Re: Tutku Açık Galatasaray'da
Hayırlısı olsun,iyi bir hamle.
Hayırlısı olsun,iyi bir hamle.
Kutay Çamcı' Alıntı:Evren TS'den 850 YTl mi almıştı yaklaşık 550 bin USD iyi parar vermişler nerede ise Tutku'nun birbuçuk katı.
Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:Tutku Açık: Doğuştan Galatasaraylıyım
Önümüzde yıldan itibaren bu ilgi daha da artacak gibi görünüyor. Senin açından iyi bir taraftar önünde oynamak nasıl olacak?
Çok heyecanlıyım ve seyirciyle oynamanın nasıl bir duygu olduğunu merak ediyorum. Böyle büyük bir camianın taraftarının önünde oynamanın nasıl bir duygu olduğunu merak ediyorum. Sabırsızlıkla sezonun başlamasını bekleyeceğim.
Son olarak taraftara mesajını alalım. Önümüzdeki sezonla ilgili neler söylemek istersin?
Ben geçen seneki atmosferden çok etkilenmiştim. Umarım o atmosferi bu yıl bir kat daha arttırarak bize çok büyük destek olurlar, her zaman arakamızda olurlar. Onların karşısına çıkmak için çok sabırsızlanıyorum..
Saim Karakuzu' Alıntı:Ben yinede bir araştırırım faceden de sorabilirsiniz yanlış hatırlıyorda olabilirm ama çok iyi bir isim aldık hayırlısı .
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:hep artı yönlerini yazıyorsunuz
bu çocuğun eksi yönleri yokmu hiç?
Mithat Duran' Alıntı:Tutku son üç senedir,basketbola olan Tutkusunu Kaybetmiş,AÇIKça basketbolu boşlamış bir yapısı vardı.
Bize gelmesi elbette güzel mevkinde orta üstü bir oyuncu,yalnız Oktay hocanın oyun anlayışına uyum sağlaması lazım,yoksa benchte pahalı bir yedek olur.
Bu sene bu takım üst sıraları zorlar,ama asıl hedef için daha takviyeye ihtiyacı var,malesef bizim alt yapımız,yukarıya oyuncu veremiyor.
O zaman dışardan kalifiye yerli oyuncu almak lazım,4 numara için Cevher ismi geçiyor alınırsa çok iyi olur.
Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:Engin Atsür'ün yerine Tutku Açık çağrılabilir mi ?