• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ünal Aysal

Fenerbahce bizim rakibimizdir rakibimize menfaat saglayan bir kararin altina Galatasaray baskani imza atiyorsa ben dusunurum.Ve bu karar sikenin gormezden gelinmesi karariysa bu baskan bir daha Galatasaray degerlerinden bahsetmesin.Gelmesine cok sevindigim baskan bugun itibariyla benim icin bitmistir.Adnan Polattan hicbir farkin yokmus seninde baskan.Bu durumda dik duramayan baskani ben ne yapayim.Bana Fenerbahceyi kollayacak degil Galatasarayin haklarini koruyacak baskan lazim.Erkek ve bayan basket serisinde hakem gaspina seyirci kalan baskana yenidir demistim ama bugun yaptigini affetmem mumkun degil.

Fair play uzmanı,başkanım benim.

Gidin Fenerli yöneticilerle tekme tokat birbirinize girin demiyoruz.Saygı olacak tabi ki.Ancak seviyeyi kaçırmamak gerek.Biri gider Fenerbahçe'nin attığı golü alkışlar.Biri gider Aziz Başkan'la dostuz der.Biri de dostluk mesajları yayınlar.Bu kulübün başına Galatasaray'ın haklarını koruyacak ve Galatasaray'ı ileriye taşıyacak bir başkan ne zaman gelecek merakla bekliyorum.20 yıldır göremedim. :(

Sikeyi ortbas etmek icin bugun o kararin altina imza atanlarin hepsinin nasil hesaplari oldugunu Allah ortaya cikarsin.InsaAllah o imzalari yiyecekleri bir duruma duserler.Super utanc ligidir bu.

Fenerbahçe ile dost olmak için Galatasarayı ezdiren kim varsa Allah'a havale ediyorum. Gün yüzü görmesin..
Dostlarını çok sevenler yanına gitsinler.. Metris orada işte..
Şerefli insanın, şerefsiz arkadaşı olmaz.

Benim için de olay budur. Benim Başkanım, benim yöneticim bu durumda Fenerbahçe'yi savunuyorlarsa, Allah'ından bulsunlar. Gidip yakalarına yapış, çık karşılarına dalga geç diyen yok, sadece ezilmeyin, hak yiyenin değil, hakkı yenenin yanında olun dedik.

Bu olay ile ilgili olarak birsey yazmak istemiyorum. Yazarsam eğer üyeliğim iptal edilir. Yazıklar olsun ya bir fenerli bile bizim haklarımızı daha fazla korur...

Ben olaya iyimser bakmaya çalıştım hep ama yanlış yapmışım bugün verilen o destekle oluşan havayı görüyorumda yazıklar olsun diyorum sadece.

Şikecileri savunup, destek olmanın şike yapmaktan hiç bir farkı yok benim gözümde dolayısı ile bu yönetiminde bir değeri kalmamıştır gözümde.

Insanları hemen silip atmakta üstümüze yok
ben adnan polat ın gitmesine üzülmüştüm diğer branslardaki yapılanmalar boşa gidecek diye ama öyle olmadı daha iyisi oldu
biraz sabır gösterelim zaman tanıyalım insanlara

Insanları hemen silip atmakta üstümüze yok
ben adnan polat ın gitmesine üzülmüştüm diğer branslardaki yapılanmalar boşa gidecek diye ama öyle olmadı daha iyisi oldu
biraz sabır gösterelim zaman tanıyalım insanlara

Benim Başkanım çıkıp bugün başkanlığın gereklerini yapamayacaksa, bundan sonra da yapmasına gerek yok. Zaten ezdirmişin, zaten yalaka pozisyonuna, Aziz'in kuklası pozisyonuna düşürmüşsün, Aziz içeride ağırlığını kaybettiğinde ortaya çıkıp, ağırlık koyacak, adalet için, hak için konuşacakken sinmişsin, bundan neyin başkanlığını yapacaksın. Umarım en kısa zamanda bu ayıbı temizlerler. Milletin gözünde Galatasaraylılık duruşu sinme, ses çıkarmama şeklinde oluşmaya başladı, kimden, neden korkuyorlar anlamıyorum. Taraftar desteğiyse sen bu işi başlat arkandan gelmeyen, destek vermeyen bir adam görür müsün?

Umarım Ünal Aysal da, diğer yöneticilerimiz de en kısa zamanda akıllarını başlarına devşirirler, Galatasaraylılık duruşu diye sessiz kalmayı, sinmeyi, şikecilere destek vermeyi bizlere yutturmaya çalışmaktan vazgeçerler.

