Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Ben çok pis gaza geldim abi. Bugünü atlatayım, haftaya Canberk'i de geçersem kimse tutamaz beni. :)

Joe can aldı bugün sayı yönünde :) Hido 2. yarı satışlardaydı abi sanki kazanma istiyordu. Bu arada Horford canımı okudun be yeğen

Bu arada rakip takımın can yakabilcek oyuncularından Jeff green bugün oynamıyor. Bu çok şeyi değiştirebilir...

Takımın pivotu Horford, rakibin guardı Nash'i tuttu maç boyunca. İlginç.

Jeff ile birlikte ribaundu kesin kaybettim. 7-8 ribaund alabilirdi bugün. Yüzdeleri de kaybedersem geriye düşerim.Ama en azından birini alacağımı düşünüyorum.

Faulü aldım gibi 4-4 olur ama genel yüzdede iyisin gibi abi Ellis'in saçmalama riski çok çünkü. Şanslar yüzde 80e 20 ama 5-4 biteceği kesin. Algridge yüzdeli atarsa yüzde 40a kadar çıkar şansım. Bekliyoruz :)

canberk'e 2-7 kaybetmişim..
takımı derleyip toplayacağım, erken form tutmak istemedim..
yüzde parametrelerinde hep gerideyim, bunu çözmem zor ama belki ribauntta yenilmemek için bir şeyler yapabilirim..

Draftı iyi yapamadığımı düşündüğüm kadromla liderliği almışım.Serbest atış yüzdesi(Howard sağ olsun),3PTM ve top kaybında(Wall tek başına 23 top kaybetti bu hafta) sorunlarım var Nash,Crawford ve S.Jackson'dan daha çok 3'lük bekliyorum.

Ah Jeff ah. Oynayıp 4 rebo çeksen yetecekti. Sakatlığı araştıramadım ciddiyse değiştireceğim.

6-3 almışım çok iyi oldu bu :) Umut Abideki 5 oyuncunun sadece 1 top çalması ile 1 farkla onda öne geçmişim :) Ayrıca toplamda 5 üçlük atarak yine öne atmışlar beni ne diyelim teşekkürler :)

Deniz ayrıca yeter ya ne kadar alacağım oyuncu varsa sen alıyorsun Beasley benimdi :)

2.Hafta Sonunda Toplamlar;

week2total.jpg

Arenas dönünce Hinrich'i postaladım. ribaund sorunu var gibiydi bu hafta zar zor kazandım orayı bahaneyle 10 ribaund fazla alırım hafta başına. Asisti zaten veriyorum Hinrich olsa bile.
Sonuç olarak ligin en iyi 2 takımına karşı oynadım ilk 2 haftada. Bir daha onlarla oynayana kadar maç kaybetmemeye çalışacağım. Seri galibiyetler yakındır. Sühan abiyi çıkış maçı olarak görüyorum. Bu arada ilk hafta yenildiğim takım kolay kolay maç kaybetmez

Veysel Kaya' Alıntı:
6-3 almışım çok iyi oldu bu :) Umut Abideki 5 oyuncunun sadece 1 top çalması ile 1 farkla onda öne geçmişim :) Ayrıca toplamda 5 üçlük atarak yine öne atmışlar beni ne diyelim teşekkürler :)

Deniz ayrıca yeter ya ne kadar alacağım oyuncu varsa sen alıyorsun Beasley benimdi :)
Bana ribbaund ve blok yapabilecek bir oyuncu verirsen al Beasley'i veriyim sana. Hinrich Beasley değişikliği tamamen ribaund arttırmak içindi

Aslında Erdal'ı nasıl yendiğimiz şaşırdım. Çok maç eksiğim vardı. Baron Davis sakat diye oynamıyor. Zach ilk iki maçı kaçırdı. Orlandonun NY maçı ertelendiği için Jameer ve Rashard'dan o anlamda istatistiki olarak yararlanamadım. Son gün Jameer kadroya bile alınmadı Orlandoda. Deniz ile maç daha sert gececek. normalde benim veriler o kadar yüksek değil. Rakipleri durduruyorum sanırım:)

@Deniz

Mcgee+İguadala=Ellis+Beasley

Seninkilerin ortalama ribauntu 9,8 bloğu 0,8
Benimkilerim ortalama ribauntu 11,8 bloğu 3,4
Top kaybı yine seninkilerin fazla..

Sekreterime söyledim Ellis'li takasları önüme bile getirmiyor. Kimi verdiğinin önemi yok ben eski kafalı bir adamım. Takımda sevdiğim adam oynar 8)

Deniz Baskın' Alıntı:
[quote="Veysel Kaya":2wguwsd9]6-3 almışım çok iyi oldu bu :) Umut Abideki 5 oyuncunun sadece 1 top çalması ile 1 farkla onda öne geçmişim :) Ayrıca toplamda 5 üçlük atarak yine öne atmışlar beni ne diyelim teşekkürler :)

Bana ribbaund ve blok yapabilecek bir oyuncu verirsen al Beasley'i veriyim sana. Hinrich Beasley değişikliği tamamen ribaund arttırmak içindi[/quote:2wguwsd9]
Sheldon Williams ya da Hakim Warrick'den birisini alsaydın Deniz.