Transfer Dosyası 2006-2007

Kültür 2000 Basketbol Akademisi’nin ilk dönemin son haftasındaki konuğu Galatasaray Cafe Crown’ın yeni koçu Murat Özyer oldu. Akademinikler olarak adlandırılan öğrenciler, Özyer’i özellikle yeni transferler konusunda çok sıkıştırdı. Ancak başarılı koç transfer listesi konusunda açık vermedi...
kaynak:megabasket

ben murat ozyerin ole hedefsiz bi galatasaray da calismaya sicak bakmayacagini ve bazi garantileri aldigini dusunuyorum imzayi atmadan once..ayrica murat ozyerin ulker tarafindan galatasarayimiza onerildigini dusunursek onlarinda murat ozyere bazi garantiler verdigini dusunyorum...yukardaki haberdende anlayacagimiz uzere kendisi ii bi takim olusturmak icin calisiyo..daha once duzenledigi basin toplantisinda bu sene icin turkiye liginde basarili olacak bi kadro olusturup seneye avrupa biletini kapmak ve avrupada basarili olacak bi takim olusturma hedefi belirlemis oldugunu goruyoruz..
Bende herkes gibi sabirsizlaniyorum yeni transferler icin ve yabanci oyuncularin belli olmasi icin...ama murat ozyere guveniyorum...
tufan ersoz u bu kadar hafife alan arkadaslara katilmiyorum...dogru ulker febe ye en ii 3 oyuncusunu peskes cekti 100. yil hediyesi olarak ancak bu bi seyi degistirmez...onlar futboldada hersene en ii transferleri yapiyolar..onemli olan takim olmak..aydin ors o kadar yildiz oyuncuyu egolu oyuncuyu beraber oynatabilecekmi bakalim onu gorucez (daha once turkiyenin en ii jenerasyonlarindan birinin icine etmisti,cunku cok fazla general vardi takimda)..mirsad,ibrahim,omer gelecek yildiz nitelikli yabancilar..bunlarin hepsini bi takim haline sokabileceklermi bakalim...bizde takim oyununu oynayabilecek birbirini taniyan bircok oyuncu var..bize sadece takima liderlik edecek sikistigimizda sazi eline alabilecek 1-2 extra oyuncu lazim..
2 sene once bjk i ucuran kalid-el amin 700.000 dolara rusyaya gitti...bjk onu nba den getirdiginde 250.000 dolara getirmisti..nie bizde bi kalid-el amin bulmayalim nba de...yeterki bizim yoneticiler adam gibi arastirma yapsin menajerlerin elindeki 3-5 tane kasetle transfer yapmasinlar(her sene 7-8 yabanci gelip gidiyo,cunku 50-60.000 dolar lik adamlarin pesinde kosuyoz) ATALARIMIZ DEMiSKi '' UCUZ ETiN YAHNiSi YAVAN OLUR '' bole oyuncularin cogundan hayir gelmedi.parayi verip ii bi yabanci alalim 2-3 sene verdigimiz paraya degsin...2 sene once bizde oynayan bodiccer gibi faydali oyuncular gene bulunabilir...kalid-el amin gibi yildiz vasifli oyuncularda bulunabilir...
sonuc olarak murat ozyere ve Galatasarayimiza bu sene cok guveniyorum,umarim hayal kirikligina ugramayiz :atki

boddickerı alsak bize çok yaralı olur artı oyun sıkıştığında dışarıdan iyi şut atabilen bi oyuncu

Ülker'in teknik heyeti niye Galatasaray'a geldi?Gerçekten Galatasaray mı bunu istedi?Ben bu kadar ödün vereceğimizi düşünmüyordum.Bu ödünler veriliyor;çünkü Galatasaray hesaplarından korkuyor.İtalya'da yapılan araştırma bizde yapılacak olsa Faruk Süren döneminden dolayı küme düşeriz.Galatasaray,bu gibi korkularından dolayı iktidara ödünler veriyor.Futbolun arka bahçesi TBL'de daha açıktan bir ortaklık görüyoruz.Yakında ''Galatasaray'a gelmez'' dediğiniz yabancıları da Ülker alır merak etmeyin,ama neyleyim öyle Galatasaray'ı.Asra damgasını vurmuş,şanlı tarihiyle Galatasaray,Ülker ile yan yana mı çalışacak,midem bulanıyor.Artık Ülker arabaları sokakta Gs tribünü biletleri de dağıtır,kampanyalar da yapar.Bakarsınız o minikler Gs tribününde yer almış.HER ŞEYE RAĞMEN GALATASARAY'ın yanında oluruz ama bu niteliksizlik beni üzüyor.

Murat Özyer eskisine nazaran iyi bir hoca.Hocayı sevmiyor değilim ama böyle gelmesini istemezdim.Ondan tek isteğim var,tek transfer isteğim var,o da İsmet'i takıma kazandırsın.O çocuk çok işler yapacak,en iyi transferimiz olacak ama ligin başından itibaren biraz süre alması gerekiyor.

Son olarak bence yakında Gs,Ülker'in atılımıyla 2 tane iyi yabancı getirecek.Başka bir görüntü yok ortada.

