Türkiye Kupası 1. Maç | Galatasaray CC 73 - 88 Beşiktaş Cola Turka

Re: Galatasaray: 73 - Beşiktaş: 88

Tonio ile konuştum.. hocanın kendisine çok az süre verdiğini söyledi..bu da rotasyonun ne kadar yanlış kullanıldığını gösterir bence..ama iyi düşünmeye devam.henüz yolun başındayız.kat edecek yol çok !
 
Re: Galatasaray: 73 - Beşiktaş: 88

gerçekler acıdır arkadaşlar.herkes g.saray fark atar diyordu.bjkyi çantada keklik görüyorlardı herkes fark atacaz diyolardı ama ne oldu fark yiyen taraf biz olduk.bu takımın çok büyük guard ve small forvet sancısı var.buna en yakın zamanda bir çare bulmamız lazım.
 
Re: Galatasaray: 73 - Beşiktaş: 88

Takımın guard sıkıntısı yok,takımda gerçek bi guard yok..
 
Re: Galatasaray: 73 - Beşiktaş: 88

Ben Onu Bunu bilmem valla benim Türkiye liglerinde bir tezim vardır guardın ne kadar iyiyse o kadar oynarsın.Bunu gecen senede gördük bu senede görecege benziyoruz.Gecen sene Solomon vardı el-Amin vardı ligde kaliteli guard olarak adamlar 1 2 oynadı.Tamam bizim guardımızda iyiydi ama sorumluluk alabilecek onlar gibi üclük sokacak ve oyunu yönlendirecek degildi zatende gördük Telekom serisinde.Bu senede ben guard secimi yönünden iyi bir tercih yapmadıgımızı savunuyorum ama inş. yanılıyorumdur
 
Re: Galatasaray: 73 - Beşiktaş: 88

bizim oynayan değil oynatan bir guarda ihtiyacımız var.bundan sonraki maçlarda biraz daha dikkatli olmamız lazım.bu gruptan çıkacağız
 
Re: Galatasaray: 73 - Beşiktaş: 88

Recep Sarımeşe' Alıntı:
Tonio ile konuştum.. hocanın kendisine çok az süre verdiğini söyledi..bu da rotasyonun ne kadar yanlış kullanıldığını gösterir bence..ama iyi düşünmeye devam.henüz yolun başındayız.kat edecek yol çok !

Kaç dakika almayı bekliyormuş?
 
Re: Galatasaray: 73 - Beşiktaş: 88

Bu takimin problemi guard degil, bu takimin problemi hala daha ne oynatmak istedigini bilmeyen, yada kurdugu takimlara bunu aktaramayan, her sezon basi yeni takim kuran antrenorde. 2 sezondur kandiriliyoruz, bu gidisle bu sezonda kandirilmaya devam edicez :oops:
 
Re: Galatasaray: 73 - Beşiktaş: 88

selçuk maçtan eve geldiğinde çorumdaki son bilgileri verirsen seviniriz.ayrıca takımın bu yenilgiden sonra neler yaptığını merak ediyorum.salonda ise kimin üstünlüğü vardı.
 
Re: Galatasaray: 73 - Beşiktaş: 88

Bence de bu seneyi de Murat Özyer yüzünden kaybedemeyiz artık.Her maçtan sonra klasik laflarından bıktı insanlar.Hazır olucaz iyi olucaz hep aynı terane.Bu seneyi de kaybetmek istemiyorsak Murat Özyer'e güle güle denmeli!
 
Re: Galatasaray: 73 - Beşiktaş: 88

Erdal arkadasima kesinlikle katiliyorum, ismet Bademin bir lafi vardir. ''Bir takim Guard i kadar konusur''
Murat ozyer 2 sezondur kendi gibi kapasitesi sInIrLI guardlari bulup bu takima getiriyo.
Murat Ozyer e hala sahip cikan arkadaslari anlmakta cidden zorlaniyorum.
 
Re: Galatasaray: 73 - Beşiktaş: 88

sezon başında hocayı eleştirmek GS taraftarının tarzı değildir ama geçen sene arkadaş gruplarının aralarında konuşulan, belki de çok sevildiği için hiçbir zaman yüksek sesle dile getirilmeyen haklı eleştiriler daha çok konuşulacak bu sezon...
 
