Tuğba Palazoğlu

Re: 4 # Tuğba Palazoğlu

Berk Kalaman...
bişeyler yazarken veya görüş bildirirken nasıl yazmam gerektiğini senden öğrenmiyeceğim SANIRIM!!!

yazdıklarının hepsini copy paste yaptığın için "bir tek o aksini yapmış gibi" cümlesini hepsine yazmışsın.yani kendinle çelişmişsin...demekki ben 1 kişiyi suçlamamışım!!!

eğer biraz basketboldan anlıyorsan ve Yasemin Horasanı tanıyorsan ve geçmişini biliyorsan bu kadar kötü bi oyuncu olmadığını bilirsin!!!
ayrıca ben 1 maça göre yorum yapmıyorum sezon başından belli bu oyuncuların performansı çok kötü!milli takım seviyesindeki Yasemin-tugba veya s.young sezon başı alındığında kim derdiki bu şekilde oynayacak diye...

bugün ışılda kötüydü ben onun alehine yazdım mı!!!
şaziyede kötü diyee yazdımmı!!!
demekki 1 maçlık yazmıyorum...yazdığım 4 isimde sezon başından belli kötü.....hemde çooook kötü...
şu anda en kritik dönemeçteyiz...playofflar+uleb+tbbl...bundan sonra her maç final olduğuna göre artık bu yazdığım oyuncular bu hataları YAPMAMALIDIRLAR!!!
basketboldan anlamıyorsan yazıma at gözlüğü takmış gibi yazamasın...
eğer kazanırsak ki öyle olmasını ümit ediyorum bu yazdıklarımı bu oyuncular yapmamalı...
yani tugba top kaybetmeyecek dışlardan saçma sapan 3 luk atmayacak...

marina foul problemine girmeyecek-top kaybetymeyecek...

yasemin ribaund alacak ve hucum foul yapıp top kaybetmeyeek...

s.young kaliteli oyuncu ama geçen seneyle bu sene arasın büyük fark ortada..bunun sebebi wnba sezonu bittikten sonra 4 ay yattı....
ocakta geldi ve hala kendini toparlayamadı...skor üretmiyor ve pas hatası yapıyor...eğer kazanmak istiyorsak bunu yapmamalı...

BUNLAR BENİM GÖRÜŞÜM...YAZDIKLARIMI ARAŞTIRIRSAN İSTATİSLİKLERE BAKARSAN SON 2-3 SEZONULUK BİREYSEL PERFORMANSLARA BAKARSAN DEDİĞİM DOGRUMU YANLIŞMI ANLARSIN!!!

Kenan Gül' Alıntı:
.

s.young kaliteli oyuncu ama geçen seneyle bu sene arasın büyük fark ortada..bunun sebebi wnba sezonu bittikten sonra 4 ay yattı....
ocakta geldi ve hala kendini toparlayamadı...skor üretmiyor ve pas hatası yapıyor...eğer kazanmak istiyorsak bunu yapmamalı...

BUNLAR BENİM GÖRÜŞÜM...YAZDIKLARIMI ARAŞTIRIRSAN İSTATİSLİKLERE BAKARSAN SON 2-3 SEZONULUK BİREYSEL PERFORMANSLARA BAKARSAN DEDİĞİM DOGRUMU YANLIŞMI ANLARSIN!!!

Sophia'nın istenilen verimi yakalayamaması onun suçu mu yoksa yanlış kullanılmasından mı? İstatistiklerden önce geçen seneki maçlarda Sophia'nın nasıl kullanıldığına bakmanız gerekiyor. Bu şekilde, boyalıda kendisinden uzun rakiplerle boğuşturarak ve sırtı dönük top vererek Sophia'dan verim alamazsınız. Young gibi bir oyuncunun geçen sene çok ekmek yediğimiz orta mesafe şutlarından yararlanmamak hatadır, bir oyuncunun istatistikleri düştü diye, hemen onu suçlamanın, 4 ay yattı demenin anlamı yok.

Geçen maçta ilk defa Tuğba'ya çok kızdım.. Top onda olunca bir korkuyla izliyorumm maçı.. Şut atıncada eyvah diyorum.. :p

Bence bizde süre alacak bir oyuncu değil bende ne zaman top onda olsa endişeleniyorum şutlarını ve paslarını iyi bulmuyorum.Savunması iyi ama sürekli gereksiz faul alıyor.

