Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Veysel Kaya' Alıntı:
Deniz Jennigs değilde Monta Elliste anlaşalım.. Zaten Draftta benden bir önce seçtin bende İguadalayı seçtim :)

Erdal biraz düşüneyim o teklifi..

[quote="Kerem Seçer":1yw9o2vd]Holiday'i bıraktım, oynamaya başladı. Var mı böyle bir şey ya? Sixers harbiden uğursuz takım sanırım.

Abi dün akşam istatislikleri görme bence...

Aşağıya bakma :)
29 sayı 8 asist[/quote:1yw9o2vd]
Ellis candır Veysel kusura bakma... Sevgimden veremem yoksa Jennşgsle arada fark yok gibi. Ellis'i alamasaydım kötü olurdu Eser Atalaysız bir draftta.

Kerem abiyle karşılaşıyoruz bugün. alacaklarımızı aldık vereceklerimizi verdik. Sayı ve ribaund kein bende blok ve top kaybı kesin Kerem abide. Steal ve asisti de paylaştık olduk 3-3. Bu gece üçlükçülerim oynayacak ama 10 fark kapanmaz gibi onun için 4-3 geriye düşeceğiz sanırım. Yüzdeler belirleyici olacak büyük bir süpriz olmassa. Genel yüzdede binde dört serbest atışta binde 5 gerideyim. Hadi oğlum Durant beline kuvvet. Ben Wallace'ın serbest atışları çok önemli. Hack to Wallace yapmak yok Kerem abi valla ayıp olur :)

Yahoo ALLAH belanı vermesin dünkü sonuçları iki defa girmişler bende müthiş sonuçlar çıkınca ne güzel sevinmiştim :)

6-2 öndeyim şu an ama kalan maçım 2(3 ama İguadala sakatlanmış) rakibin 5..

Sayıda 29 öndeyim ama karşı tarafa geçecek..
Top çalmada 32-31 öndeyim ama karşıya geçecek..
Top kaybında 69-68 fazlayım ama bana geçecek..
Blok ribaunt benim..
Asist karşının..
3 point 7 farkla öndeyim büyük ihtimal karşıya geçecek..
Yüzdelerde birinde öndeyim diğeri berabere.. Serbest atışta büyük ihtimal Umut Abi alır.. Toplam yüzde de ise benimdir..

5-4 gibi bir sonuçla yenilmeyi bekliyom..

Deniz bizim seri 6-3 mü, 5-4 mü anlamadım ben ya. Bir yerde 6-3, diğer yerde 5-4 yazıyor. Yüzdede gerideyim sanırım ben ama sen farklı diyorsun. Kafam karıştı ya.

Bir de dün 7-2 değil miydi bu seri? Ribaundda 22 farkı nasıl yedim anlamadım. Ya da ribaundda önde miydim hatırlamıyorum. İstatistikler çorba oldu ya. Çünkü zaten sayı ve top çalma da farkla gerideydim ama 7-2 yazıyordu bir ara.

Kerem Seçer' Alıntı:
Deniz bizim seri 6-3 mü, 5-4 mü anlamadım ben ya. Bir yerde 6-3, diğer yerde 5-4 yazıyor. Yüzdede gerideyim sanırım ben ama sen farklı diyorsun. Kafam karıştı ya.

Bir de dün 7-2 değil miydi bu seri? Ribaundda 22 farkı nasıl yedim anlamadım. Ya da ribaundda önde miydim hatırlamıyorum. İstatistikler çorba oldu ya. Çünkü zaten sayı ve top çalma da farkla gerideydim ama 7-2 yazıyordu bir ara.

Abi dünkü sonuçları iki defa girmişlerdi düzelttiler..

