Yasemin Horasan

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Re: Hoşgeldin Yasemin Horasan!

Sophia, V.J, ve Petra'yı tutmak istiyoruz, kontratlarınıda sanırım menejerlerine yolladık, cevap bekliyoruz!

Mihriban hanım kimse merak etmesin bu oyuncularımızla anlaşamazsak B planımız mevcut dedi, bildiklerim bu şekilde, inşallah B planına gerek kalmadan anlaşırız.

Yasemin, Petra, Yabancı 5 numarada bu şekilde olacağız, birde Yasemin 4 numaradada faydalı olabiliyor bu anlamda şişkinlik yaratmayacaktır kadroda.
 
Re: Hoşgeldin Yasemin Horasan!

Geldiğini duyunca başta inanamadım rüya sandım ama yanıldım... Yasemin Horasan demek tecrübe demek.Takıma çok şey katacak hoş geldin Yasemin Horasan! Bu arada Yasemin belki kaptan olabilir gibi geliyor.
 
Re: Hoşgeldin Yasemin Horasan!

Basketbol şubemizde en iyi haberleri bayan takımımızdan almaya devam ediyoruz. Takıma yapılacak takviyelerle kupalara ambargo koyacağımızdan şüphem yok. Uzun zaman sonra ilk kupanın Ankara´da alınacak olması da ayrı bir heyecan yaratıyor insanda.

Karşı yakanın daha iyi teklifini reddedip bizi tercih ettiği için Yasemin Horasan´a, takıma bu ismi kazandırmak için emek harcayanlara teşekkürler.
 
Re: Hoşgeldin Yasemin Horasan!

bu gerçekten çok güzel bir haber gerçekten çok sevindim.İnşallah takımımızda çok başarılı olacak yasemin
 
Re: Hoşgeldin Yasemin Horasan!

Hoşgeldin Yasemin Horasan

Müthiş bir transfer.İnşaallah bu sene şampiyonluğu kaptırmayacağız bu transferlerle.Sophia ve VJ mutlaka bu takımda olmalı.VJ' yi gelmeye ikna edersek Sophia' dan şüphe duymayın derim.Önemli olan VJ' yi ikna edebilmek.VJ Sophia'yı ikna eder zaten.Geçen sene Vickie'nin neler yaptığını gördük.Takım üzerinde yönlendirici ve toparlayıcı bir unsur.Kaptan VJ mutlaka gelmeli.
 
Re: Hoşgeldin Yasemin Horasan!

hayırlı olsun çok süper bir transfer 2-3 güzel transfer sonrasında harika takım oluruz.yasemin takıma katkı saglar...
 
Re: Hoşgeldin Yasemin Horasan!

Yerli rotasyonu bakımından şahane bir transfer .! Bu transferden sonra çirkefler çıldırdı resmen :)
Ayrıca sariyenin gitmeside isabet olmuş cok sevindim :)
 
Re: Hoşgeldin Yasemin Horasan!

Sonunda!!!

Bir kaç gün tatile yapıp habersiz bir şekilde foruma girip bu haberi görmek gerçektende güzel oldu tatilin bilealamadığı stres yorgunluk vs. hepsi gitti hemen :p Hoşgeldin Yasemin!!!
 
13 # Yasemin Horasan

Yasemin Horasan 1 Ağustos 1983 doğumlu. 1.88 boyundaki oyuncu 2002 yılından 2006 yılına kadar Beşiktaş formasını giydi. Yasemin 2002-2003 sezonunda Türkiye Liginin En Değerli Oyuncusu seçildi. 2006-2007 yılında Beşiktaş forması ile 9.8 sayı, 5 ribaunt ve 1.8 asist ortalaması ile oynadı ve İtalyan Napoli takımına transfer oldu. Yasemin horasan 275 kere Milli takımların formasını giydi.
 
Re: Yasemin HORASAN

beni en çok 2yıllık yaptığımız kontrat mutlu ettin hoşgeldin yaso daha nice başarılara hepbirlikte diyelim hayırlısı
 
Re: Yasemin HORASAN

taj,yasemin,bahar birbirinden kaliteli 3 tane uzunumuz oldu.Geçen sezon bunun acısını çok çektik ama inşallah bu sene bu sıkıntıları yaşamayacağız.Yaseminde kariyeriyle ve tecrübesi ile bu takım açok katkı sağlayacak.
 
Re: Yasemin HORASAN

İnşallah takımımıza çok şey katacaktır.Takımımızın pota altındaki en önemli kozlarından birisi olacağına inanıyorum.İnşallah o ve milli takımızdaki diğer oyuncular yabancılarla beraber sakat gelmezler.Keşke petra kalsaydı da pota altını diğer takımlara kapatsalardı.İnşallah hayırlısı olur.
 
Re: Yasemin HORASAN

En iyi transferlerimizden birisi oldu. Takımımıza çok katkı sağlayacak. FB'den daha iyi teklif olmasına rağmen bizi tercih etmiş diye duymuştum. Doğrumudur acaba? Neyse, Galatasarayımıza hoşgeldin Yasemin...
 

Üst