Top 16 / E Grubu

4.maclardan sonra girelim bu hesaplara cunku Efes - Oly macinda olasi bir Oly galibiyeti degistirir isleri. Ya da Efes eger fark atamassa 3'lu averajin resmen bizi kurtarmayacagi da belirlenirki bana gore 3 galibiyet lazim zaten. Ya da bir Cska galibiyeti ile dengeleri bozalim neden olmasin?

3lü averajda atılan ve yenilen sayıların toplamına bakarak mı karar veriliyor( cska maçlarıda avetaja tabi) ,yoksa takımların aralarında ki maçların averajlarına mı bakılıyor.

Birde olympiakos hem bize hem de efese 2li averajda üstünlük sağlayacak gibi duruyor (herkes sahasında kazanırsa ) .Ama atıyorum biz efesi içerde 40 sayıyla yendik,yunanıstanda 3-4 sayıyla kaybettik. Bu durumd biz mi çıkarız olympiakos mu ??

Puan eşitliği halinde puanları eşit olan takımların birbiriyle yaptıkları maçların genel averajına bakılır Anıl.

Verdiğin örneğe göre biz çıkarız.

Ben de bir progaramda, geçen cuma ara transfer dönemi başladığını, bu pazartesiye kadar oyuncu transferi gerçekleşirse son 16 maçlarında transfer edilen oyuncunun oynayabileceğini duydum. Tek şart son 16 da mücadele eden takımlardan transfer gerçekleşirse Avrupa Ligi maçlarında bu oyuncunun oynatılamayacağı. Ama bu benim duyumum. Doğruda olmayabilir. Fakat umarım oynatabilirler. Dusko'nun Ersan varken ki halini biliyoruz. Bu oyuncunun gelişiyle hem süresi hem motivasyonu düşecektir. Yeni oyuncununda takımdaki ilk maçlarında büyük katkı veremeyeceğini düşünürsek, bu durum bizim lehimize gelişecektir.

Biz CSKA'yı yenelim de kim ne hesabı yapıyorsa yapsın :))

BİZLER İNANDIK SİZ DE İNANIN!
Bu takım nerelerden nerelere gidiyor,gidecek de... Biz o gün de inanmıştık, bugün de inanıyoruz. Bir de yenmek hiçbir zaman bizim için asıl istediğimiz şey olmadı ki hiç... sadece bir hedeftir yenmek, ki biz hedef koymuyoruz. Biz yüreğini sahaya yansıtan oyuncularımıza ve gönül verdiğimiz renklerin mücadelesine aşığız... Biz kol kola, yürek yüreğe girdik keyif alıyoruz... Bu duyguyu yaşatan oyuncuya,koça,başkana hedef sormak ya da puan tablosunda hesap yapmak düşmez onlar bir şekilde olur zaten...

Olympiakos ilk yarıyı önde kapattı. Bizim için Oly galibiyet iyi olur ki çok iyi oynuyorlar. Eğer Oly maçı alırsa Atina'daki tek galibiyet bize turu getirir. Efes nakavt olmuş şekilde gelir İpekçi'ye.

efesin yenmesi ve 3 lü averaj bence daha avantajımıza olur. sahamızda Efes'i farklı yenmek olimpiakos'u evinde yenmekten daha kolay iş. Hem de son maçta çıkma maçında.

efesin yenmesi ve 3 lü averaj bence daha avantajımıza olur. sahamızda Efes'i farklı yenmek olimpiakos'u evinde yenmekten daha kolay iş. Hem de son maçta çıkma maçında.

Efes'i içerde yensek bile Oly'ye yenilirsek Oly iki tarafa üstünlük kurduğu için tur atlamaz mı? E bu durumda Efes yenilse en azından Efes maçı bizim için daha rahat geçmiş olur.

hayır efes bugün yenilirse bizim avantajımıza olan tek durum gidip olimpiakosu sahasında yenmek ama bugün efes kazanırsa biz cska ya yarın bir galibiyet alırsak efes maçını kazandığımızda gruptan çıkarız.

Yani Efes yenerse bizim gruptan çıkma alternatif yollarımız çoğalır yenilirse sadece Olimpiakos'u deplasmanda yenmemiz kalıyor elimizde.

Yani Efes yenerse bizim gruptan çıkma alternatif yollarımız çoğalır yenilirse sadece Olimpiakos'u deplasmanda yenmemiz kalıyor elimizde.

CSKA'yı yenersek dediğiniz doğru olur ama kadroları 20 ila 30 milyon dolar olan iki takımı üst üste yenmek de zor iş. Ayrıca Efes son hafta evinde unu eleği asmış CSKA'yı da yenebilir. Hatta as oyuncularını dinlendirmesi bile söz konusu olabilir o maçta CSKA'nın.

Benim fikrim Olympiakos'un yenmesinin daha iyi olacağı. Farklı görüşlere de saygılıyım çünkü önümüzdü 3 maç daha var her şey olabilir.

Efes Olimpiakos maçından da bizim ipekçi'deki atmosferimizin galibiyet getiren büyüleyiciliğini anlamıştır millet umarım. Oyuncu derinliği ve bütçe olarak bizden çok üstte olduğu söylenen Efes can çekişiyor kendi sahasında.