Son oyuncuları yazıp fikir yürütelim;

5'e 5 kaldık, tıpkı maç gibi olacak. :)

J.Holiday
J.Richardson
J.Green
J.Smith
A.Holford

M.Ellis
A.Daye
K.Durant
B.Wallace
L.Alridge

Olay iki yüzdede ve ribaundda bitiyor. Yüzdeler hemen hemen aynı. Her şey olabilir. Ribaundda da üç gerideyim. Holiday ve Richardson 5 üstü ribaund alabilirsen onu da alabilirim sanırım. Tabi alttaki üçlüden 30 ribaund bekliyorum. :)

Josh Smith ve Holiday'den saçma şut tercihleri bekliyorum bugün. Ben Wallace'ın foul yüzdesi çok kritik olcak. Yüzdede ise sıkıntım yok şu an çünkü Jennings yok bugün neyse ki. Durant ve Algridge ne kadar çizgiye giderse şansım artar. Ribaunddan kortum şimdi tekrar bakınca. 5 adamım da ribaunda giren adamlar ama karşıda Horford - Smith var. Neyseki her potadan seken topu yalnızca biri alıyor :)

Sühan Lakers .501 .826 34 467 192 93 29 25 51 5
Brutal Rockts .486 .825 24 470 192 100 32 21 72 3

Şu Erdal ile olan maçımıza bakın:) Bugün sabahalrım kesin. 2-7 yenilebilirim yada 7-2 kazanabilirim Erdal'ın 5 benim 4 oyuncum var bugün. Tabii bende Kobe'de oynuyor:p

Sizinki baya çekişmeliymiş. :)

Bu arada 00:00'da Atl-Pho maçı var. Hem Hedo'yu izleriz hem de 3 oyuncumu. :)

Hiç aklıma gelmemişti kopyala yapıştur yapmak :)

Phoneix Suns .503 .770 26 469 213 75 32 25 69 6 (Camby+G.Davis)
GS Warriors .477 .770 19 440 156 111 31 11 68 2 (Prince+Stuckey+R.Williams+Pierce+Odom)

Yüzde+Ribaunt+Blok+Top kaybı=Benim
Serbest A.+Asist+T.Çalma+Sayı= Umut Abinin

3 sayı ise ortada ama karşıya daha yakın..

Üçlükte ve asistte iyiyim ve Holiday şu anda bu ikisini yapıyor. Ribaunda ihtiyacım var ama daha alamadı. Guard ama 3 ribaund alması lazım en az.

Bu arada ilk haftanın istatistikleri şöyleydi;

week1x.jpg

Holiday 5 ribaund çekti, aferin oğlum. :)

4 üçlüğü, 8 asisti de haftaya yapsaydı keşke, bu hafta orada rahatım. :)

Sonuç olarak geri vites işe yaradı.

Erdal'ın iki oyuncusuna karşı benim sadece Elton'um vardı bu saatte ve sayıda 7 sayı geride kalsamda asist ve ribauntta üstündüm. Şut yüzdesini saymıyorum bile. sanırım Erdal'ı yeneceğim. Elton bana umut evrdi. 3 sayılarda saha içi yüzde de Top kaptırma ve blokda üstün oalcağım kesin. Kobe, Joe Johnson ve Hedo kaldı son 3 oyuncum. Sayıyı da almam şaşırtıcı olmaz :)

Kevin Martin-Rajon Rondo-Serge Ibaka üçlüsü toplamda 45 sayı atarsa[Ortalamarı yetiyor zaten] ve 26-27 civarında rebound alırlarsa 5-4 yenerim Sühan abiyi . :)Saha içi yüzde için diyebileceğim bir şey yok Rondo sağ olsun anasını belliyor saha içi yüzdesinin ve top kaybının.

Yalnız burda 4-5 kişinin adı dönmeye başladı hep. Ben arada mahsus gaz veriyorum ama hiç kimse tınlamıyor. 26 hafta böyle geçmez arkadaşlar. Takımlarınızla ilgilenmenize gerek yok. Ben emsela sadece Richard Hamilton sakatlandığı için onu çıkartıp Delambert'i aldım (Emre seviyor diye) :))

Erdal sanırım serbest atışları sen alırsın. Benim kalan oyuncualrın serbest atış yüzdesi yüksek ama sende kalanalr serbest atış atmaz gibime geliyor. İbaka atarsa ben alırım onu :)

3 sayıyı aldım. Blok ve top kaptırma bende Saha içi yüzdede bende büyük ihtimalle (joe johnson terslik yapmazsa) Sayıortada ribaunt ortada diğerlerinide sen alırsın diye düşünüyorum.(steal-asist)