Re: Gurovic ve Milojevici karşiliyoruz
Gitmeyi çok istiyordum ama olmadı. Sen bilirsin Eyüp Abi... Yapılacak birşey yok...
Gitmeyi çok istiyordum ama olmadı. Sen bilirsin Eyüp Abi... Yapılacak birşey yok...
Eser Atalay' Alıntı:gurovicin dönen bütün bu tiyatrodan haberi var,size şimdiden söyliyeyim fazla durmaya bilir,bu yılın sonunda bakarsınız guroviç yok
adama düpedüz ırkçılık yapılıyor. ve türkiye de ciddi hayati tehlikesi olduğunu düşünüyorum,sokakta manyağın bol olduğu bi ülkeyiz.Ben guroviç olsam atmazdım o imzayı veya şartlara bazı şeyler eklerdim.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Arkadaşlar imza töreni klüp binasında yapılacak, orayada girmemiz mümkün değil, hadi yine gittik kapıda bekledik, bu sefer kendi içimizden bazıları bizi rencide edici ithamlarda bulunacaklar, bundan dolayı vazgeçmek doğru değil belki, ama imza töreninin klüp binasında olmasıda eklenince gitmememiz gerektiğini düşündüm.
Oysaki ilk defa çok büyük bir basketbolcu karşılaması olacaktı, bunu bize haram edenlere selam olsun!!!!!
Şamil Turançiftçi' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":3qimen0k]Arkadaşlar imza töreni klüp binasında yapılacak, orayada girmemiz mümkün değil, hadi yine gittik kapıda bekledik, bu sefer kendi içimizden bazıları bizi rencide edici ithamlarda bulunacaklar, bundan dolayı vazgeçmek doğru değil belki, ama imza töreninin klüp binasında olmasıda eklenince gitmememiz gerektiğini düşündüm.
Oysaki ilk defa çok büyük bir basketbolcu karşılaması olacaktı, bunu bize haram edenlere selam olsun!!!!!
Bence de gidilmeli ve oyuncumuza yanında olduğumuz gösterilmelidirRamazan Uzun' Alıntı:Bu kadar yorum yapıLdı bu konu hakkında içerden dışardan herkes bişey söylüyor ama bi insanı sırf ırkından dolayı eleştirmek ne kadar mantıklı?Zoran Simovic yıllarda GALATASARAY'ın kalesini korudu buyuklerımızın unutamadı efsaneleşmiş biridir doğum yeri ''KARADAĞ''...Mateja Kezman keza Sırp vatandaşı bi yanlışını şahsen görmedim...Sasa İLİC aynı şekilde Sırp vatandaşıydı Trübinlerin Sevgilisi olmuştu Samiyende oyundan cıkınca dakikalarca ismi bağırılırdı.Simdi 'MİLAN GUROVİC' geldi ve herkes isyanlarda Karşılamaya gidiLmiyo sEbeb?TEPKİ olabilirmiş neden GALATASARAY taraftarı gitti die..Şahsi fikrimi söyleyecek olursam bu takımın formasını giyecekse bu adam ırkına adına yaşına bakılmaksızın göz bebeğimiz oLmalıdır..''SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ'' ne oLursa törene G-İ-D-İ-L-M-E-L-İ-D-İ-R...ALAYINA İNAT OLARAK...saygıLar
Burak Uzundere' Alıntı:Bizim takımın da biraz daha düşük oyunculara verdigi önemi anladık herhalde...Zizic,Milojevic,Gurovic'e imza töreni var...
Ama Stickland ve Graves'e yok..