Gözümdeki olumlu izlenimini üst üste yaptığı büyük hatalarla kaybetti

Haluk Ulusoy gibi bi adam lazımdı bize.Şimdi şu durumda kendisi olsa eminimki Ünal Aysal ınkinden çok farklı bir tavır takınırdı.Aziz Yıldırım ın diş geçiremediği tek adamdı.Galatasaray başkanlığına inanılmaz yakıştırıyorumn.Umarım birgün Galatasaray başkanlık makamında görürüz kendisini.

Olayları tam olarak bilmediğim için net bir eleştri yapmak istemiyorum ama inandığım birşey var herzaman bu geçerli olacak Galatasaray kimseye şirin görünmeye çalışmaz,Galatasaray'a şirin görünmek isteyenler olabilir ama Galatasaray kendi yolunda emin adımlarla yürür,sağında solunda ne oluyorsa olsun iyi veya kötü çok fazla takılı kalmaz o olaylara Galatasaray kendi işine bakar,kendi sorunlarıyla ilgilenir,kendi hakkını aramak için masaya yumruğunu vurur ve sonuçları ne olursa olsun bunu yapar ama tekrar ediyorum Galatasaray kimseye şirin görünmeye çalışmaz,çalışmamalı,biz Türkiye'nin en büyük camiasıyız,tarihimizle,başarılarımızla,taraftarımızla biz en büyüğüz bu büyüklüğe yakışır şekilde davranmak yönetimlerimizin görevidir.

Yönetimimizinde taraftarın bu konudaki hassasiyetinin farkına varması ve bundan sonra bu yönde davranması doğru olacaktır.

Yapılacak şey çok basit. Süper Lig'de olmayı hak etmeyen bir takımın maçına gidilmesin. Taraftar da Kulüpler birliğindeki muhteşem yöneticilere böyle cevap versin.

Serhat Ulueren'e yalandan ayar verdi diye ben dahil hepimiz taptık adama, ama yöneticilik duruşu basireti böyle zamanlarda belli oluyor işte. Malesef Başkan TBL finalinden sonra ikinci kez sınıfta kalıyor benim gözümde.

Oysaki çok ümitliydim seçildiği zaman, şu ana kadar büyük hayal kırıklığı gerçekten. Fenerbahçe'ye sevgi gösterilerinde bulunmayı bir kenara bırakıp öncelikle kendi takımına sahip çıksaydı keşke..

Federasyon ve aydınlar bu gün zaten rengini belli etti ve federasyonun,eyyamcı kulupler birliğiyle ortak aldığı karar doğrultusunda yaptığı açıklamayla istediği kadar delil olsada bu olayı kişilere indirgemek koşuluyla ört bas edecek olduğu açıkça ortadadır.maçlarda sahaya atılan cisim yüzünden saha kapanır kulup cezayı yer,hatta bursa'daki beşiktaş maçı öncesi bursaspor stad'ın iç güvenliğinden sorumlu olmasına rağmen sokaklarda yaşanan olaylar yüzünden 5 maç ile cazalandırılırken fenerbahçe başkanı ve yöneticileri vasıtasıyla şike yapıp,bunun sonucunda milyonlarca lira para ve şampiyonluk apoletine sahip olarak bundan fayda görüyor ve şampiyonlar ligi'ne katılmasın'da bir sakınca görülmeyip ordanda yaptıkları şike yüzünden miyonlarca euro para ile nemalanacak ama ne yazıkki bu olayda sadece kişiler suçlu olacak.Mehmet ali aydınlar yaptığı açıklamayla zaten ben bu işin adamı olamam bu federasyon işi bana 100 numara büyük gelir demiştir.Galatasaray'ı temsilen,paragöz cavcav'ın yaptığı açıklama altına imza atan yönetici ve onu oraya gönderip kulubümüz'ün belki kaybedeceği parayı düşünüp fenerin yaptığı şikeyi ört bas eden düzene ortak olan tüm kişileride,çok eski tarih olmamasına rağmen ağızlarına stadımızı peşkeş diye yorum yapan,kendi kongrelerin'de galatasaray'ı yeren konuşmalar yapanları unutmayan gerçek galatasaraylı'lara şikayet ediyorum.yazıklar olsun.biz son 15 senedir maddi olanaksızlıkları çok yaşadık buna rağmen destansı şampiyonluklar kazandık ey galatasaray'ı yönetenler,ceza almamasını istediğiniz şahıslar daha 1 ay evvel denizli maçında şike var deyip 5 yıl önceki şampiyonluğumuz'a leke atan emek ve halkın,iddia,yayıncı kuruluş'a verdiği paraları,şike yaparak şampiyon olduklarında kasalarına koyan hırsızlardır.Ünal bey ilk geldiğinde mensup olduğum camianın boyutlarını ve büyüklüğünü bilerek başkanlık yapacağım demişti sözünde durmasını bekliyorum.eğer kulüpler bir zarar görecekse bunu'da mahkeme yoluyla tanzim etme hakkına sahiptirler,yani fener'in affedilmesi gerekmiyor ortada mağdur olan kulüp varsada buna yolaçanlardan tanzim edilebilir. Aydınlar fener'i şampiyonlar ligine gönderdiğinde ve olduda tur atladılar mahkeme sonuçları kesinleştiğinde bu olaya ortak olan takımlar ceza aldığında şampiyonlar ligi o bölümden sonra büyük bir sorun yaşayacak sonra bunun cezasını ben galatasaray'lı olarak neden çekeyim 5 yıl uefa avrupa'ya men cezası verirse.O yüzden yönetimi ilk önce kendi sorumluluklarının bilincinde olmaya davet diyorum.