Re: Galatasaray: 73 - Beşiktaş: 88

Eleştri ile hakereti ayıralım, herkes istediği gibi eleştirmekte özgür, vede Murat hoca şuan eleştirileri hakediyor, ama hocanın onuruna şerefine laf etmek ayıptır!!!!
 
Re: Galatasaray: 73 - Beşiktaş: 88

Sezona tokat yiyerek başlama hastalığımız yine kendini gösterdi.Tokat yeme merakını anlayabilmiş değilim ve bu tür maçlar yıldızların iyi oynadığı maçlardır çünkü set met yoktur takım oyuncuları sahada çok şey yapamazlar fakat extra özelliği olan oyuncular bu maçlarda extra sayılar üretirler fakat bizim extra oyuncumuz murat özyer ile benchte tavla oynuyor.
Ayrıca bir takımda bu kadar oyuncu değişikliği olmaz ki ya...gurovic gibi adamın varsa oynayacak arkadaş! oturması için alınmadı bu adam...gurovic-zizis-milo üçlüsü yanyana doğru düzgün oynamadılar...murat'tan çok şey bekliyorum diyorsun cüneyt'i zaten oynatmak mecburiyetindesin o zaman çık bu üçlü + murat ve cüneyt ile...mario austin ve stojanovic yanyanayken polat OYNAMAZ mümkün değil oynayamaz çünkü.Bunu bilmek için biraz izlemek yeterli bu oyuncuları maçı izlemeye gerek bile yok...
bir de şunu farkettim hüseyin ligin en kaliteli pivotu diye kendimizi kandırmışız...geçen sene de bu böyleydi adam gibi 5 dk faulsüz duramıyordu bu sene de aynı tas aynı hamam:Ligin bench ısıtan en pahalı pivotu...
fatih solak olmasa da olur mu diye düşünüyordum ama polat kocaoğlunun hiç bir katkısı olmamış hani bişiyi tam yap be adam hani onu da geçtim bi maç bişeyler koy ortaya da ''iyi çocuk ama istikrarsız'' filan diyelim.Ama sürekli vasat sürekli kötü olunca insan yeter diyor.Fatih polat'ın yerine çok daha katkı yapardı hele ki gereksiz faul yapma ustası pivotumuzu da düşünürsek
biraz sinirliyim fakat bu yenilmekten değil yenileceğimizi bile bile aynı şekilde devam etmemizden dolayıdır.
Çok değil şöyle biraz yırtık bir uzunun çok can yakacağını ve biraz delici bir guardın zaten yumuşak olan savunmamızı sağlam bir sopalayacağını hepimiz bağırdık ve takımı bile görmeden yaptık bunu.fakat basketbol bilgisi hepimizden iyi olduğuna inandığımız hocamız malesef bunu bir hazırlık kampında göremedi.Açıkçası galatasaray'ı yenmek bence çok kolay.
1)Senin guardın GS guardına sürekli baskı yapacak.
2)Uzunların mümkün olduğu kadar agresif olacak ve Galatasaray'ı sürekli potadan uzağa doğru itecek...
3)Uzunların hücumda süreklipotaya gitmeye çalışacak ve mümkün olduğunca hücum ribaundlarına girecek.
bir takımı yenmek için bu kadar az şey yeterli olmamalı diye düşünüyorum hele ki bu takım Galatasaray olmamalıdır diye düşünüyorum bilmem bana katılıyor musunuz?
 
Re: Galatasaray: 73 - Beşiktaş: 88

Murat hoca şu an eleştirileri hak etmesinin yanında sabırları taşırdı Eyüp Abi.Tekrar ediyorum çok iyi bir insan olabilir,tv den gördüğümüz kadaryla da gecesini gündüzüne katan iyi bir Galatasaray'lı ama olmuyo,olmuyo ,olmuyo bunu göre göre bu takıma bu kadar zarar verilemez.

Ben hocanın da forumu takip etiğinii bildiğim için eğer azıcık bu renklere sevdası varsa bırakmasını istiyorum...LÜTFEN!!!!
 
