TÜBAD Basketbol Turnuvası

Önder Ç.

0
Yönetici
Basketbol Antrenörleri Dernegi ve Banvit tarafından birlikte organize edilen turnuva Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonunda yapılacak,maçlar Sky turkten naklen yayınlanacak,biletler 1 ytl.

A Grubu
Fenerbahçe
Mersin Bş. Bld.
Lukoil Academic (Bulgaristan)

B Grubu
Banvit
Galatasaray
Bnei Hasharon (İsrail)

20.09.2006 Çarşamba
18.00 Mersin Bş. Bld. – Lukoil Academic
20.15 Banvit – Galatasaray

21.09.2006 Perşembe
18.00 Fenerbahçe - Mersin Bş. Bld.
20.15 Banvit – Bnei Hasharon

22.09.2006 Cuma
18.00 Fenerbahçe - Lukoil Academic
20.15 Galatasaray - Bnei Hasharon

23.09.2006 Cumartesi
12.00 5. – 6.lık maçı (Grup 3.leri)
14.00 3. – 4.lük maçı (Grup 2.leri)
16.00 Final maçı (Grup 1.leri)

güzel ve yararlı turnuva olacak banvit ve gs nin aynı torbada olması işin içine ciddi heyecan katacak bu akşamki maçlardan sonra değerlendirmeyi daha sağlıklı yaparız

ya tbl finali oynıyacakmşız gibi heycanlıyım vitrin turnuva bizim için ama ynede sonuçlara gre konuşmayalm sonuç nolrsa olsun desteğe devam edelim :atki

nihayet takımımızı ilk kez seyredicez..hadi bakalım inşallllah ii bi başlangıç olur.hazırlık maçıda olsa insan heyecanlanıo valla :) .işte renk aşkı bu olsa gerek..en çokta hollman ve murat kayayı merak ediyorm..başarılar aslanlar

Internetten izleme secenegi bilen arkadaşlar varmı skyturk kendi sitesi açmıyo

iyi bir 3 numara alınacakmış.kaliteli isimlerle görüşülüyormuş.maçın yorumlayan gürkan bey'e murat özyer söylemiş.mitchell'in kalitesi belli,mc gowan iyi oynuyor fakat faullerde sorun yaşıyor.holman oyuna girmedi acab bir sakatlığı mı var :roll: murat çok iyi şut sokuyor,mithat geçen seneye göre çok daha iyi üzerinde ki tutukluğu atmış.tufan takıma belli ki alışamamış.böyle oynarsa zor yer bulur takımda.fatih solak şu an için oyuna ısınamadı...

Murat,Cemal,Mitchell şuana kadar iyi görünenler...Tolga,Yeni yabancı,tufan kötü,Diğerleri vasat.

En sonunda Halil Ünersiz bir maç izledimya...

takım daha oturmamış bence fena takım olmaz ama kaliteli bir 3 numara şart zaten arayışta varmış.tufan ve tolga transferi de bana göre gereksiz olmuş...

ilk yarıda biraz fazla hızlı hücüm yedik.bazı pozisyonlardan sonra geri dönemiyoruz.3 numara eksikliğimiz çok bariz belli oluyor.

bu arada bizim formalar ne marka anlayan var mı? formayı yapan sanırım Galatasaray'ın renklerini bilmiyor kayserispor veya malatyaspor forması gibi olmuş...

Maç bitti. son periyoda iyi başlamamıza rağmen devamını getiremedik ve 90-73 gibi çok ağır bi skorla mağlup olduk banvit'e. takıma iyi bi 3 numara lazım. takımında daha iyi oynaması lazım. banvit ise tam bi takım olmuş bana göre. ligde zirveyi zorlarlar. ilk maçı kaybettik. şimdi önümüzdeki maçları kazanmamız lazım.

ilk yarıda aslında gelecek vadeden bir takım görüntüsündeydik.yeni yabancılar belliki takıma büyük katkı sağlayacak.murat hocada maç öncesinde takıma bir forvet alacaklarını söyledi.bu çok sevindirici bir haber.guardlarda sorun yaşamayacakmışız gibi gözüküyor(sadece uzun guardlara karşı savunmada etkisiz kalabilirler).murat geçen sene kendisini geliştirmiş.içeri driveları bu kadar etkili değildi.3numarada bariz bir şekilde çok eksiğimiz var.tolga ve tufanın gereksiz transferler olduğuna inanmıyorum.onlar bu takıma çok şeyler katıcaklar.pota altı organizasyonlarında çok eksiğimiz var.bir diğer eksiğimiz de hocamızın belirttiği gibi geriye koşmak.çok ağır kalıyoruz.bir başka ağır kaldığımız konu ise mitchell topu çok yavaş getiriyor ama bunu atlatır tabi ki.beni en çok sevindiren maç esnasında oyuncular devamlı dialog içerisindeler.bu sayede kondisyon olarak hazır olduğumuz zaman maçlara daha çok asılabilicez ve gerçekten savaşan bir takım ortaya çıkacak.fakat çalışmalara geç başlamamız çok büyük bir dez avantaj.takım olma konusunda daha çok çalışmamız lazım.batu hocanında yorumlarında belirttiği gibi takımın yeni oluşmasından dolayı taktiksel çalışmaları tamamlayamamışız.ama bu takım bana açıkçası güven verdi.yapılan sıkı antremanlar ve oynayacağımız bol hazırlık maçlarıyla(bu maçların içinde türkiye kupası maçlarıda var) lige en iyi şekilde hazır olacağımıza inanıyorum.

Ftw' Alıntı:
Tufanla,Tolga gerekiz transferler bana göre.Hatta Mihatta...

çok haklısın mithat a gerksiz transfer dedin ya helal olsn sana ya adam 4 te 4 üçlük attı topa inaılmaz iyi baskı yaptı ve yanlış hatırlamıyorsam 3 tane de top çaldı senin bu transfere gerksiz demen bnce yanlış ama herksin kendi görüşü saygılıyım bu nedenle ama neye dayanark gereksiz dediğinide bilmek isterim

bnce bu maçta biraz tecrübe ve yeni takım olma işini beceremedik gibi geliyor hakemlernde hatalı kararları çok koyu şekilde görülüyor murat hoca kafasına cemal i koymuş ve çok doğru yapmış adam oyundayken belli bir heycan geliyor hücum ribaundu fln yapıyor bunlar olumlu şeyler çok temiz basketbol oynuyoruz çirkeflik yok yani ama zamana ihtiyacımız var buda bir gerçek