Re: Gurovic ve Milojevici karşiliyoruz
Eyüp abi gidilecekse şimdi gidilecek...
Kim kimin Galatasaray sevgisini sorgulayabilir? Hayatlarına bir Basketbol maçı dahi izlemeyen ama böyle bir durum olduğu için hemen ortalığı karıştırmaya çalışan insanlara en güzel cevabı giderek onlara destek vererek vermemiz gerekiyor.
Ayrıca bahsettiğiniz "Çirkin yakıştırmalar vede suçlamaları" o isimlerini zikretmek istemediğim kişiler benim arkamdan istedikleri gibi yapabililer çünkü ben o gün orda olmak için elimden gelen herşeyi yapacağım.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Arkadaşlar bu mesele bazı insanlar tarafından ciddi bir şekilde proveke ediliyor, arma sevgisiyle, GS sevgisiyle, imza törenine giden insanlara çirkin yakıştırmalar vede suçlamalar yapılabilir, bunun için imza törenine gitmeyelim diyorum!
Oyuncumuz çıksın basketbolunu oynasın, umarım herşey zamanla yoluna girecektir.
Eyüp abi gidilecekse şimdi gidilecek...
Kim kimin Galatasaray sevgisini sorgulayabilir? Hayatlarına bir Basketbol maçı dahi izlemeyen ama böyle bir durum olduğu için hemen ortalığı karıştırmaya çalışan insanlara en güzel cevabı giderek onlara destek vererek vermemiz gerekiyor.
Ayrıca bahsettiğiniz "Çirkin yakıştırmalar vede suçlamaları" o isimlerini zikretmek istemediğim kişiler benim arkamdan istedikleri gibi yapabililer çünkü ben o gün orda olmak için elimden gelen herşeyi yapacağım.