Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Erdal şanslı haftaya denk geldin diye savunmama başlıyorum :) Rudy Gay sakat, Chandler sakat , Nick Young 2 maç kaçırdı , Millsap maç kaçırdı, Camby 2 maç kaçırdı ben napiyim bu hafta :) Ama daha hiç bir şey bitmedi.. Bu gece ribauntu senden alcam top kaybını vermesek iyidir ama :)

Playofflara kapak atalımda kaçıncı olduğumuz önemli değil :)

Vallah benim takım berbar halde. 7 oyuncum oynuyordu toplam 46 sayı attık mesela. Levent zaten güçlü bir rakipti kadromunda işi biraz gevşek tutması bu haftamı öldürdü. zayıf olduğum blokta önde olmam ise çok ilginç

son haftaya girdik , play off yarışı güzel olucak bu hafta.. :)

1. Kerem's Bulls 103-56-3 .645 -
2. Los Angeles Lakers 91-66-5 .577
3. Phoneix Suns 87-71-4 .549
4. Furkan GSpurs 85-73-4 .537
5. Sacramento-Kings 85-76-1 .528
6. Sühan Lakers 84-77-1 .522
7. Brutal Rockets 80-80-2 .500
8. Miami Heat 78-82-2 .488
9. Sixers 75-87-0 .463
10. GS Warriors 72-88-2 .451
11. Chicago Bulls 69-91-2 .432
12. Burak Jr McGrady 49-111-2 .309

cidden baya yakın farklar , Erdal'ın bu hafta son sıradaki takımla yapması büyük avantaj olası bi 8-1'lik galibiyetin de karışır yukarısı..

vallaha mı oha haberim yok ?

e o zaman baya karıştı yukarısı hatta sen 6. oldun bu durumda.. Sühan yenildi bana çünkü 6-3 bu hafta.. şike dedikodularına mahal vermedik :)

Ahh Erdal ahh :) Ben Nick Youngı top kaybını vermemek için almıyım kadroya gitsin bizim adamlar Mcgee ile Fields normalde ortalama 15 ribaunt alırken 6 alsın :) Seninkilerde normal ortalamaları üstü alınca ribauntu verdik ama top kaybı Rondo sayesinde bizde kaldı :) Nick Youngın da ribaunt alacağı tutmuş 4 ribaunt almış o da kadroda olsaydı 6-3 tü skor neyse kısmet artık.. Denizden en az 4 galibiyet alıp playofflara giriyoruz.. Dön be Gay.. Dön be Chandler..

*1. Kerem's Bulls 108-60-3 .640 -
*2. Los Angeles Lakers 97-69-5 .582 10
3. Sacramento-Kings 91-79-1 .535 18
4. Phoneix Suns 89-78-4 .532 18.5
5. Furkan GSpurs 88-79-4 .526 19.5
6. Brutal Rockets 87-82-2 .515 21.5
7. Sühan Lakers 87-83-1 .512 22
8. Miami Heat 84-85-2 .497 24.5
9. Sixers 79-92-0 .462 30.5
10. GS Warriors 76-93-2 .450 32.5
11. Chicago Bulls 74-95-2 .439 34.5
12. Burak Jr McGrady 52-117-2 .310 56.

güncellendi puan durumu baya değişmiş sıralama , Erdal ucundan girdi.. bu maçlar güzel geçer bu hafta..

Furkan GSpurs Kerem's Bulls

Phoneix Suns Sacramento-Kings

Sixers Sühan Lakers

Burak Jr McGrady Brutal Rockets

güzel maçlar valla sıralama ve play off açısından takip edicem hepsini yakından.. Erdal play off yapamıcak durumdayken 3. bile olabilir valla..

play off'da tahminen 1 ve 2. ilk tur maç yapmaz , 3-6 , 5-4 eşleşir.. Kerem 5-4 galibiyle , bende 3-6 galibiyle yarı final yaparız.. sonra final son 4 hafta..

Sanırım garantiledim gibi playoff'u hatta 3.lüğü. Hatta tahminlerime göre Erdal 4. , Veysel 5. oluyor. 6. lık için ne olur bilemem. Ama Furkan'ın kadrosu yabana atılmayacak bir kadro ve her an herşey yapabilir. Farkın az olması da önemli tabi ki. Süprize açık bi durum bence 6. lık yarışı. 92 playoff büyük ihtimalle yapar , 94 kesin girer demiştim ve sanırım tahminim doğru çıkacak :) 92 yapıp giremeyene parası iade :p

Bir takas bir takımı bu kadar mı etkiler yahu.Önce rakibim Deniz'e katılan Love(takas olmasa ribaundu ben kazanacaktım,son hafta daha rahat olacaktım) ve son hafta Sühan Abi'yi yenmesini beklediğim Love'sız Emre Abi.
Emre Abi okuyorsan kadronu ayarla lütfen,salı gününden itibaren maçı olan oyuncuların kadro dışı :):)

Bir süredir ilgilenemedim burayla ama Play-Off'lar öncesi iyice konsantre olmak gerekecek. Geçen maçta Erdal'a da söylemiştim Levent'in kadrosu daha iyi diye ama tabiki günlük performanslarla her şey değişebiliyor. Özellikle de yüzdeler. Yine de liderlik koltuğunda Play-Off'lara gidecek olmak da benim için büyük başarı gerçekten.

