Yasemin Horasan

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Re: Yasemin HORASAN

mustafakaya' Alıntı:
Yasemin ve Taj kim geçebilir bu pota altını :)
Korel ve Marina yla beraber artık Çin Seddi gibi olduk.Maşallah Allah inşallah oyuncularımıza kaza,bela ve sakatlık göstermez.

Re: Yasemin HORASAN

Valla en sevindiğim oyuncu transeri oldu yasemin nedense cok seviyorum cok sempatik yasemin gsli oldugunu dusunuyordum hep bu yuzden :) Başarılar

Re: 13 # Yasemin Horasan

Yasemin Horasan: ?Seyircimiz Bizi Yalnız Bırakmasın"

Cumhurbaşkanlığı Kupası?nda Fenerbahçe?yi 16 sayı farkla yenerek tarihinde 7. kez şampiyon olan Galatasaray Bayan Basketbol Takımı, bu hafta başlayacak Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi (TBBL) öncesi hazırlıklarına devam ediyor. Oyuncularımızdan Yasemin Horasan, sezona ?dört kupa? parolasıyla başlayan ve bunlardan ilkini müzesine götüren takımımızın hedeflerini resmi sitemize değerlendirirken, bu zorlu yolda tüm taraftarlarımızı salona beklediklerinin altını çizdi ve herkesi kombine bilet almaya davet etti.

?Bu sene çok iyi bir takım kurduk ve koyduğumuz ilk hedef olan Cumhurbaşkanlığı Kupası?nı aldık? diyen Yasemin Horasan, başarılarının artarak süreceğini söyledi.

Avrupa?da da kupa istediklerini vurgulayan Horasan, ?FIBA Eurocup da çok zor olacak. Çok önemli rakipler var. Ama bizim kadromuz da çok iyi. Eksiklerimizi tamamlayıp beraber çalışma ortamı bulduğumuzda şampiyonluğun en büyük adaylardan biriyiz. Bu kupaları kaldırırken seyircimiz bizi yalnız bırakmasın? dedi.

Seyirci desteğini arkalarına alırlarsa çok daha güçlü bir takım olacaklarından söz eden Yasemin Horasan, ?Onlarsız başarılı olmak çok daha zor. Bu yüzden taraftarlarımızdan kombine kartlarını alarak her maçımızda bizi en iyi şekilde desteklemelerini bekliyoruz. Kendilerini bu zevkten mahrum etmesinler.? diye konuştu.

Re: 13 # Yasemin Horasan

Haklısın...
Ama çok yavaş ya acil kilo vermesi lazım arkasına top düşüyor dönüp alana kadar rakip alıp sayı atıyor...

13 # Yasemin Horasan

Bu sezon hepimizin en çok sevindiği transferlerden biri. Gerek kişilik gerekse basketbolcu olarak müthiş bir insan. Oynadığı pozisyonda Nevriye ile Türkiye'nin en iyisi, alternatifi yok. Sene başında yaptığımız roportajda bize gelmekle ne kadar mutlu olduğunu söylemişti ve hepberaber büyük başarılara imza atacağımızı konuşmuştuk. Ufak tefek sakatlıklardan belki sezona iyi başlayamadı ama bu takımın temel direklerinden biridir. Senelerce Beşiktaş'ta ve Milli Takımda gıpta ile izlediğimiz görüntüsünden uzakta. Eminim kendiside bu duruma oldukça üzülüyordur ve eski formuna kavuşabilmek için ne gerekiyorsa yapıyordur. İyi bir Yasemini izlemeyi çok istiyoruz, özledik...

Haydi Yasemin ayağa kalk, silkin ! Neler yapabileceğini çok iyi biliyoruz ve sana çok güveniyoruz, her zaman yanındayız.
Kendin için, takım için, bizim için Haydi Yaso, sana ihtiyacımız var...

Abi gerçekten çok güzel bi yazı.Yani ışıldan seimonnedan önce ben yaseminin istatisliklerine bakıyorum ve gerçekten üzülüyorum şaşırıyorum falan.Çünkü Yasemin bu değil.Hadi abla sana güveniyoruz...

Yasemin'in gerçekten şu an Türkiye'de bir alternatifi yok, Türk oyuncular içerisinde Galatasaray'ın ondan daha iyi bir transferi söz konusu olamaz. İyi olmasını da İtalya'ya gidip, orada gösterdiği performanstan biliyoruz. Milli takım kariyerinden biliyoruz.

Yasemin elbette bu değil, sene başından beri belki ufak bir uyum sorunu yaşadı, belki yoruldu ama Galatasaray'a gelmekle çok iyi bir tercih yaptığını zaten düşünüyordu. Galatasaray için, Işıl gibi, Augustus, Esra, Taj gibi vazgeçilmez oyuncuların başında geliyor Yasemin. Onun için ona kendini toparlaması için fırsat verilmeli, veriliyordur da zaten.

Yasemin'e bn güveniyorum, çünkü daha önce bu tür sıkıntılar çekip de kendine gelen çok oyuncu gördük. Yasemin'in dönüşünü dört gözle bekliyorum.

Özel bir oyuncu. Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi uzunların başında geliyor. Şampiyonluklarımızda bize çok katkı vereceğine eminim.