Yasemen Saylar

Ysemen Saylar'ı bu maç ile kazandık. Maç sırasında öz güvenle oynaması çok önemli bir gelişme. Artık 15 dk ortalama ve üzeri süre alırsa her maç daha iyiye gider diye düşünüyorum. Takım için önemli bir kazanç olacak. Ama o da daha çok çalışmaya devam etmeli normal antremanların sonunda ekstra çalışmalar yapmalı. Sonunda kazanan takım ve Yasemen olacaktır.

[video=youtube;e2aB4u4RboI]http://www.youtube.com/watch?v=e2aB4u4RboI&feature=share&list=UUX0p3iNJgy lHS6wkrgSYuEQ&index=1[/video]

Herkes kendine göre maçın kilit oyuncusunu seçmiş; ben de seçeyim.

Maç içerisinde çok sayıda kritik atış yaptık; Işıl'ın süre dolarken gelen üçlüğü, Zellous'un son dakikada mola aldıran üçlüğü, Esra'nın kısa süre içinde attığı basket, şebnem'in boş kaldığı her anda cezayı kesmiş olması...

Bu liste uzayıp gider ama bana 'Biz bu maçı kazanacağız' dedirten basketler Yasemen'den geldi.

Takımınızın en önemli oyuncularından biri eksik, rakip sizin iki katı bütçenize sahip, kadroya almadığı üç isim avrupanın her takımında ilk 5 başlar.

Bu şartlar altında çıktığımız karşılaşmayı kazanabilmemiz için maç içerisinde soğukkanlı ve sakin kalmamız kritik noktaydı.

Böyle bir ortamda sakin kalmasını beklediğimiz son isim de diğer oyuncularımıza göre nispeten daha genç olan Yasemen'di.

Ama o herkesi yanılttı; önce Olcay'ı bakkala gönderen bir fake attı sonrasında ise air ball'un ardından boş kaldığında ikinci üçlüğü göndermekten hiç tereddüt etmedi.

O üçlük girmese de ben o anda herkesin çok ciddi bir öz güvenle oynadığını, maç içerisinde asla geri adım atmayacağımızı anladım.

Tekrar tebrikler...

Yasemen'i yıldız takımından beri takip ederim. A takım seviyesinde böyle zorluk seviyesi yüksek bir maçta hiç bu kadar kendine güvenerek oynadığını ve insiyatif aldığını hatırlamıyorum. Aynen devam aslan kız.