Osman Aydın' Alıntı:
Tahiminimce gelecek sene takımda kalmaz. :oops:

Agresivitesi çok iyi ama her an top kaybedecek diye çoğu insan korkuyor. :oops:

Takımda gelecek sene kalması gereken isimlerden biri ;)
Herkes nederse desin Tuğba Abla hakikaten kaliteli bir oyuncu Agresif oynaması da bizim takım oyunumuza uyuyor oyunu heyecan verici ve izlettiriyor top kaybına gelince takımda top kaybetmeyen var mı:) kupa maçında Kaptan(ışılalben) Sakatlanıp bir süre oyuna devam edemediği sürede Tuğba Abla üstüne düşen görevi fazlasıyla yaptı bunu derya özyer de nerdeyse Kaptanın çıkmasının iyi olduğunu demeye getirdi(Kaptan oyuna girdiğinde bu ara onu kendisine getirmişti ;) ) Gitmesi gereken oyuncular var ama bu Tuğba abla değil ;)

Çok büyük hayal kırıklığına uğradım bugün Tuğba ve Şaziye'nin performanslarını izleyince. Esra'nın yokluğunda en azından birinden iyi performans bekliyordum; ancak standart bir oyun bile ortaya koyamadılar.

Ayşegül Aygün' Alıntı:
erenbekdemir' Alıntı:
bunlara ışıl albeninde eklenmesi lazım.............herşey taraftar olmak değildir..

Hı hı tabi sen bekle daha ;)

neden bekleyelim...takımı ışılın sırtına vermek çok yanlış.....onun yapcağı işlerii agustus yapıyor....hatta bütün yerlilerin yapacağını yapıyor olaya performans açısından bakın ışılın 3 fener maçında attığı toplam 15 sayı zordur...seneye euroigde oynayacağımız için yeni bir gurad şartır...ayrıca oyuncuların kafasına maske takıp oynatsak hangisini yollayalım desek ışılıda söylersiniz...

Işıl'ın şutlarından başka aman aman kötü denecek bir yönünü bilmiyorum ? Hele ki onu Şaziye'yle bile bir tutacak kadar ?. Işıl'ın ölüsü bile bu takıma az çok bir fayda sağlar... Eurocupta asist ve top çalmalarıyla bu denli üst sıralarda bir oyuncuyu bu kadar ağır itham etmek ?? Kaldıki ben Işıl'ın driblinglerini ve penetreleri çok beğeniyorum. Penetrelerinde belki sayıya gitmiyor ama topu tekrar dışarı çevirdiğinde en azından iki oyuncumuz bomboş kalıyor, her seferinde. Kafasında maske olsa bile o penetreler ele verir onu. ;) Ayrıca fb yle olan maçlarda skor olarak yukarılara çıkamadı belki ama fb tv deki o yorumcuların bile augustus la birlikte en çok dikkatlerini çeken isim oluyor her seferinde.

pazar günkü futbol derbisinden sonrada taraftar forumlarında bircok insan faturayı ardaya kesmişti.böyle durumlarda "sahadaki biz olmak" suç oluyor herhalde!.maske taksa ışılında gitmesi istermişiz..sanki sarı saçları güzel görüntüsü için istiyoruz ışılı.o türkiyenin en iyi,en yetenkli guardı eksikleri yokmu var tabiki özellikle mental yönden var.bunuda aştığı zaman iyi gün taraftarlarınıda susturacaktırr. ayrıca maç başlığında da yazmıştım bu takım her maçta fbden cok daha fazla seyirciye oynuyorsa bu kadar takip ediliyorsa bunda en önemli etkenlerden biri Işıl Albendir.

Işıl Albeni hepimiz çok seviyoruz.Kendisene ve galatasaraylılığına saygım da sonsuz.Ama büyük maçlarda bu takımın ağarlığını kaldırabilecek kapasitede değil.Her ne kadar avrupa maçlarında iyi oynasada şu an o seviyede değil.Ligdeki en iyi takım şüphesiz fenerbahçe.Işıl da hemen hemen hiç bir fener maçında iyi performans ortaya koyamıyor.Karşısında Türkiyenin en iyi 2 guradı var çünkü (esmeral ve birsel).Daha çok çalışmasının yanı sıra bu takıma seneye sağlam bir guard da şart.

Tuğba palazoğuluna gelicek olursak; ben sene başından beri tuğba hakkında iyi şeyler yazmamışımdır.Bazen eleştirilerin aşırıya kaçtığıda olmuştur.Müthiş bir savunma gücü var bu doğru.Ama tek taraflı olmuyor.Ligin başından beri bir istikrar sağlıyamadı.Atış stili de son derece kötü.Üzülerek söylüyorum ama bu formanın ağırlığını kaldırabilecek seviyede birisi değil.

En büyük hayal kırıklıkları ise şüphesiz ki şaziye ve yesamin oldu.Yarardan çok zarar verdiler.Nedenini anlamak güç.Çünkü geçmişlerine baktığımızda ikisinin de kariyeri son derece güzel.Ama sahada kariyer oynamıyor.

Ne diyelim.Hepsine takımımıza kattıkları için yinede teşekkür ederiz.Armamızı taşıdıkları sürece hep yanlarındayız.

sevgilerle.