Yasemen Saylar

Re: 14 # Yasemen Saylar

yasemen'in kadroya çağırılması isabetli bir karar olmuş....gelecek vaat eden bi oyuncu....ve kendisine verilecek her süreyi elinden geldiğince değerlendirmeye çalışacak....onun için farklı deneyimler,farklı bir tecrübe olmuş olur bu A milli takıma çağrılma durumu....

Yasemen gelecek vaad eden bi oyuncu orası tamamdır zaten öyle olmasa A takıma yükselemezdi.Fakat şöyle bir acı gerçek var ki eğer Türkiye'de profesyonel anlamda basketbol oynamak istiyorsanız birşeylerden vazgeçmek zorundasınız demektir ve ne yazık ki bu vazgeçilmesi gerekenler listesinin başında eğitim geliyor.Yasemen açısından baktığımızda eğitimden vazgeçmek oldukça zor sonuçta spor bu yarın ne olacağını kimse bilemez.Bir sakatlık geçirip basketbol hayatını noktalamak zorunda kaldığında hayatının rotası 180 derece değişmemeli...Bu yüzden bence antremanlara okul yüzünden ağırlık veremiyor demek doğru değil..

basketdergisi'nin haberine göre Yasemen Saylar da Esra Şencebe gibi sakatlığından dolayı kadrodan çıkartılmış. Umarım sakatlığı ciddi değildir. Geçmiş olsun.

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
basketdergisi'nin haberine göre Yasemen Saylar da Esra Şencebe gibi sakatlığından dolayı kadrodan çıkartılmış. Umarım sakatlığı ciddi değildir. Geçmiş olsun.

şansa bak ya aynı anda iki oyuncumuzda kadro dışı kaldılar.:(:(:(..umarım sakatlıkları ciddi değildir ve çabucak iyileşirler...esra abla ve yasemen çok geçmiş olsun..umarım bu son sakatlıklarınız olur...

TBF'nin sitesinde bugün Çek Cumhuriyeti ile bir hazırlık maçı daha olduğu bile duyurulmadığından, sakatlıklarla ilgili haber beklememek gerekir.

yetenek var ama yetenek benchte oturarak gelişmez...
bence 1 sezon kiralamak gerek...iüspk yasemene en uygun takım.....

İÜSK altyapısına dayanan bir kulüp ve rakiplerinin 90 doğumlu oyuncusunu oynatmaktansa kendi oyuncularına şans vereceklerini tahmin ediyorum Murat Bey.

Konuyu biraz üste taşısak iyi olacak.

Sanırım Yasemen beklediğimiz patlamayı bu sene yapacak.

Şuan Sırbistan karşısında ilk yarıyı 45-35 önde kapayan takımımızda 12 sayı 2 ribaund 2 asist ile oynuyor.

Yalnız serbest atışları biraz istikrarsız, üstünde çalışsa iyi olacak.

Gazanfer,kıza nazar değdirdin. :)

İkinci yarı sadece 3 sayısı var ve 71-67 gerideyiz.

Son Finlandiya maçında Yasemen'i belki de ilk kez bu kadar uzun izleme şansını buldum.

Oynadığı bölümlerde çok iyiydi, özellikle Ceyhun Hoca üstünde ısrar ettiği zamanlarda.

Dribblingleri, fiziği, hızı, arkadaşlarını görüşü ile ne kadar iyi bir oyuncu olacağının sinyallerini verdi.

Daha önceki yıllarda antremanları aksatması konu olmuştu bir ara. Öyle bir şey yapmazsa, ki inanmıyorum yapacağına, uzun seneler yabancı guard aramayız.

Not: Bu sene 7'yi giysin artık.

Bence tek eksiği şut konusu eli çok sert topu çok sert fırlatıyor potaya bilek hareketlerini yumuşatması lazım diye düşünüyorum ama diğer özellikleri bence çok çok iyi hatta iddaa ediyorum nilay yiğite 10basar :)

Daha rahat nefes alabilmek için burnundan ameliyat geçirmiş.

Geçmiş olsun, bu sene ona çok ihtiyacımız var.