene sonra tekrar bir basketbol maçını canlı izleme şansım olacak. Heyecanım büyük ama bu anın kötü bir zamana denk gelmesi de benim açımdan kötü oldu. Yine de TOP 16'daki CSKA maçına takım ve taraftar olarak bu kadar ruhsuz bir şekilde hazırlanmış olmamız beni çok şaşırttı. Bunda gelen şampiyonluğa rağmen yönetime, hocaya, takımdaki bazı isimlere ve Özyer'e karşı farklı kişilerce farklı seviyelerde bir soğuma olmasının da katkısı büyük. Mesela 10000 kişinin geldiği bir maç olacak gibi duruyor ve maçın sonucu farklı bir şekilde aleyhimize oluşursa ben 35 sayı fark yediğimiz Fener maçlarının aksine takıma bir tepki doğabileceğini varsayıyorum. Gelinen nokta şampiyonluğa rağmen gerçekten üzücü. Biraz toparlanmamız gerekiyor.

Ben yine de 1 senelik açlıkla büyük bir heyecanla CSKA maçında yerimi alacağım ve Euroleague final maçımızmış gibi maçı izleyeceğim. Darısı herkesin başına diyelim.

Bugün çıkan haberlere göre erkek-kadın şubelerin alacaklarını cumaya kadar yatıracakmış kulüp.Başkanın açıklaması olarak yazıyordu ne kadar ne kadar yanlış bilemem.

Takımda eksik çok iyi oynamıyoruz takıma bakınca bütün hevesim kaçıyor.12 bin kişi kadar inanmış olsalar keşke.

Son haftalarda oynanan basketbol CSKA maçı öncesi pek ümit vermiyor. Ancak, "Galatasaray adının olduğu yerde umut vardır" vecizesi bize ışık tutuyor. Alınacak bir galibiyet gruptan çıkma adına x2 ekstra olacak.

Kuban CSKA ve Real'in ikisini de çok zorlasa da galibiyet çıkaramadı sahasında.Umarım biz de onlar gibi zorlar ve onların yapamadığını yapıp galibiyet ya da galibiyetler çıkartırız.Hala,Kalnietis. :mad:

İçinde bulunduğumuz huzursuz ortamdan bir nebze olsun çıkmak istiyorsak bunun anahtarı bu maç, bu form durumuyla zor ama full salon devreye girince işler değişir

Biletler bitti. Full salon, sağlam tribün iyi atmosfer olacak. Oyuncularımız GS tvye ipekçiden idmandan röportaj verdiler hepsi galibiyet istiyor. Biz zaten istiyoruz bu maç kırılma maçımız olabilir çok zor fakat yener isek rahat bir nefes alırız yenemez isek yokuş aşağı inmeye devam ederiz gibi gözüküyor. Hayırlısı bakalım bu akşam ordayız. Konsantrasyon !

Futbol takımının bu sene oynadığı Juventus maçına benzetiyorum. kaybedersek sıradan mağlubiyetlere sadece bir yenisi eklenecek ama ya KAZANIRSAK neler olabileceğini tahmin edebiliyor musunuz? Hep destek tam destek ATAMAN ve YENİLMEZ ARMADA !!!