Top 16 | 6.Hafta | Galatasaray Liv Hospital 71 - 74 CSKA Moskova

Bugün yatırılacaktı sözde alacaklar gerçekten yazık aylarca ödeme yapılmamış sporculara.Ergin Hoca güzel şeyler yazdı umarım kazanırız bugün.

Kaybetmek kolay,kazanmak olay.

Olaya teknik olarak bakarsak Kuban maçının telafisi olabilir bu ekstra galibiyet.Dahası takıma özgüven getirebilir.Farklı bir açıdan yani taraftar gözünden bakarsak da CSKA Moskova gibi bir devi yenmenin farklı bir hazzı oluyor.2 yıldır o maç hatırlandıkça tebessüm oluşturuyor insanlarda.

Neden tekrarı olmasın? Yine bir Şubat akşamı

Bu maçta alınacak bir galibiyet neden ekstra oluyor onu anlamıyorum. Evet 2 sene önce aldığımız galibiyet ekstraydı zira CSKA Andriy Kirilenko, Alexey Shved, Ramunas Siskauskas gibi daha pek çok artıya sahip henüz maç kaybetmemiş bir takım iken biz ise çok daha mütevazı bir kadro ve bütçe ile oynuyorduk. Shipp, Lakovic, Shumpert vs gibi oyuncularla kazanmıştık. Bugün hala kendi evimizde alacağımız galibiyete "ekstra" diye bakıyorsak yapacak bir şey yok.

Bir de takım parasını alamıyor diye kimse kılıf uydurmasın, parasını alamayan çeksin ihtarnamesini maça da çıkmasın biz de ona göre sorumlusundan hesabını soralım.

Ben kazanacağımızı düşünüyorum, umuyorum ki yanılmam, tek çekincem reboundlar.

voleybolcu spiker maçı anlatıyor, ismail şenol şerh yemiş, kosova nerde ya, sanki voleybol maçı izliyorum bu adamı dinlerken

ilk yarıyı 40-37 geride tamamladık. Bir ara 12 sayı geri düşmüktük. Sinanın oyuna girmesi hareketlilik getirdi. Enderinde girmesiyle hucumda daha iyiydik. CSKA ilk yarıda Arroyo'yu oyuna sokmadı.

hAKEMLERİ DE BİR KAÇ POZİSYONDA BEĞENMEDİM.

Devre skoru: 37-40

Maça iyi başladık. Hem hücumda hem savunmada verimi bir oyun oynayıp çeyreği 21-23 geride kapattık. İkinci çeyreğe kötü başladık. ilk 4 dk sayı bulamayıp CSKA'dan 0-9'luk seri yedik. Sonradan toparladık ve farkı üçe indirmeyi başardık.

Ender ve Sinan bu şekilde katkı vermeye devam etmeli ve kesinlikle Furkan-Bonsu ikilisi oynamalı pota altında, cidden Erceg tamam iyi şutör falan ama kesinlikle 4 numara değil hele bir poziyonda sıradan bir dört numaranın smaçla ya da basit bir atış ile bitireceği pozisyonda resmen topu rakibe teslim etti. Erceg-Arroyo ve Bonsu aynı anda oyunda olduğunda savunamıyoruz, Sinan-Ender-Furkan üçlüsünün hırsı, isteği ve becerileri skoru belirleyecek bence. Ender böyle devam et ikinci yarı lütfen.

Krstiç >>>> Erceg + Bonsu.
Böyle bir adam varken savunması vasat 2 uzun nasıl oyunda tutulur?? Şimdi hangi mucizevi üçlükleri bekleyeceğiz rakibi yakalamak için.
Yazık vallahi.