Top 16 | 6.Hafta | Galatasaray Liv Hospital 71 - 74 CSKA Moskova

Ender'in şovu olmasa maç çoktan kopmuştu, Hines ve Krstic dağıttı bizim pota altını ama Enderin sayıları, Arroyonun asistleri sağolsun maça tutunuyoruz.

Domercant'ın üçlüğü ile ilk defa öne geçtik, savunmamız şu an çok diri, bu şekilde devam edersek bu maçı alırız. Krstic'in bir tane bile ribaund almadan 18 sayı bulmuş olması dışında sorun yok şu an.

Krstiç >>>> Erceg + Bonsu.
Böyle bir adam varken savunması vasat 2 uzun nasıl oyunda tutulur?? Şimdi hangi mucizevi üçlükleri bekleyeceğiz rakibi yakalamak için.
Yazık vallahi.

Domercant'i bekliyormuşuz demek ki! :D
Şu savunma devam etsin, Krstiç dışarıdayken farkı biraz açalım. Maçı alalım. Çok çok ihtiyacı var kulübün bu maça.

Mücadelemiz gayet iyiydi, saha içi organizasyonumuz da fena değildi, böyle oynayalım başka bir şey istemiyorum fakat Erceg'in zayıf noktalarını görmememiz/gözardı etmemiz için en az 5/7 üçlük 2/3 ikilik isabeti ile oynayıp kucağına da 5-6 tane ribaund düşmesi lazım (ki alabilsin) aksi taktirde oynamasının bir anlamı yok onun yerine Doğukan oynasa daha faydalı olur, gerçekten zarar adam.

Umarım Cenk in bir önemli bir sıkıntısı olmaz o düşüşten sonra. Maç hakkında yorum yapmaya pek gerek yok, zaten takımın ne oynadığı pek anlaşılmıyor. Kendi sahamızda kalburüstü takımlarla yaptığımız maçların hepsi aynı senaryoyla sonuçlandı, deplasmanda yensek bari, ne diyeyim.

Tek bir şeyi merak ediyorum.4 kısa ile rakibi bozuyorken,4.çeyreğin ilk 5 dakikasını neden Erceg ile oynadık? İnanamıyorum ya bu kadar kolay maç bırakılmaz,gerçekten inanamıyorum.Şut sokamıyor diye Sinan kenara geliyor.Bu düşüncedeki bir takım 1 galibiyeti bile haketmiyor Euroleague'te...Sinan'ın sahada olduğu her saniye rakipten daha iyi top oynadık.