Re: Galatasaray: 73 - Beşiktaş: 88
haluk yıldırım'ın üçlüklerini durduramadık
haluk yıldırım'ın üçlüklerini durduramadık
Mithat foruma döndün sonunda, hoşgeldinMithat Duran' Alıntı:Daha sene başı fazla konuşmaya gerek yok yalnız topiğin başını okudum maaşallah bol keseden atan arkadaşlar bayağı çok yalnız görünen şu ki savunma sertliğimiz iyi değil 88 sayı kim dedi bilmiyorum ama cacık olmayan Beşiktaştan körü körüne savunan arkadaşlar siz bu yolda devam edin daha çok bu durumlara düşersiniz ama kahrolan biz oluruz
M.DURAN
biz takımımıza sonuna kadar destek verdik ama maç kopunca bizde bağırma hevesi kalmadı. Takım söndükçe bizde söndük ki bu her zaman heryerde olna şeyler. Durum böyle olunca Beşiktaşlılar kendini gösterdi. Bu zamana kadar zaten bjk taraftarını Çorum'da kimse pek bilmezdi. Bu maçla biraz tanıttılar kendilerini o kadar.Kaan Can Garip' Alıntı:Kerem, takımıyla, taraftarıyla beşiktaş haketti demişsin. tribünde bizden daha mı iyiydi taraftarları ? ihtimal bile vermiyorum gerçi ama ...
Kerem SEÇER' Alıntı:- Misafir olarak yazan bir arkadaş Beşiktaş iyi biz kötüydük bahane demiş ama Allah aşkına soruyorum maçı izledin mi? Bahane olarak dediğin şey bizim berbat oynadığımız. Neyin bahanesi bu? Berbat oynadık diyorum ona da bahane diyorsunuz. Savunulacak hiçbir tarafı yok.
- Daçka'lı Soner'i beğendim. Alınabilir mi acaba
biz takımımıza sonuna kadar destek verdik ama maç kopunca bizde bağırma hevesi kalmadı. Takım söndükçe bizde söndük ki bu her zaman heryerde olna şeyler. Durum böyle olunca Beşiktaşlılar kendini gösterdi. Bu zamana kadar zaten bjk taraftarını Çorum'da kimse pek bilmezdi. Bu maçla biraz tanıttılar kendilerini o kadar.[/quote:331mjgfx]Selçuk Kahveci' Alıntı:[quote="Kaan Can Garip":331mjgfx]Kerem, takımıyla, taraftarıyla beşiktaş haketti demişsin. tribünde bizden daha mı iyiydi taraftarları ? ihtimal bile vermiyorum gerçi ama ...