Yarı Final 2. Maç | Galatasaray MP 72 - 81 Beşiktaş Milangaz

euroligde ilk kez katılma nedeniyle elendiğimizde başarılıdır dedik takıma ama beşiktaşa elenmeyi kabullenemem lig şampiyonu olamazsak çok başarısız bir sezon sayarım kendimce türkiye kupasını alamadık eyvallah dedik artık oyuncular işin ciddiyetini anlasınlar bu başıboş oyun yakışmıyor bu takım bu sene şampiyon olmalı lig iyice güçsüzken bundan iyi fırsat bulamayız elenirsek affetmem oyuncuları toparlanmam zor olur

Bu Bjk nedense bana geçen seneki Olin Edirne'yi hatırlatıyor gel set kurmadan dışardan atış yap olmadı hücum ribaundu böyle nereye kadar bilmiyorum ama 3.0 alacağımız seriyi 3-2 almak zorunda kalacağız anlaşılan bizi Avrupa'da iki maç üst üste yenecek takım yok hele bjk'ın bizi 3 maç üst üste yenmesi hayaldir. İpekçi'ye bırakmayabiliriz seriyi bence Gordon ve Andric biraz da skor yaparsa..

Karşımızda öyle garip takım varki herkes el üstünden atıyor.Çok garip takım ve ligin en ters takımı.Biz bu maçta içeriyi kullanamadık.Bazı şans basketleri de hep onlardan yana oldu.Potada sevmedi bugün ama bence en az 1 maç alır orda burda bence şampiyonluk maçına çıkarız.Bu seriyi geçen bence kesin şampiyon.Dedovicin etkisizliği de bugün skorda etkili oldu Mahmudi herşeyi denedi ama rakip gerçekten enteresan.

Bugun takımın üstünde çok stres vardı çok net belli bu, bu da oyunumuza çok kötü etki etti.Ayrıca taraftar da hiç anlamadığım bir şekilde kötüydü bugun.Şimdi deplasmanda iki maç var ve bir galibiyet lazım,biz bunu alacak güçteyiz ama öncelikle sakin kalmayı,stres yapmamayı başarabilmek lazım.Başarılı olacaksak bu elbette kolay olmayacak,mücadele etmeyi tekrardan hatırlamamız lazım.Oktay hocanın bir sözü vardı <b>"Bazen üzülmek için haketmek lazım"</b> biz öncelikle hakedelim de başarılı olmasak da biz geçen seneki gibi alkışlarız hepsini

hawkins maçı bu kadar domine ederken inatla 3 kısa ile oynamanın açıklaması nedir merak ediyorum...mahmuti'nin bu maçta tercih hatası yaptıgını düşünüyorum...caner maça çok kötü başlamış olsa da hawkins'i durdurmak adına 2. yarıda oyunda olmalıydı...
ayrıca hakemler de ince ince işlediler oyunu kritik düdüklerle...

Eurolig maçlarında gördüğümüz, tüm enerjisini verdiği için yorgunluktan beli bükülen Gordon'u, faul aldırmak için rakiplerin etrafında slalom yapan ter içinde Lakovic'i hafif üzüntülü bir gururla izlemek istemezdik bir daha. Çünkü topu daha çok paylaşmak, daha fazla rotasyon yapmak doğru olandı. Ama sanırım bu seride bir yerlerde o günlere geri dönmek, kritik bir yerde fiziksel savaş vermek gerekebilir. Önümüzdeki ilk maç çok kritik.

vallahi 5 6 aoyuncu ile oynayan takıma yenilmek acı ama top dışarı çıkıyor pota altından başlatacaklar çat arroyo çat erceg yani kafalar nerde anlamıyorum adamlr iyi şutor ama sende çok baş bırakırsan 80 küsür sayı yer bakarsın
çok tedirginim bu adamlar bu kadroyla finali alır kazanırsa ve eurolige giderse oturur ağlarım...

açıkcası evimizde oynadığımız Fülker maçından sonra ritm kaybettiğimizi düşünüyorum.O maçtan sonraki hiç bir maç , beni tam olarak tatmin etmedi.Zaten hedef maçlarda geriye düştüğümüz an maçı çeviremiyoruz.Sadece prokom maçını hatırlıyorum.Bir de bu 3. periyot sendromu nedir abi? Bayan takımı da böyleydi.

Kimse endişe yapmasın aslanlar Beşiktaş'ı eleyecek. Takım şuan içinde olduğu rahavetten çıkıp şapkasını önüne koymuştur. Beşiktaş 5-6 kişilik ratosyonuyla bizim takımı 3 maç üst üste yenemez mümkün değil. Seri 3-2 veya 3-1 bizim olacak inşallah.

vallahi 5 6 aoyuncu ile oynayan takıma yenilmek acı ama top dışarı çıkıyor pota altından başlatacaklar çat arroyo çat erceg yani kafalar nerde anlamıyorum adamlr iyi şutor ama sende çok baş bırakırsan 80 küsür sayı yer bakarsın
çok tedirginim bu adamlar bu kadroyla finali alır kazanırsa ve eurolige giderse oturur ağlarım...

topu bizim pota altımızdan her oyuna sokuşlarında aynı setle bomboş orta mesafe şut buldular...salonda ben helak oldum aynı sayıyı yemekten ama bizimkilerin artık aklı neredeydi bilmiyorum pek rahatsız olmadılar aynı sayıyı tekrar tekrar yemekten...

