• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Tutku Açık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Serkan Er
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Tutku oyunculugunun yaninda ayni zamanda cok ust duzey bir karakter.

Türk Telekom´da oynarken nefret ediyordum.

Bizde oynamaya başlayınca anladım ki o duygunun adı nefret değil kıskançlıkmış...

Bir duygu sanırım bu kadar güzel tarif edilebilir abi.

Tutku Açık sinyal veeeer!

Hiçbirimizin de aklına gelmedi sıradaki aracın yolunu kesip Tutku'ya yol açmak.. :D

Onur okul arkadasimdan niye nefret ediyordun nan.:D

Sana o zaman da pm yoluyla hep Tutku cok iyi cocuktur aslinda.
Okul takimindayken bile cok farkli oldugunu hissettirmisti dedim hatirlarsan.

Bize geldiginde cok sevindigim nadir oyunculardandi. Hep bizle kalir umarim.

Bizim maçlarda coşup duruyordu. Tutku´ya sinir olmayım da kime olayım Nilay? : )

Gerçi sonradan anlaşıldı sebebi, görün bendeki potansiyeli demeye getiriyormuş... Biraz geç de olsa gördük be Tutku Reis...

İyi GS'lidir ayrica. Fener macinda neler yapacak gor. Orada 1 mac kazansak super. =)

"andric 2.devre niye oynatilmiyor.shumpert niye son çeyrek yok.fenerbahce gibi şutör takıma uzun süre zone yapılırmı?" demiş Tutku.

Neler oluyor acep?

2.maçta Tutku ilk 5 başlamalı Andriçle beraber.

"andric 2.devre niye oynatilmiyor.shumpert niye son çeyrek yok.fenerbahce gibi şutör takıma uzun süre zone yapılırmı?" demiş Tutku.

Neler oluyor acep?
o hesap sahte inanmayın,twitterda GalatasaraySK açıkladı sahte olduğunu.

Neler oluyor acep?

Böyle demişse Oktay Hoca affetmez olan bize olur

O twitter hesabı Tutku'nun değil Yiğit'in dediği gibi, panik yapmayın:)

Ben de röpörtajda falan söyledi sanıp korktum. Tutku'yu izlemeye doyamadım henüz. :)

serinin 3. maçında açık ara en kötü oyuncu oldu

Ender Yılmaz fenerbasket ten miymiş tam anlayamadım :D

İleti silindi.

Tutku büyük oyuncu belki kötü oynadı ama o bu takımın en önemli oyuncularından..

Bide Mesut Abi Türkçeye özen göstersek? V>W?

Geri