gerçekten anlamıyorum bu kadar oyunların döndüğü bir yerde nasıl olur da sessiz kalabiliyoruz en büyük rakibimiz şikeyle şampiyon oluyor 1 şampiyonluk önümüze geçiyor futbolun bütün oluşumlarında tff,yönetim,teknik heyet,menajer,futbolcu bazında bir çok pisliğe bulaşıyor ve bu konuda emniyet ve savcılar ellerinden geleni yaptıktan sonra biz hala daha fenerbahçenin menfaatlerini düşünen bir oluşumun arkasında yer alıyoruz !.. hadi düşmesine karşısınız onu da anlarım kabul ederim ama bari birinizde çıkıp söyleyin bu sezon ki şampiyonlukları alınmalı kesinlikle diye !.. çoğu konuda yeni yönetimi desteklememe rağmen hala daha aklı başında yorumlar yapmak için kendimi zorlar iken bu kadarına insan dayanamıyor..

seneye eğer çıkıp hakem filan derse utanmayacak herhalde..adamlar şike yapmış sen küme düşmesin diyorsun..yazıklar olsun rakibine saygılı olacaksın ama karşındaki rakip namuslu,şerefli olursa..pisliğe batmış takıma sahip çıkıyorsan sende onlardansın demektir..

Federasyonun kararinin karsisinda durmayan ve sikeciyi koruyan bir baskan benim gozumde sikeciden farksizdir.Unal Aysal benim gozumde saibeli bir baskandir.Ali Durust ve yonetiminde buna ses cikarmayan isimlerde.Bizi daha fazla lekelemesinler.
Bu durumda biz olsak Fenerbahce ne yapardi bizi kume dusurmek icin elinden geleni yapardi hemde 14 mac degil sadece 1 macta suphe olsa yine medya ve siyasi gucunu kullanarak bizi kume dusurturdu.Bence dogrusunuda yapardi.Sikeciyi kollamak Galatasaray degeri,aristokrat durusla aciklanamaz.Bu apacik degersizlik ve durussuzluktur.
Umarim UEFA 5 yil Avrupa kupalarindan meneder bizi ve su anki Federasyonuda tanimaz.O zaman Unal Aysal gibilerin o duruslarini gorecegiz.Ve Turk adaleti su anki Federasyonu ve Klupler birliginde o bildirinin altina imza atanlarida sorusturmali.Turk futbolu kirli iliskiler yumagi olmustur.Bu saatten sonra takimin eksikleriymis,transfermis gibi konulari konusanlarada acirim.

TBL Finaline gitmez, tatile gider.

Taraftar ve basın baskısıyla Drogbayı gündemimize aldık der.

Tecrübeli ve Profesyonel yönetici der ama Bülent Tulunlar gelir başa.

2 Haftada transfer bitecek der 1.5 ay oldu bonservisli hiç bir oyuncu alamadık.

En kötüsü şikecilere destek olur, karar ortamlarında pasif kalır, kukla olur.

Korkak GS Yönetimlerinden bıktık biz, biraz cesur olun, haklarımızı savunun. Yeter be

Geri