Maçın ilk yarısında oyunu dengede, hatta önde götürsek de, ikinci yarıda gerçek anlamda kötüydük. Girmeyen atışlarımızın da etkisiyle maçı kaybettik. Kazanma adına pek bir şey yapamadık ne yazık ki.

Sinan Erdem'deki ilk maçı kesinlikle almalıyız. Onu almak demek, doğal olarak, en kötü ihtimalle serinin 5. maça uzaması demek ve evimizde finale yükselmek demek. Aksi hâlde, tabii ki biten bir şey yok. Yine son maça taşırız; ama ciddi oranda strese gireriz, eğer 3. maçı kazanamazsak.

Beşiktaş Milangaz iyi takım, bize ters geliyor falan; ama kendimiz gibi olduğumuz sürece bizi geçemeyeceklerdir. Ligin son maçlarından itibaren devam eden bir gerileme var takımda. Sinan Erdem'de bunu kırıp şampiyonluğa doğru koşacağımızı düşünüyor ve umuyorum.

Mahmuti bugünkü yönetimi ile saç baş yoldurup kafalarda soru işareti bıraktı! Sanırım sözleşmeyi uzatma kararı alırken acele ettik!..

Not: Fikirlerinizi paylaşırken mahalle ağzıyla değil de Türkçemize özen göstererek ileti yazmak daha hoş olur.

maç mahmutinin hatası . 25 dakika 3 kısayla oynadı . deli gibi sayı yedik hala 3 kısayla devam etti.

Öncelikle üslubumuza dikkat edelim derim.

Neyse, maça dönecek olursak hocanın eleştirilecek yanları var tabii ki. Oktay Hoca 3 kısa ile oynayarak bence hareketli Beşiktaş hücumlarını durdurmak istese de size olarak zayıf kaldık ve bu bağlamda özellikle ters eşleşmelerde çok çok fazla imkanlar verdik Beşiktaş'a. Ayrıca benche hiç bakmadı hoca. Hücum tıkanmışken daha doğrusu sayıyı bulamıyorken Dedovic ile potaya gidebilirdik. Keza Shumpert oyuna geç alındı.

Bonsu'nun bu kadar etkisiz olduğu bir maçı kaybetmek kötü olsa da deplasmandan bir maç ile mutlaka döneceğiz evimize. İnancım tam.

2 guard ile oynamak dahi bazen savunma zaafiyetlerine yol açıyorken 3 guardla şu maçı oynamak intihardı resmen..hele ki hawkins bu kadar dominantken oyunda...

Takımımıza güvenimiz tam, bu yerlere geldik, bu sene taçlandırmak lazım ama koçumuzun biraz daha dikkatli analiz etmesi lazım. Zira adamlar çok tehlikeli şut konusunda, yapışmak lazım adamlara. Ayrıca Dedoviç´te ısrar şart, 3 kısalı oyundan vazgeçilmeli. Bu kadar basit maç verilmemeli. 7 dakikalık çıkmazı oyuncularımızın iyi analiz etmeleri ve toparlanmaları gerkeir. Dudley ve Erceg´le 35 dakkika oynuyorlar, bunu değerlendirmeliyiz. Rehavet onlara geçecek diye düşünüyorum, Sinan Erdem´ de olması güzel, zira seyirci baskısı olmayan bir salon görüşüme göre. Ayrıca bu takım bu seneki performansıyla finali hak etti. Kritik 2 maç, seriyi aldığımız an finalde Banvit ya da Efes´i süpüreceğimizden şüphem yok ama bir an düşünmüyor değilim, 2. olmak daha mantıklı olamaz mıydı diye. Bu Beşiktaş´ın cins ve ters bir takım olduğunu düşündükçe sinir oluyorum, ayrıca oyuncuların serbest atış ve üçlük çalışmaları lazım .

1- Savunmada çok aksayan Shumpert sayı da atmayacaksa bir karar vermek lazım. Ya savunduğu adam riske edilip daha fazla sahada tutulmalı, ya da mecbur kalmadıkça kenarda oturmalı.

2- Beşiktaş çok iyi bir savunma takımı mıdır? İstatistikler, kadrodaki oyuncuların geçmişi ve özellikleri böyle söylemiyor. Beşiktaş'ın hemen hemen her savunmada yaptığı penetreye karşı içeriye gömülme stratejisini çözecek bir çare lazım.

3- Galatasaray'da takım halinde agresivite kaybı var. Ayrıca pas kanallarının yeterince iyi savunulmadığını düşünüyorum.

4- Buna bağlı olarak, Beşiktaş'ın bu kadar fazla boş şut bulmasına çözüm ne olabilir?

5- Üçüncü çeyreklerde oynanan kötü basketbola tesadüf demek mümkün değil. Hemen hemen her büyük maçta aynı durum mevcut. Neden?.. Beşiktaş maçı üçüncü çeyrekte kazandı desek sanırım yanlış olmaz.