Federasyon ve aydınlar bu gün zaten rengini belli etti ve federasyonun,eyyamcı kulupler birliğiyle ortak aldığı karar doğrultusunda yaptığı açıklamayla istediği kadar delil olsada bu olayı kişilere indirgemek koşuluyla ört bas edecek olduğu açıkça ortadadır.maçlarda sahaya atılan cisim yüzünden saha kapanır kulup cezayı yer,hatta bursa'daki beşiktaş maçı öncesi bursaspor stad'ın iç güvenliğinden sorumlu olmasına rağmen sokaklarda yaşanan olaylar yüzünden 5 maç ile cazalandırılırken fenerbahçe başkanı ve yöneticileri vasıtasıyla şike yapıp,bunun sonucunda milyonlarca lira para ve şampiyonluk apoletine sahip olarak bundan fayda görüyor ve şampiyonlar ligi'ne katılmasın'da bir sakınca görülmeyip ordanda yaptıkları şike yüzünden miyonlarca euro para ile nemalanacak ama ne yazıkki bu olayda sadece kişiler suçlu olacak.Mehmet ali aydınlar yaptığı açıklamayla zaten ben bu işin adamı olamam bu federasyon işi bana 100 numara büyük gelir demiştir.Galatasaray'ı temsilen,paragöz cavcav'ın yaptığı açıklama altına imza atan yönetici ve onu oraya gönderip kulubümüz'ün belki kaybedeceği parayı düşünüp fenerin yaptığı şikeyi ört bas eden düzene ortak olan tüm kişileride,çok eski tarih olmamasına rağmen ağızlarına stadımızı peşkeş diye yorum yapan,kendi kongrelerin'de galatasaray'ı yeren konuşmalar yapanları unutmayan gerçek galatasaraylı'lara şikayet ediyorum.yazıklar olsun.biz son 15 senedir maddi olanaksızlıkları çok yaşadık buna rağmen destansı şampiyonluklar kazandık ey galatasaray'ı yönetenler,ceza almamasını istediğiniz şahıslar daha 1 ay evvel denizli maçında şike var deyip 5 yıl önceki şampiyonluğumuz'a leke atan emek ve halkın,iddia,yayıncı kuruluş'a verdiği paraları,şike yaparak şampiyon olduklarında kasalarına koyan hırsızlardır.Ünal bey ilk geldiğinde mensup olduğum camianın boyutlarını ve büyüklüğünü bilerek başkanlık yapacağım demişti sözünde durmasını bekliyorum.eğer kulüpler bir zarar görecekse bunu'da mahkeme yoluyla tanzim etme hakkına sahiptirler,yani fener'in affedilmesi gerekmiyor ortada mağdur olan kulüp varsada buna yolaçanlardan tanzim edilebilir. Aydınlar fener'i şampiyonlar ligine gönderdiğinde ve olduda tur atladılar mahkeme sonuçları kesinleştiğinde bu olaya ortak olan takımlar ceza aldığında şampiyonlar ligi o bölümden sonra büyük bir sorun yaşayacak sonra bunun cezasını ben galatasaray'lı olarak neden çekeyim 5 yıl uefa avrupa'ya men cezası verirse.O yüzden yönetimi ilk önce kendi sorumluluklarının bilincinde olmaya davet diyorum.