Transfer Dosyası 2006-2007

BuRaKGS' Alıntı:
ısmet neden mıllı takım kadrosunda yok bılhgısı olan var mı ama bence brent yetersı bı oyuncu ben onunla karsılıklı oynadım..2 sene once turkıye yarı fıanllerıne TED KOLEJLERI adına geldıler lıseler arasında fırtına gıbıydı super bı oyucu bızde o turnuvanın en zayıf takımıydık gerıc ama buugn gordugum berent o gunden cok uzaktı bız onu durdukmak ıcın 3 oyuncu nerdeyse vermıstık basına ama yememıstı hıc bıseyı..
sankı ısmet de onun kdar oynayabılırdı gıbıme gelıo
ismet genç milli takimda oynuyor

evet ismet bi alt grupta olması lazım berent i kaan kural cok ovdu fakat ben hic begenmedim. ismet ondan daha iyi oyuncu

Aziz Bekir Galatasaray'da ...

Geçtiğimiz sezon Ülkerspor’da yardımcı antrenörlük yapan, halen A Milli Basketbol Takımımız’da aynı görevi sürdüren Aziz Bekir, G.Saray ile anlaştı.

Sarı kırmızılı takımda Murat Özyer’in yardımcılığını yapacak olan Aziz Bekir, resmi sözleşmeyi imzaladı. Böylece Ülkerspor’un teknik heyeti, Galatasaray’da buluşmuş oldu.

Kaynak : Megabasket.net

Re: Aziz Bekir Galatasaray'da ...

Göker Unıgau' Alıntı:

Geçtiğimiz sezon Ülkerspor’da yardımcı antrenörlük yapan, halen A Milli Basketbol Takımımız’da aynı görevi sürdüren Aziz Bekir, G.Saray ile anlaştı.

Sarı kırmızılı takımda Murat Özyer’in yardımcılığını yapacak olan Aziz Bekir, resmi sözleşmeyi imzaladı. Böylece Ülkerspor’un teknik heyeti, Galatasaray’da buluşmuş oldu.

bu haber eskıdı abı bunun ustune 4 gun gectı..

ya sımdı murat hoca ızmır de kımı ızlıo pekı su anda sadece cemalı cemal da oynamıo.serhatın transferı bellı olmalı.
ayrıca umıt takımdan baska kım alınacaksa alınmalı.
turnuva bıtene kadar ordsa kalcak murat hoca eeee transfer ne oolacak burda kı :?

Re: Aziz Bekir Galatasaray'da ...

BuRaKGS' Alıntı:
Göker Unıgau' Alıntı:

bu haber eskıdı abı bunun ustune 4 gun gectı..

ya sımdı murat hoca ızmır de kımı ızlıo pekı su anda sadece cemalı cemal da oynamıo.serhatın transferı bellı olmalı.
ayrıca umıt takımdan baska kım alınacaksa alınmalı.
turnuva bıtene kadar ordsa kalcak murat hoca eeee transfer ne oolacak burda kı :?

Yok be Burak cumartesi'den bu yana 4 gün mü geçti :oops: Ama Sapo1mynet bu haberi farklı bir topicte belirtmiş bende topic kirliliğine karşı olduğum için hepsini bir tarafta yazılmasından yanayım bu sebeple görmemişim ...

olsun abı ya ossden dolayı ne dedıgmı bılmıom ben ama transfer gecıkıo hocamız ızmırde tatıl yapıo yonetım gm yok ortada

solomon-maciauskas serbest...

gerçekten 2 milyon dolar ülker verse bu adamları getirmez miyiz?

demek ki ya ülker 2 milyon dolar vermio, yani bizi kandırıolar
ya bu para futbola gidecek ki en kötüsü o
ya da borç ödeyecekler.. en iyisi bu ama ülker in öyle bişi yapacağını sanmıyorum.. adamların amacı bizim iddalı olmmz... onların da reklam yapması.. biz küme düşmemek için oynarken adamlar neyin reklamını yapacaklar?

Macijauskas gibi bir oyuncuyu Euroleague takımlarından koparıp getirmek kolay değil.Ayrıca 2 milyonun neredeyse hepsini bir oyuncuya haracayamayız,daha gerçekçi hedefler koyup çabucak transferlere başlamalıyız.

Outlaw' Alıntı:
solomon-maciauskas serbest...

gerçekten 2 milyon dolar ülker verse bu adamları getirmez miyiz?

demek ki ya ülker 2 milyon dolar vermio, yani bizi kandırıolar
ya bu para futbola gidecek ki en kötüsü o
ya da borç ödeyecekler.. en iyisi bu ama ülker in öyle bişi yapacağını sanmıyorum.. adamların amacı bizim iddalı olmmz... onların da reklam yapması.. biz küme düşmemek için oynarken adamlar neyin reklamını yapacaklar?
seninkide armut pis azima dus olmus kardesim adamlaqr para veriyor iyi veya kotu orasi ayri tartisilir ama 2 milyon dolar veriyolar ve munu kullanabilmek bizim yoneticilerin becerisine kalmis hem 2 milyona 2 adam alsak dierlerine opucukmu vericez onuda dusunmek lazim

bu durum beni acayip kizdirior
yabanci transferleri belli degil
daha kimseyle sözlesme yenilenmedi
cemal ve tufan disinda kesinlesmis transfer yok
murat kaya daha imzayi atmadi
ümitler sampiyonasindan ise yarar 1 2 adam kapmamiz lazim

benimki sadece bir örnek.. o dediğim iki oyuncuyu maccabi bile beraber oynatamaz..

ama demek istediğim gerçekten paramız olsa, birazcık hareketlenme olmaz mı??

Outlaw' Alıntı:
benimki sadece bir örnek.. o dediğim iki oyuncuyu maccabi bile beraber oynatamaz..

ama demek istediğim gerçekten paramız olsa, birazcık hareketlenme olmaz mı??
bnce o okadar kolay degil paran olsada avrupada mucadele etmememiz uzun seneler ozellikle bu 8.likten onceki 2 sene dusmemeye oynamamiz yabanci oyuncu gorusmelerini zorluyor arti teknik kadro yeni belli oldu sayilir onlarin gorusmeleri olmasi lazim vs isallah bisiler oler simdiden okadar kotu dusunmeye gerek yok

Bunu bi Fenerbahçe forumunda da görmüştüm Ülker sponsor olmuş neden Majiauskas alınmıyomuş ya biraz düşünerek yorum yapılsa daha güzel olmaz mı?Yoksa bu bizim bilmediğimiz Avrupa'nın en iyi şutörü Majiauskas değil mi?Lütfen biraz mantıklı olalım....

Hakikaten ben daha yeni anlamaya başladım olayın ciddiyetini.Onlar MAji...biz Tufan ERsöz bari yabancıları kaliteli getirelim ya...Dixon giderse A.Mitchel gelemezmi nerde şu an o?

Mitchell iyiyce yaşalanmıştır herhalde;uygun olduğum zaman araştırmaya çalışırım;ama yaşı36 37yi bulmuş olmalı.
Lyday'i soranlar olabilir o da Ural Great'te oynuyodu sanırım.

bence boddicker'ı getirebilirsek çok iyi olur.bizde oynadığı sene takımda pivot açığı olmasına rağmen,pota altında ve dışarıdan çok etkili olmuştu.geçen sene almanya ligindeydi sanırım.bu arada eski oyuncumuz ron slay'de yaz liginde çok iyi bir performans gösteriyormuş

bu arada boddicker yaz liginde oynuyor mu?bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi?