Tuğba Palazoğlu

Re: 4 # Tuğba Palazoğlu

Tuğba iyi mücadele etti diyeceğim.Ama millet Işıl şunu yaptı o yapmadı diyecek ondan hiç anlatmaya çalışmıyacağım yoksa sabaha kadar uğraşırım ve elime bişey geçmez.

Tuğba'nın mücadele ettiğine katılıyorum. En azından çabalıyor her zaman bir şeyler yapmak için. Şaziye onun çeyreği olsa keşke...

yasemin şaziye hatta esra sezon boyunca beklediğimizin çok altında kaldılar. ama bence bu sezonun açık ara hayal kırıklığı tuğba oldu.özellikle bir numarada oynarken sürekli hata yapıyor.

Sahada eli titreyen ve önceden ne yapacağına karar veremeyen panik halinde oynayan sevmediğim bir oyuncu boş koşmaktan başka birşey yapmıyor kullandığı topların çoğu yanlış.

Clarisa Davis zamanından beri bayan basketbolunu seyrediyorum.hayatımda tuğba kadar kötü bir guard görmedim.heralde okan hoca daha kötülerini görmüşkü bu sene ona sabredebildi.ya baharın ne günahı var tuğba dan daha kötü ne olabilir şaziye hariç.
şahenk te ki ilk devre oynanan maçtan sonra gülerek sohbet ediyodu bikaç kişiyle cafe de.
gitmesi lazım kesinlikle.

tuğba 4. faulu alıp kenara gitmeseydi, fb aradaki farkı eritip öne geçemeyebilirdi. esra tek başına kalınca organizasyon ve oyun kurma sıkıntısı ortaya çıktı. (esra çok çok kötüydü bu sene. tam form tutmaya başlamıştı ki burnu kırıldı. yine başa döndü.)

tuğba canla başla mücadele ediyor savunmada ama iş potaya gelince 5 pota altı mücadelesinde ya 24 saniyede topu kullanamıyor ya 3 saniye yada kaybediyor bence tuğbaya sen sadece adam adama oyna savunma yap denilmeli:=) ayrıca dün şaziye ye deli oldum ya yok artık dedim şakamı bu kız

tugbanın en ıyı yanı sertlıgı ondan baska ıyı yanını hıç grmedım...bu yıl oda gonderılmelı.tamam ıyı bır turk oyuncu yok dıyoz ama tugbadan ıyı oyuncu fazlasıyla var....

bayram özkaya' Alıntı:
tugbanın en ıyı yanı sertlıgı ondan baska ıyı yanını hıç grmedım...bu yıl oda gonderılmelı.tamam ıyı bır turk oyuncu yok dıyoz ama tugbadan ıyı oyuncu fazlasıyla var....

Mesela kimler var???Bir sayar mısınız??

Emre Doğan' Alıntı:
[quote="bayram özkaya":2ciqy77x]tugbanın en ıyı yanı sertlıgı ondan baska ıyı yanını hıç grmedım...bu yıl oda gonderılmelı.tamam ıyı bır turk oyuncu yok dıyoz ama tugbadan ıyı oyuncu fazlasıyla var....

Mesela kimler var???Bir sayar mısınız??[/quote:2ciqy77x]
Bence genç oyuncular oynatılmalı.En azından gelecek senelere yatırım olur.Hem de Tuğba'dan,Şaziye'den,Yasemin'den daha kötü oynayacaklarını sanmam.

Emre Doğan' Alıntı:
[quote="bayram özkaya":jnz01ism]tugbanın en ıyı yanı sertlıgı ondan baska ıyı yanını hıç grmedım...bu yıl oda gonderılmelı.tamam ıyı bır turk oyuncu yok dıyoz ama tugbadan ıyı oyuncu fazlasıyla var....

Mesela kimler var???Bir sayar mısınız??[/quote:jnz01ism]
aylin yildizoglu

Tuğba'nın transferine en çok sevinenlerden biri ben olmuşumdur galiba. Gerek Mersin'de gerek Beşiktaş'ta iyi savunmasının dışında en kritik yerlerde skor üreten, çok yüzdeli üçlük atan bir oyuncuydu ve piyasadaki üst düzey yerli oyuncuları düşünürsek iyi transferdi.

Bu sene Tuğba zaman zaman yanlış şut seçimleri yapmış olabilir; ama doğru seçilmiş şutlarını da sokmakta zorlandı sene boyunca. Bu durumun sebebini bilemiyorum, umarım gelecek sene eskisi gibi en zor maçların kritik anlarında hücumda sorumluluk alan, daha doğrusu aldığı sorumluluğu yerine getirebilen Tuğba'yı görürüz.

Şutunda geçmiş sezonlardaki ritmini yakalayabilirse ben daha faydalı olacağına inanıyorum Tuğba'nın.

Milli takımda sakatlıklar nedeniyle daralan kısa rotasyonunda omuzlarındaki yük artacaktır. Tuğba önceki sezonlarda baskı altıdna ezilmeyen, inisiyatif almaktan korkmayan bir oyuncu olarak da göze çerpıyordu zaten. Bu sene de sorumluluğunu aldı; ama pek olumlu sonuçlar vermedi bu. Belki de bu turnuva onun gelecek sezona daha iyi başlamasına yardımcı olabilir.

Tuba ve diğer yerli oyuncular sanki Galatasaray'a alınmaması gereken oyuncular gibi gösteriliyor kötü performansları nedeniyle bu gün nasıl şu alınsın bu alınsın diyorsak geçen seneki yerli oyuncularımızda bu ligin en kariyerli yerli oyuncularıdır. ve onlar içinde keşke alınsalar denirdi ve kimse niye alındı demedi. Tuğba Beşiktaş'ta yabancı odaklı takımın görünmez kahramanıydı. Mersin'de Erdoğan Narin yönetiminde kritik skorlar atmıştır ki geçen seneki şartlar ve oyuncu kalitesine bakarak Erdoğan Narin'li Mersin bu seneki Mersin takımında daha iyi en azından pozitif oynuyordu. Şu olsaydı şöyle olurdu demek belki doğru değil ama Galatasaray'ın transfer ettiği yerli oyuncular kendi standartlarında dahi oynasalar Galatasaray şampiyondu. Abartılan Mersin takımının final serisinde ne oynadığı bellidir, Fenerbahçe ile en yakın topu oynayan tüm olumsuzluk ve formsuzluklara rağmen yine Galatasaraydır.

Murat Baylan' Alıntı:
Tuba ve diğer yerli oyuncular sanki Galatasaray'a alınmaması gereken oyuncular gibi gösteriliyor kötü performansları nedeniyle bu gün nasıl şu alınsın bu alınsın diyorsak geçen seneki yerli oyuncularımızda bu ligin en kariyerli yerli oyuncularıdır. ve onlar içinde keşke alınsalar denirdi ve kimse niye alındı demedi. Tuğba Beşiktaş'ta yabancı odaklı takımın görünmez kahramanıydı. Mersin'de Erdoğan Narin yönetiminde kritik skorlar atmıştır ki geçen seneki şartlar ve oyuncu kalitesine bakarak Erdoğan Narin'li Mersin bu seneki Mersin takımında daha iyi en azından pozitif oynuyordu. Şu olsaydı şöyle olurdu demek belki doğru değil ama Galatasaray'ın transfer ettiği yerli oyuncular kendi standartlarında dahi oynasalar Galatasaray şampiyondu. Abartılan Mersin takımının final serisinde ne oynadığı bellidir, Fenerbahçe ile en yakın topu oynayan tüm olumsuzluk ve formsuzluklara rağmen yine Galatasaraydır.
Evet, yazdıklarınıza tamamen katılıyorum
Tuğba Ablada tüm oyuncularımız gibi geçen sezon izlediğimiz performansı sergileyemedi Tuğba Abla Taranto maçında Işıl Albenin yokluğunda çok güzel idare etti mersin de oynarken de bunu yapıyordu mersinde tüm yük onun üzerindeydi ve bunuda başarılı bir şekilde gerçekleştiriyordu ama Galatasaray da Işıl Alben Esra Şencebe ,Tuğba Palazoğlu,Şaziye Karslı arasında dağılımı var en fazla yük Işıl Albenin üzerinde olduğundan Tuğba Abla oyunu tam olarak istediği gibi yönetemiyor ve oyun içinde pek etkin olamamasında pek suçu yok.
Tuğba Abla güvenebildiğim oyunculardan biri