Transfer Dosyası 2006-2007

BuRaKGS' Alıntı:
sovereign' Alıntı:
Efes,Barış konusunda haklı.

Ender veya Cüneyt'ten birinin eksikliğini-sakatlık,ceza,faul problemi vs.-Barış ile doldurmak istiyorlar.

Sonuçta onlar da kendi takımlarının kadro derinliğini düşünüyorlar.Babalarının hayrına niye versinler ki oyuncularını bize?

nıchlos nıe aldılar pekı babalarının hayrına onu da zaman zamn kullanabılırler...bence murat ozyer onu sılıp supurunce bıze vermek ıstemıo cunku bılıo kıu seneye ıkı mactada efesı cok fena yenecez :)
neyse klasık efes seneryoları ..
kesinlikle madem herhangi bir sakatlikta kisa vadeli dusunuyor kisa vadede nicolas i oynatsin nasilsa bu oyuncu alisik o mevkiye ... bncede efesin oyuncuyu bize vermek istememe sebebi hem ulkerle yapilan anlasma hemde ulker saaf disi kalmisken bjk ve fb den sonra 3.bir rakip istemediklerinden kaynaklaniyor

sovereign' Alıntı:
Anlatamıyorum herhalde;burda oyuncunun ne düşündüğü önemsiz.Ona bakarsak Ender de ayrılmak istiyordu Efes'ten.Efes Kulübü takımdaki üç PG'ını da bırakmak istemiyor.

Nicholas'ın bu durumla ilgisi yok,2 numara için alındı kendileri.

Dolayısıyla Galatasaray veya başka bir takım olması önemsiz bu noktada.

Kapish?

no kapısh cunku hıc bı oyuncu oturmak ıstemez barıs gıtmek ıztırorum dese bence gıtmelı yada ızın verılmelı o cocugu yedekte curuteceklerını hepmız bılıoruz ama efesın bızden korkması ne ksdar buyuk oldugmuzu tekrar gostereır !!!!

ozan' Alıntı:
nicholas 1 numaraya alındı bence,popoviçin yerine yani.zaten benettondada ööle oynuyodu genelde..aslında efesin bööle bi kötü yanı var,koca sezonda sadece 1-2 maçta lazım olabilir diyerek tam gelişme çağındaki ve oynama ihtyacındaki gençleri yedek bankında adeta paslandırıyor..barış bunun son örneği..kendi iiliği için takımdan ayrılmalı bence
nicholas 2 numaraya alındı. efes popoviç'in yerine 1 numaraya cüneyt erden'i aldı.
sovereign abi'nin dediğine katılıyorum. barış'ın ne düşündüğü önemli değil, önemli olan efes'in barış hakkında ne düşündüğü. barış isterse kulüpten ayrılmak için eylem felan yapsın, efes barış'ı bırakmadığı sürece barış hiç bi yere gidemez..

Beyler yanlış düşünüyoruz bence.Doğrudur Efes Murat Özyer'den korkuyor.Korkmaları da gerekir final serisinden sonra.Ancak Barış sözleşmeli oyuncuları.Sözleşmeli oyuncularını çekindikleri takıma vermemeleri son derece normal.Üstelik şampiyonluğun yanı sıra Final Four hedefleri de varken.Ben de isterim Barış'ı ama Efes bu durumdayken konuşmaya hakkımız yok.Barış onlar için kilit bir oyuncu.Hele sürekli geri giden Ender ve Euroleague performansının ne olacağı belli olmayan Cüneytle aynı pozisyonu paylaşacakken.

Eyvallah.

Bizim de size sevgimiz sonsuz ki fikirlerinize değer verip,paylaşıyoruz.

Hepiniz "Yavru Aslanlar" sınız benim gözümde.

:)

sovereign' Alıntı:
Evallah.

Bizim de size sevgimiz sonsuz ki fikirlerinize değer verip,paylaşıyoruz.

Hepiniz "Yavru Aslanlar" sınız benim gözümde.