Deniz galiba galibiyete kesin gözüyle bakıyosun :) Sakatlarım dönmezse haklısında ya dönerse?

Sakatlarını hesaba katmadım alan 5-4 alır bu seriyi diye düşündüm ve 5-4 olursabile altımda kalıyorsun. O yüzden kendimi senin üstüne yazdım ama galibiyeti kim alır belirsiz. Ama 6-3 kazanamayız bence ikimizde. Gerçi 5-4 yenersen üstümde bitiriyomuşsun ligi berberlik sayından dolayı sanırım sen de haklısın şimdi farkettim :) Erdal şanslı çünkü son hafta maçı rahat. (bi ben oynayamadım Burak'la 2. maçı kısmet) Bence Furkan 4 tane alır Kerem abiden ve Emre abi de Sühan abiden 4 tane alır kadroyu ayarlarsa. Ayrıca Burak ve Tolga abiye first round picklerimi verdim haberiniz olsun :) Yılın GM'i ödülünü almama kesin gözüyle bakıyorum :)

Ne James Harden'mış ne Vince Carter'mış arkadaş.Böyle giderse 8-1 ve 7-2 olmaz.En fazla 6-3 yenebilirim Burak'ı.Ulan Burak gider ayak iş açtın başıma :p

30 üçlük 314 sayı ve 101 ribaund ile bu kategorilere ambargo koymuş durumdayım. 20 üçlük atan kimse yok şu an , ligin yarısı 150 sayılarda geziyor ve ribaundda çift haneye henüz ulaşan olmadı. Top çalmayı da bir şekilde hallediyoruz Monta ile filan. Rondo takası yattığı için artık Levent abiye ve Kerem abiye asistlerde direnmemin imkanı yok. Kerem abi az top kaybı yapıyor ve bu açıdan bana ters geliyor. Levent abinin ise maşallahı var bu konuda neredeyse benim kadar çok top kaybı yapıyor. 4 istatistiği playoffta yüzde 90 alacağım gibi duruyor . Ama top kaybı , genel yüzde ve asist banko gidiciler. Bir nevi 4-3 başlıyorum yani seriye çok büyük süpriz olmadığı sürece. Bunların gidip gelmesi çok zor . Buraya kadar herşey güzel ama kadromda işçi oyuncu olmadığı için blok konusunda biraz pasifiz ve vurdumduymaz olduğumuz için faul kaçırıyoruz sürekli. Artık ince eleyip sık dokuyacağız ve faulü düzeltmeye çalışacağız . Bloğu düzeltmek artık zor ve eldeki uzunlara güvenmek zorundayım. Ama faulü düzeltebiliriz gibi duruyor. Umarım free'de faul sorunuma çözüm olacak tercihler yapabilirim. Yoksa favorimsi olarak bile çıkamam playoffta hiç bir maça...

Reggie Evans döndüğüne göre Amir Johnson'la işim bitmiş demektir.Bugüne kadar verdiği katkılar için Amir Johnson'a teşekkür eder yerine transfer ettiğimiz Anthony Morrow'o da üstün başarılar dileriz. [Galatasaray.org stayla :p ]

Deron Williams 2 maç yokmuş, eşi doğum yapmış. Play-Off'lara moralli başlar Deron. :)

Bu arada 9-0'a ilk kez bu kadar çok yaklaştım ve rakibim de gerçekten iyi. :)

Morrow da çok şey katabilir sana Erdal. Sayı ağırlıklı oynadığından ben bıraktım. Diğer istatistiklere ihtiyacım var biraz.

Reggie Evans döndü Kerem abi.Hiç kaçırma derim.Adam daha ilk maçında 30 dakikada 11 rebound aldı.Her halükarda Hayes'den iyidir.

Ve Furkan elendi.Oyunun ilk 4 haftasının lideri sonra da 2011 Şubat'a kadar olan bölümde oyun ikincisi Furkan elendi.Kerem abiyle yaptıkları maç dönmez artık.Canberk de yapabileceğinin en iyisini yapıp 8-1 önde Umut karşısında.Sühan abi ciddi baskı altında.Benim durumum rahat.Veysel'le yapacağım maçı düşünüyorum şimdiden.

Geçmiş olsun Furkan.