CemGSCem' Alıntı:
Ülker'in teknik heyeti niye Galatasaray'a geldi?Gerçekten Galatasaray mı bunu istedi?Ben bu kadar ödün vereceğimizi düşünmüyordum.Bu ödünler veriliyor;çünkü Galatasaray hesaplarından korkuyor.İtalya'da yapılan araştırma bizde yapılacak olsa Faruk Süren döneminden dolayı küme düşeriz.Galatasaray,bu gibi korkularından dolayı iktidara ödünler veriyor.Futbolun arka bahçesi TBL'de daha açıktan bir ortaklık görüyoruz.Yakında ''Galatasaray'a gelmez'' dediğiniz yabancıları da Ülker alır merak etmeyin,ama neyleyim öyle Galatasaray'ı.Asra damgasını vurmuş,şanlı tarihiyle Galatasaray,Ülker ile yan yana mı çalışacak,midem bulanıyor.Artık Ülker arabaları sokakta Gs tribünü biletleri de dağıtır,kampanyalar da yapar.Bakarsınız o minikler Gs tribününde yer almış.HER ŞEYE RAĞMEN GALATASARAY'ın yanında oluruz ama bu niteliksizlik beni üzüyor.

Murat Özyer eskisine nazaran iyi bir hoca.Hocayı sevmiyor değilim ama böyle gelmesini istemezdim.Ondan tek isteğim var,tek transfer isteğim var,o da İsmet'i takıma kazandırsın.O çocuk çok işler yapacak,en iyi transferimiz olacak ama ligin başından itibaren biraz süre alması gerekiyor.

Son olarak bence yakında Gs,Ülker'in atılımıyla 2 tane iyi yabancı getirecek.Başka bir görüntü yok ortada.
bence bize yabanci konusunda hiç destek olmayacaklar gibime geliyor

1905' Alıntı:
CemGSCem' Alıntı:

bence bize yabanci konusunda hiç destek olmayacaklar gibime geliyor
nedense bana da öyle geliyor

işallah öyle olmaz yoksa sezon sonuna kadar kabus görürüz :oops:

ozamnda bizimkiler adam olsun duzgun yabancilar izlesin onlari getirtsin
koch u bize ulker mi getirtti yada dixon u veya boddicker i bizimkiler
gorevlerini hatirladiklari zamn zaten ulkere ihtiyac duymicaz

Beyler Ülker'in bize yabancı transferi yapması zaten absürt olur.Ülker bize 2 milyon doları verecek,biz şube yönetimimizi oluşturacağız o parayı öyle kullanacağız.Ülker'in bizimle bağı Cafe Crown ismini kullanmamızın yanı sıra reklam amaçlı çeşitli uygulamalarda bizden faydalanmaları olacak.Sırtımızı Ülker'e yaslamamalıyız.

sağda solda oyuncu aramaya hiç gerek yok..malik kalsın,bide 5 numara alıp trnsferi kapatalm..bu 2 yabancıyla bile oynasak yeter..serhat,valentin,fatih gibi oyncularmzdan çok şey bekliorum bu sene

ya arkadaşlar şu ana kadar aldığımız oyuncuları bi zahmet yazacak olan var mı kafam karıştı vallahi lütfen....

Resmi olarak sadece 2 oyuncumuz var.İsmet Hacıoğlu ve Fatih Ünal.Henüz resmileşmese de şubeye yakın admin abilerimizin belirttiği üzere Cemal Nalga,Tufan Ersöz ve Murat Kaya da seneye bizde.
Arda transferi Erman Kunterle anlaşıldığı dönemde gündemdeydi.Şu an belirsiz.

arda bize yarar sağlar fazlasıyla ama biz murat kaya'yı alalım da bi gözlerimiz yaşarsın

murat kaya'yı alırsak bize çok yararlı olur,arda geçen sene kötü bir sene geçirdi ama gelirse bizde toparlanır işallah

Fatih Solak fenerle sözleşme imzalıcakmış.Oğuz savaşı bjk'ye kaptırınca uzun rotasyonu için bonservisi ülkerde olan fatih solakla sözleşme imzalanacak
kaynak:Fanatik

UAselim' Alıntı:
Fatih Solak fenerle sözleşme imzalıcakmış.Oğuz savaşı bjk'ye kaptırınca uzun rotasyonu için bonservisi ülkerde olan fatih solakla sözleşme imzalanacak
kaynak:Fanatik

Bunun olacağına inanmak istemiyorum..Sanmıyorum da..Fatih iyi galatasaraylı..Ülker,efes,nba falan olsa hadi neysede,fenere gideceğini sanmam..
Buarada Cemal işi kesin mi?
Çok beğendim gerçekten oyununu,ve fatih ile ikisi,birde iyi bir yabancı pivot ile içeriyi karartırlar..

Fatih çok sağlam Galatasaraylıdır. Umarım olmaz böyle birşey. Hele ki geçen sene Fener maçında yaptıklarını,maçtan sonraki sevinçlerini ve yaptığı tezahüratları gördükten sonra kolay kolay böyle birşey olabileceğini düşünmüyorum.

Sevgili Önder,ben de senin gibi düşünüyorum..
Hem ayrıca ülkerin de vereceğini sanmıyorum..
Bütün oyunculaırnı fenere vermek de artık son nokta olur..
Bukadar da riske girmez..(bizim pasif yönetime rağmen,sus payını almamıza rağmen..)

mehmet gökçel' Alıntı:
Sevgili Önder,ben de senin gibi düşünüyorum..
Hem ayrıca ülkerin de vereceğini sanmıyorum..
Bütün oyunculaırnı fenere vermek de artık son nokta olur..
Bukadar da riske girmez..(bizim pasif yönetime rağmen,sus payını almamıza rağmen..)

çok dogru soyluyorsun bu kadar kişinin tepkisini alma ihtimalini bile dusunemezler :?