• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Tutku Açık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Serkan Er
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Kerem geçen seneki Dünya Şampiyonası zamanında Türkiye'nin en iyi guardıydı,Tutku'da çok az bir farkla arkasından geliyodu..Ama bu sene açık ara birinciydi Tutku ve o ile Furkan'ın milli takıma alınmamasını ülke olarak çok ağır ödedik..Tutku kaldığı yerden şovlarına devam ediyor,ellerine sağlık..

eminiz gereken yerlere ,gereken mesajlar gitmiştir...biz emindik,,,süperdi yine...

gereken mesaj tüm birimlere gitmiştir bencede.gecen senede süperdi bu senede aynı hızla devam edıyor helal olsun.

Tutku asist konusunda zaten hep iyiydi ama dün gerçekten abarttı..Kidd,Nash,Jasikevicius ayarında paslar attı..

Tutku gerçekten seni izlemek o kadar büyük keyifki anlatılamaz inşallah uzun yıllar bu formaya hizmet eder .

Yıllardır milli takıma gram faydası olmayan Cenk Akyol ve amca-birader(herneyse) kontejyanından giren İzzet Türkyılmaz Milli Takım çayırında otluyorlar deyim yerindeyse.

Diğer yanda basketbol topuyla sevişen bir adamın -Tutku'dan bahsediyorum- milli takımda olmaması nasıl göreceli bir kavramdır? Tutku şuan 22 yaşında olsa 'Türkiye'de ne işi var' derdim. Biz bunları görüyorsak bazılarının görmemesi normal mi? Böyle bir adam nasıl Milli Takıma seçilmez akıl alır cinsten değil.

Anlayan varsa beri gelsin.

Tutku candır .. Taraftarla ve uzunlarla uyumu, kritik anlardaki üçlükleri, asistleri herşeyinle cansın TUTKU! Bu arada atış tarzımız aynı oldugu icin bir ayrı önemi var Tutku'nun bende :)

Kocaman yüreği olan guardımızın doğum günü kutlu olsun!

Bu takımda nice yıllara

Beyler bugün Tutku neden yoktu bilen var mı? maçın çok az bir kısmını seyredebildim spiker de bir şey söylemedi.

Tutku ağır grip olmuş o yuzden yoktu bugun,umarım iyileşir Efes maçına

Eyvallah çok sağol. Kesinlikle Evrenin bu kadar zaman sonra vereceği katkı Tutku ile mukayase edilmez.

Tutku oynuyor mu bu akşam?

maç saatinde belli olacakmış malesef oynaması zormuş ama kendisi oynamak istiyormuş hayırlısı .

oynamıyormuş üzücü....

Yokluğunu okadar çok hissettikki, bizim en önemli oyuncumuz Tutkuy'muş onu anladım bugün...

Takımımızın tek playmakerı.Onu arayacağız.Bir an önce döner umarım

Şu takımdaki adamakıllı tek oyun kurucumuzsun Tutku. Hoca seni ikinci hatta üçüncü planda tutsa da sen bu takımın beynisin. Kendine iyi bak Tutku sana ihtiyacımız var, geçmiş olsun.

Geri