Yasemen Saylar

Re: 7 # Yasemen Saylar

Geçmiş olsun Yasemen, bir çok takım arkadaşının yaşadığı senin de başına geldi. Çok şükür ki hepsinin geri dönüşünü de gördün, şimdi ayağa kalkma sırası sende. Geri dönüşü bekliyoruz.

Aras Kafkaslı' Alıntı:
Geçmiş olsun Yasemen, bir çok takım arkadaşının yaşadığı senin de başına geldi. Çok şükür ki hepsinin geri dönüşünü de gördün, şimdi ayağa kalkma sırası sende. Geri dönüşü bekliyoruz.
ne oluyor takıma ya.hep sakatlık hep sakatlık. :(

Diyecek fazla bir şey yok, inanılmaz üzüldüm ama sporun doğasında olan bir şey ne yazık ki.

Yasemen'e büyük geçmiş olsun diliyorum, moralini bozmadan önündeki günlere bakmalı artık. Onu sabırsızlıkla bekleyeceğiz.

Yasemen'e geçmiş olsun diliyorum.

Takımda aynı sakatlığı yaşayanlara bir de o eklendi. Yalnız o dönenlerin aksine Yasemen'in dönüş yapabileceği konusunda şüphelerim var. Zaten basketbola pamuk ipliği ile bağlı bir sporcu idi. Basketbolu bıraksa kimse aa nasıl bıraktı demezdi. Şimdi daha çok düşünecektir bunu. Oysa ki olması gereken hırsı ve çalışma azmi ile tekrar aramıza dönebilir. Yasemen'i seviyoruz takımdaki geleceğimiz olarak görüyoruz. Umarım basketboldan bir süre uzak kalınca özler ve bu sakatlık iyi anlamda görüşlerinde ivmelenmeye sebep olur daha sert döner basketbola..

Bu sakatlık onun için bir şans olabilir diyip olumlu bir yorum yapacağım. Daha genç toplar zaten vücudu. Kafaca toplasın kendini yeter başka bir şey istemiyorum ondan. Yasemen'de problem yetenek filan değil tamamen mental. Toparlarsa çok iyi olur. Bu arada cidden üzüldüm :(

Geçmiş olsun Yasemen...

Hocasının, takım arkadaşlarının ve taraftarın desteğiyle ayağa kalkmasını bilecektir genç oyuncumuz. Bu formayı hak ederek giyen kolay kolay pes etmez, etmemeli de.

Re: 7 # Yasemen Saylar (Geçmiş Olsun Yasemen)

Tam toparlanıyor derken,şansızlık yaşadık...Kanayan yaramız biraz daha vahim hale geldi...
Geçmiş olsun...

Yasemen'in saha içindeki en büyük sorunu mental açıdandı. Yeteneklerine şüphe etmedik hiçbirimiz.

Şimdi mental olarak çok güçlü kalması gereken bu sakatlığı iyi bir şekilde atlatabilirse, olgunlaşmış olarak dönecek sahalara.

Işıl ile Seimone'un yanından ayrılmasın, kendine dikkat etsin, seneye yeni transferimiz olsun.

Geçmiş olsun...

Tam verim vermeye başlarken bu sakatlığı yaşaması kötü oldu gerçekten.. Geçmiş olsun, umarım seneye iyi bir dönüş yapar...

Yazık oldu.Çok umutluydum kendisinden.İnşallah eskisi gibi döner sahalara.Geçmiş olsun.

Oyuncumuz sakatlandı.

Sanırım 1 hafta içinde ameliyat olacak ama resmi sitemiz durumdan bihaber. Bravo...

‎7# Yasemen Saylar

Maç : 9
Süre : 01:14:33 (ort 08:17)
Sayı : 17 (ort 1,89 )
Ribaund : 9 (ort 1,8 )
Asist : 8 (ort 0,8 )
Blok : 0 (ort 0 )
Top Çalma : 7 (ort 0,8 )
Top kaybı : 10 (ort 1,1 )
Faul : 9 (ort 1,0 )

Yasemen artık takımla beraber. Hazırlık maçlarında görev de alıyor. Allah bir daha böyle sakatlıklar yaşatmasın diyelim.

Başlık biraz gerilerde kalmış, bu mesajla yukarıya taşıyalım. Zaten bu başlık yukarılarda kalır artık. Yasemen, Işıl'ın back up'ı olarak ciddi süreler alacak ligde ve kendinden bahsettirecek bu sene inşallah.

Şu andaki kadro yapısı itibariyle Yasemen Saylar' a ihtiyaç gözüküyor. Işıl' dan başka saf oyun kurucumuz yok çünkü. Mutlaka katkı vermeli, bunu yapabileceğine inanıyorum.

Saygılar.

Artık 100-75 biten, son periyodu antreman havasında geçen Ceyhan Bld. maçında Yasemen'e süre verilmesi gerektiğine inanıyorum.

Son lig maçında izlediğim kadarıyla Yasemen ne yazık ki bitmiş. İnanılmaz top kayıpları yaptığı gibi savunmada da sürekli tuttuğu oyuncuya geçildi ve sayı yedik. Üstelik Samsun gibi çok kolay ve farklı biten bir maçta oynadı bu kadar kötü. Benim kendisinden hiç umudum kalmadı ne yazık ki.

Saygılar.