Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Emre Yüksel' Alıntı:
miami heat, furkan dimi, yanlış bilmiyorum..
furkan'ı ben de ayrıca tebrik ediyorum.
benim gibi duygusallık yapmamış, oyun ruhuna uygun adamları almış hep..
önemli olan istatistik kağıdını doldurmaksa andre miller gibi adamlar lazım..
adam dün istatistik kağıdını doldurmuş, bir de yeni kağıt istemiş..
bravo..
Yok abi ben takımın adını Furkan GSpurs yaptım anlaşılsın diye,Miami Canberk'in galiba,gençlik biliyor işini

Benim hiç bir oyuncumun maçı yoktu senin ise 4 oyuncun maça çıktı tabiiki sen öne geçececktin Erdal:)

Yalnız oyun anlamda çok şanssız günler geçiriyorum. Zach, Baron sakat. Orlandodan 2 oyuncum var maçalrı erteleniyor. Erdal mesela geçen gece sabaha kadar seyrettim geriye düştü düşecek pozisyonda iken takımları uzatmaya gidiyor ek istatistik elde ediyor :)) Yüzdesinin daha da düşeceğini düşünüyorum. Bende 4-5 alır veya kaybederim diyorum.

M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
Crawford'un sakatlığı ciddi mi,bilen var mı?

furkan senin için çiğ tavuk yerim, hemen baktım..
ayak parmaklarının birinde sorun varmış..turf toe hangi parmak bilmiyorum.
ayağnın üzerine basamadığı için oynayamamış..,
bu gece için oynar oynamaz bir şey okumadım ama pazar akşam oynar en kötü deniyor..

Uuuu İguadala ilgi mi görüyor ne :)

Kerem Abi istediğim adam ya ribaunt canavarı olsun(mesela Noah :) ) yada asist manyağı olsun :) Ya açıkcası İguadaladan katkı geliyor ama ondan daha çok sayı bekliyordum ama savunma ve asiste ağırlık vermiş.. Neyse teklifleri alalım Erdal Noah olur mu İguadalaya karşı? :)

Emre Yüksel' Alıntı:
[quote="M.Furkan Şenbabaoğlu":xsuvvvb8]Crawford'un sakatlığı ciddi mi,bilen var mı?

furkan senin için çiğ tavuk yerim, hemen baktım..
ayak parmaklarının birinde sorun varmış..turf toe hangi parmak bilmiyorum.
ayağnın üzerine basamadığı için oynayamamış..,
bu gece için oynar oynamaz bir şey okumadım ama pazar akşam oynar en kötü deniyor..[/quote:xsuvvvb8]
Sağol abi,güzel haber verdin,takımda 3'lük atabilen ender oyunculardan olduğu için baya önemli bir durumda şu an.

Veysel, Gerald Wallace,Joakim Noah-Tyson Chandler,Andre Igoudala takasını teklif ederken benim Kayseri'li olduğumu unutmuş galiba. :p

Veysel ben böyle bir teklifi görmedim ,duymadım ve bilmiyorum.

Ama Tyson Chandler,Andre Igoudala - Reggie Evans,Theddasu Young dersen işler değişir.Hem o kadar rebound diyorsan Evans bu ligin en iyi reboundcusu ...

:p

Holiday'i bıraktım, oynamaya başladı. Var mı böyle bir şey ya? Sixers harbiden uğursuz takım sanırım.

Erdal özelde o iksini verip İguadala dedin :) Bu benim verdiğim tekliften bile beter yapma :)

Noah-X=İguadala+Mcgee(Chandler)

İguadalayı o kadar küçümseme sayı atıyor ribaunt alıyor asist yapıyor blok koyuyor :) Ben niye değiştiriyorum bu adamı :)

Noah'ı çok istiyorsan Veysel ,Andre'yi mandreyi işin için katmadan açık ve net teklifi yapacağım.

Paul Millsap-Joakim Noah

Veysel skor istiyorsan Jennigs'i veriyim sana

Deniz Jennigs değilde Monta Elliste anlaşalım.. Zaten Draftta benden bir önce seçtin bende İguadalayı seçtim :)

Erdal biraz düşüneyim o teklifi..

Kerem Seçer' Alıntı:
Holiday'i bıraktım, oynamaya başladı. Var mı böyle bir şey ya? Sixers harbiden uğursuz takım sanırım.

Abi dün akşam istatislikleri görme bence...

Aşağıya bakma :)
29 sayı 8 asist