:)

o da var tabı neyse takımı toplamaya calısalım..mehmet yagmur bence alınabılır karsıyaka bunu kolaylık gosterır mı bılmıom ama muratcan da bosta bıldıgm kadaryıla hem cok ıı 1-2 olabılır...

koch' Alıntı:
Beyler yanlış düşünüyoruz bence.Doğrudur Efes Murat Özyer'den korkuyor.Korkmaları da gerekir final serisinden sonra.Ancak Barış sözleşmeli oyuncuları.Sözleşmeli oyuncularını çekindikleri takıma vermemeleri son derece normal.Üstelik şampiyonluğun yanı sıra Final Four hedefleri de varken.Ben de isterim Barış'ı ama Efes bu durumdayken konuşmaya hakkımız yok.Barış onlar için kilit bir oyuncu.Hele sürekli geri giden Ender ve Euroleague performansının ne olacağı belli olmayan Cüneytle aynı pozisyonu paylaşacakken.
performansı sürekli düşen bir ender varken efesinde tek alternatifi olan barış'ı vereceğini hiç sanmıyorum

emregs' Alıntı:
ahmetson' Alıntı:
BuRaKGS' Alıntı:
muratcan da bosta bıldıgm kadaryıla hem cok ıı 1-2 olabılır...

Muratcan'ın Karşıyaka ile sözleşmesi devam ediyor galiba. Yani almak isteyen bonservis verecek....
evet muratcan'ın karşıyaka ile sözleşmesi devam ediyor. boşta felan değil yani..
yalnız eurobasket.com'da muratcan güler,telekomun kadrosunda gözüküyor

Dixon kalırsa zaten Tufan ile de sözleşme yapıldı.Fazla 1-2 alınmamalı.Artık ince eleyip sık dokunmalı.Geçen sezondan Fatih Solak,Burak Sezgin,Serhat ile de sözleşme yenilenmeli.Murat,Cemal,Tufan ile İsmet ve Küçük Fatih var=9 oyuncu.2 de kaliteli yabancı alınıp,tecrübeli bi yerli ile takviye olursa tamamdır.

GALAT-ASIR-AY' Alıntı:
Dixon kalırsa zaten Tufan ile de sözleşme yapıldı.Fazla 1-2 alınmamalı.Artık ince eleyip sık dokunmalı.Geçen sezondan Fatih Solak,Burak Sezgin,Serhat ile de sözleşme yenilenmeli.Murat,Cemal,Tufan ile İsmet ve Küçük Fatih var=9 oyuncu.2 de kaliteli yabancı alınıp,tecrübeli bi yerli ile takviye olursa tamamdır.
De Sean Hadley'i unuttun. yani o zaman senin düşüncene göre tecrübeli bi yerli alınamaz..

Hadley'in kalması gerksiz.En az onun kadar iyi Serhat var.Biraz güvenin gençlere...Ümit Millileri görmedin mi? A milli abilerinden daha iyi oynadılar ;)

GALAT-ASIR-AY' Alıntı:
Hadley'in kalması gerksiz.En az onun kadar iyi Serhat var.Biraz güvenin gençlere...Ümit Millileri görmedin mi? A milli abilerinden daha iyi oynadılar ;)
gençler hakkında söylediğine katılıyorum fakat bence hadley kesinlikle kalmalıdır takımda çünkü o müthiş bi savunmacı. tabi hadley'nin yerine daha iyisi alıncaksa gidebilir.
gerçi hadley gitse bile senin takımına göre yine tecrübeli bi yerli oyuncu alınamaz çünkü eğer hadley giderse yabancı kontenjanı 3'e çıkıcak ve kadroda geriye kalan 3 boşluğuda yabancı oyuncularla dolduracağız fakat kadroda 4 yabancı yerine 3 yabancı bulundurmak isterlerse o zaman dediğin tecrübeli bi yerli oyuncu alınabilir.
yinede ben 4 yabancıdan yanayım. 4 yabancının 2'sinin malik ve hadley olmasını istiyorum. geriye kalan 2 yabancı oyuncu alma hakkınıda teknik ekibimiz en iyi şekilde değerlendirirler zaten..

Bu arada Murat Kaya ve Cemal olayları Türkiye-Almanya maçında Murat Murathanoğlu tarafından da doğrulandı.Üst yönetimin onayı bekleniyormuş.

ısmet neden mıllı takım kadrosunda yok bılhgısı olan var mı ama bence brent yetersı bı oyuncu ben onunla karsılıklı oynadım..2 sene once turkıye yarı fıanllerıne TED KOLEJLERI adına geldıler lıseler arasında fırtına gıbıydı super bı oyucu bızde o turnuvanın en zayıf takımıydık gerıc ama buugn gordugum berent o gunden cok uzaktı bız onu durdukmak ıcın 3 oyuncu nerdeyse vermıstık basına ama yememıstı hıc bıseyı..
sankı ısmet de onun kdar oynayabılırdı gıbıme gelıo