Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Shelden ilerde alamaz o süreyi. Warrick'e oldum olası kılım zaten. Chandler da dengesiz top kaybı şov yaparsa işim zor zaten ma başına 2 top kaybından az yapan oyuncum yok gibi :) Hediye top dağıtıyoruz takım olarak

39 maçım var.

4 Williams, Jefferson, Smith, Horford
3 Richardon, Afflalo, Kidd, Arenas, Hibbert, Holiday, Green
2 Ariza

Kerem Seçer' Alıntı:
39 maçım var.

4 Williams, Jefferson, Smith, Horford
3 Richardon, Afflalo, Kidd, Arenas, Hibbert, Holiday, Green
2 Ariza

Ariza yerine 3 maçı olan Gibson'ı aldım kadroya. Hem yüzdeleri çok daha iyi hem de fazla maç yapacak. :)

34+3(iguadala oyanrsa) maçım var rakibimin direk 39.. 2 haftadır 10 kişiyle mücadele ediyorum ilk hafta Murphy ikinci hafta İguadala sakattı boozer zaten tam sakat.. Buna rağmen iyi galibiyetler aldık.. Kusura bakmayın bu eksiği kapatmak için add-drop olayına çok giriyorum abartıyor olabilirim :)

İşte son kadrom. ;)

kadromm.jpg

Bu kadar çok beklemiyordum Veysel.

Erdal rank yani tüm oyuncular içindeki sırasına göre sıraladım. Bu sıralama nasıl yapılıyor tam bilmiyorum ama R.Gay mesela 1. sırada. Zaten istatistiklerine baktığında anlaşılıyor hemen.

Arenas'ı güzel kaptın valla..

lig güzel gayet keyifli geçiyor , bu hafta yenildim gerçi ben.. :)

çok hafta var daha, şimdilik baya iyi durumlar ama beni bu hafta yenen kadro baya sağlamdı Furkan sanırım ezdi geçti..

Sühan Cem' Alıntı:
Aslında Erdal'ı nasıl yendiğimiz şaşırdım. Çok maç eksiğim vardı. Baron Davis sakat diye oynamıyor. Zach ilk iki maçı kaçırdı. Orlandonun NY maçı ertelendiği için Jameer ve Rashard'dan o anlamda istatistiki olarak yararlanamadım. Son gün Jameer kadroya bile alınmadı Orlandoda. Deniz ile maç daha sert gececek. normalde benim veriler o kadar yüksek değil. Rakipleri durduruyorum sanırım:)
Sühan abi, New Jersey'nin ve benim takımın temel direği olan 2 oyuncu çok kötü bir hafta geçirdi.Ortalamaları kadar oynasalardı saha içi yüzde ve sayı benim olurdu toplamda da 6-3 yenerdim.

Tolga'ya karşı alacağım ilk galibiyeti galiba. :)

Veysel Kaya' Alıntı:
Furkan L.Scola ya karşılık ne istersin mümkünse İguadalalı bir takas olsun :)
Ben de uzun konusunda sıkıntılı sayılırım,sendeki uzunların hiçbirini de Scola'ya tercih etmem.Millsap+Ginobili'ye karşılık Scola+Maggette(veya Artest) falan desem de saçma olur heralde.

Kidd yüzdemin içine etti 0/5 ile. Smith de blok vuramadı 1 tane hariç. Adamın 4 ortalaması vardı. Bu yüzden bu seride zorlanacağım. Zaten rakibim güçlü.

Jeff Green'den haberi olan var mı?

Bu haftaya iyi başladık. Rakipte Nelson ve Calderon tam oynamadı bile. Lewis de sırıttı ve de Davis oynamayacak sanırım bugün. Bugün Durant ile serbest atışlarda ve 3 sayı isabetinde öne geçeriz. Eğer Jennigs efendi devreye girerse Evans'sız halimizle ilk 2 günde 5-4 önde bitiririz. Tahminim 6-3 ile ilk galibiyetimizi alırız. Tahinime , ve istatistik karşılaştırmalarıma göre 3 sayıyı , sayıyı , yüzdeyi , serbest atışı ve steal'ı kesin alıyorum. Top kaybını kesin veriyorum. Ribaund konusu Okafor'a bağlı. Davis dönmezse asist de başabaş geçer. Blokta ise işler Ben Wallace'a bağlı. Bu gece çok önemli ve bu geceden sonra bu haftanın görünümü ortaya çıkar büyük ölçüde .Bu gece sonunda bizim serinin şablonu yüzde 90 ortaya çıkar.

Sayıyı senin alacağın kesin gibi Deniz. Tabii Kobe extra bir hafta yaşamazsa:) Gerçi Kobe biraz extra iş yaptımı Lakers farkı açıyor o zamanda oyun kopuyor Kobe oyundan çıkıyor. Benim tahminimce ben serbest atışı alırım, Bloku ve top kaybını alırım. Asisti de kazanacağımı pek sanmıyorum ya bakalım. Ribaunt için mücadele olur. 4-5 yenileceğimi düşünüyorum extra işler olmazsa. Dün j.Nelson oynamadı Calderon sağolsun 2 top kaybı ve 0/4 gibi atış istatistiki dışında geliri yok. Rashardda saha içi yüzdeyi düşrüdü. Sende Monte Ellis'in performansı ile iyi durdun ilk gün ayaktya. Allahtan Zach extra performans verdide rahataldım:)

Bugün Wallace'ın iyi ribaund alması lazım yoksa Zach ribaundu size getirir

Veysel Kaya' Alıntı:
Ya takas falan yapalım böyle olmuyor :) Mesela Beidrinsi istiyorum sahibi kimdi hatırlamıyom ama galiba Sühan Abiydi karşılığında ne istiyor? :)
Sen onu bırakta Igoudala-Chandler:Evans-DeRozan takası için ne diyorsun?DeRozan'ı beğenmediysen Toney Douglas'ıda verebilirim

:)

Chandlerı bıraktım adam son maçında şov yaptı :) 5-5 le oynadı 2-2de serbest atış 12 sayı 13 ribaunt :) Gitmeden süper katkı verdi allah razı olsun ama son iki maçı 1 sayı ile 5 sayıydı :)

Neyse İguadalayı takastan vazgeçtim böyle iyi bir teklif gelmeyene kadar Derozan falan geçiniz :)

Burak'ın benchte bıraktığı Andrei Kirilenko bugün son 3 yılının en iyi oyununu oynadı. 16 sayı 9 ribaund 7 asist 1 top çalma 1 blok... Kadroda olsa şu an 6-2 geride olmak yerine 4-3 geride olurdu ve geride olduğu ribaundda da farkı baya bi kaptırdı. Yazık olmuş