Re: Galatasaray: 73 - Beşiktaş: 88

Ya nedir bu kisiligi supermis, muthis Galatasarayliymis, gecesini gunduzune katiyomus geyigi anlamis degilim. Milyon Dolarlar donuyo artik Basketbolda, 2 senede harcana para tahminimce min. 10-15 mil. dolar. Cope atilmis 2 seneden bahsediyoruz, kafaya oynamayi beceremeyen bi takimdan bahsediyoruz, Buyuk olmayi beceremeyen orta siralarin ustunde kalan bi takimdan bahsediyoruz. Eger herkes avrupada alinan basariya takilip kalirsa Futbol takiminin 2000 senesinde kazandigi 2 kupaya takilip hala o ruhu ariyanlarla ayni duruma duseriz. ARTIK KENDiNiZi KANDIRMAYI BIRAKIN, MURAT OZYER BU TAKIMI DAHA iLERiYE TASIYABiLiCEK KAPASiTEDE BiR ANTRENOR DEGiL!!
 
Re: Galatasaray: 73 - Beşiktaş: 88

Necati!
Senin fikrine saygılıyım, gayet düzgün bir şekilde eleştiriyorsun, bunlar doğal olarak başarısız sonuçlar sonrasında olacaktır.

Meseleyi hakarete vardırmaya karşıyım sadece.

Benim şuan yaşadığım üzüntü ve hayal kırıklığı çok büyük, bu farklı sonuç çok moralimi bozdu, ama şuan 2 maçın sonucunuda beklememiz gerektiğine inanıyorum!
 
Re: Galatasaray: 73 - Beşiktaş: 88

Ali Sercan Akkaya' Alıntı:
ARTIK KENDiNiZi KANDIRMAYI BIRAKIN, MURAT OZYER BU TAKIMI DAHA iLERiYE TASIYABiLiCEK KAPASiTEDE BiR ANTRENOR DEGiL!!

Tamam ama kişiligine laf söylenecek kadarda ileriye gidemez bu eleştiriler saygı sevgi cercevesi icinde eleştiri yapalım onunda bir ailesi var sonucta 1 mac yenildi yada yanlıs tercihler yüzünden onuruna haysiyetine laf söyleme hakkınız yok
 
Re: Galatasaray: 73 - Beşiktaş: 88

Maça iyi başladıklarını ifade eden Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Murat Özyer, ise şunları söyledi; ?Karşılaşmanın ikinci periyodunda oyundan düştük. Mücadele olarak başarılıydık ama savunmada çok etkili değildik. Hücumda ise çok düşük bir yüzde tutturduk. Oyunu organize etmek de zorlandık. Özellikle savunma ribaundlarında etkili olamadık. Beşiktaş Cola Turka?yı tebrik ediyorum. Yarınki maçı kazanarak turnuvaya tekrar ortak olacağız?. demiş Murat Hoca.İnşallah yarın kazanacağız
 
Re: Galatasaray: 73 - Beşiktaş: 88

Eyüp Abi!

Biz belki kendimizden düşük ki bu oyun anlayışıyla dışarıdan sallamayla onlarıda yenemeyiz ama daha zayıf takımları yenmesi için kurulmadı bu kadro. Böyle hedef maçları alamadıktan sonra iddialı olmak sözden öteye gitmiyor.


M.Strickland tercihini nasıl yapar anlamış değilim ki bugünde verdiği süreden kendisinide bu terihte ne durumda olduğunu ortaya koyuyor.

1 numara da bu kadar karavana atış yeter artık!

Bizleri üzmeye kimsenin hakkı yok, takım basketboldan başka herşeyi oynuyor!

Gerçekten büyük, kocaman bir hayal kırıklığı...
 
Re: Galatasaray: 73 - Beşiktaş: 88

Arkadaşlar üzülmeyin.Yahu en baştan beri söylüyoduk şu Stricklan boşuna alındı diye.Şu kadroyu iyi yönetebilecek bir guard alınmalı diye ama Marshall kaldık İşte.Şu takımda Aubrey Reese olsaydı herşey çok farklı olurdu.
Arkadaşlar bu daha ilk maç.İnşallah diğer Casa yı yenip bugruptan çıkarız.
Stricklan ve guroviç günlerinde olursa 100 den fazla sayı atarız.Ama bugün çok isabetsiz atışlarda bulundular.
Murat Özyer i eleştirin ama hakaret etmeyelim lütfen.
 

Üst