Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Şu an Tolga'yla 4-4 berabereyim.Yarın Tolga'nın 5 oyuncusunun maçı var ama Ridnaour ve Gordon sakat olduğundan sayı 3'e iniyor.Benim 9 oyuncumun maçı var.Top kaybını Tolga'ya verip üçlüğü, sayıyı ve asisti Tolga'dan geri alırım.Saha içi yüzdeyide umarım düzeltirim.6-3 ya da 7-2 alırım ben bu haftayı. :)

O değilde oyunda ilk defa üçlükde birini yeneceğim yahu çok heyecanlıyım. :)

Ahaha Fantezi yapmış adam. :)

Ben bu hafta oyuncularımın performansından hiç memnun değilim. Allah'tan fazla maç yapıyorum yoksa dağılırdım.

Ya zaten maç sayım azdı İguadalada oynamıyor tam azaldı..6-3 gerideyim ve rakibimin 21 benim 18 maçım var.. Üstüne üstlük rakibim en iyi haftasını yaşıyormuş.. Bu eksiğimi Add-drop olayı ile kapatmaya çalışacam..

şu anda dünyada en az ilgilendiğim şey nba ve en az ilgilenebildiğim 2. şey de bu oyun.. yine adamlarımı benchte unutuyorum.. tek bildiğim şey ; biedrins'e yolu vermek üzere olduğum..Büyük ihtimalle 3. maçımı da kaybedeceğim. Yönetim istifa..

Bir sen kalmıştın Wade sende vur tam olsun.. 2-12 saha içi yüzde bir ona güveniyordum onu da ver be hacı ne olcak canın sağolsun.. 8-1 kaybedebilirim 6-3 durum şu an alırsam belki ribauntu alırım ekstradan belki birde 3 lük..

Bu gece bu işi bitirelim.

Deron Williams
Jason Kidd
Gilbert Arenas
Jrue Holiday
Jason Richardson
Jeff Green
Josh Smith
Al Horford
Al Jefferson
Roy Hibbert

Parçalayın. :)

Kerem Seçer' Alıntı:
Bu gece bu işi bitirelim.

Deron Williams
Jason Kidd
Gilbert Arenas
Jrue Holiday
Jason Richardson
Jeff Green
Josh Smith
Al Horford
Al Jefferson
Roy Hibbert

Parçalayın. :)

Güzelmiş bende kadromu yazayım :)

Toney Douglas
Kevin Martin
Brandon Rush
Gerald Wallace
Reggie Evans
Wilson Chandler
Serge Ibaka

Jeff Green iyileşmediyse Ibaka çok oynar. Ama iyileşti sanırım. Ben Çarşamba oynar diyordum ama oynamadı.

Ekleme: Oynamıyormuş tüh.

Canberk Işcan' Alıntı:
6-3 öndeyim Kerem abi karşısında.

Bu arada Chris Kaman neden oynamıyor bilen var mı ?

Kaman neden oynamıyor bilmiyorum ama bizimkiler oynuyorda ne oluyor sanki:) Takımım beni sabote ediyor. Elton Brand dahil 8 oyuncum oynadı Jameer Nelson'un 23 sayı attığı gün toplamda 70 sayıyı zor gördüm:) Durumum GS'ın durumuna benziyor. Takım kötü gidiyor en olmadık isim 23 sayı atıyor. GS'da da takım kötü giderken Ayhan'ın iyi oynaması gibi:)

Bu arada Deniz'in iki adamı Beasley ve Durant 35'er sayı atmış üstelik %60-70lerle atmışlar:)

Kevin Love'a hep güvendim, 2.turda draft ettim.. Keşke Amare'den de önce seçseydim.. Dün gece 31 pts, 31 reb, 5 as.. Bu kadar yanlış adam seçmişim, bir tek şu seçimimle gurur duyuyorum..

6-2 öndeyim Tolga'ya karşı ve bu durumu çok rahat 8-1 yapabilirim.Sadece serbest atışda öne geçmem ve top kaybında geriye düşmem lazım.Benim geçemiyeceğim tek istatistik Saha içi yüzde ama Tolga'nın benden alacağı hiç bir istatistik yok.

:)

Bu hafta yenilmemek için herşeyi yapıyor takımım. 2 hafta boyunca hep büyük rakiplerle oynadık ve tahminlerime göre bu ligin en iyi 2 rakibine yenildik ve birine burun farkjıyla yenildik. Şimdi onlarla tekrar oynayana kadar seri ve net galibiyetler alma zamanı. Beasley bile inanıyor buna. Bu arada Beasley'yi kim saldıysa Allah razı olsun :)

Deniz Baskın' Alıntı:
Bu hafta yenilmemek için herşeyi yapıyor takımım. 2 hafta boyunca hep büyük rakiplerle oynadık ve tahminlerime göre bu ligin en iyi 2 rakibine yenildik ve birine burun farkjıyla yenildik. Şimdi onlarla tekrar oynayana kadar seri ve net galibiyetler alma zamanı. Beasley bile inanıyor buna. Bu arada Beasley'yi kim saldıysa Allah razı olsun :)

Deniz işin garip yanı bende o tarz bir oyuncu arıyordum. O zamanlar oyunu tam bilmediğimden Beasley boşa çıktığında gördüm ama hafta sonu alınabileceğini sandığımdan alamadım. Kader işte:)Baron Davis dün gene oynamamış. YÜzdeyi kaybettiğim kesin artık bence ama diğerlerinde ümidim sürüyor Steals hariç:)