Yeni Coach olarak kimi görmek istersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu gelsin bu gelsin demek kolay. Hem zaten normal şartlarda bu kadronun başında olmaya her antrenor sıcak bakacaktır.
Erman KUNTER olsun, Orhun ENE olsun, Koray MINCINOZLU olsun ve forum uyelerimizden Omer PETORAK olsun bu kadro yapısı itibariyle Galatasaray' a koşa koşa gelebilecek isimler. Arkadaşlar risk den bahsetmişler. Şu anki durumdan daha kötü ne yapabilirler ki riskli olsun. Muhtemelen sezon sonunda ligden düşecek olan Beykoz' a yenilmiş bir takımdan bahsediyoruz.

Galatasaray şu anki kadrosuyla kendini tamamıyla ispatlamış Avrupa çapında bir isim tarafından yönetilmeyi hak eden bir takım. Bu isim bazılarına göre Erman KUNTER olur bazılarına göre ise Dusan IVKOVIC ya da Stenislav PESIC ;) ( Hem bakarsınız Alman pasaportlu oglu Marco' yu da getirir kim bilir ;) )
 
cemcemgs' Alıntı:
Benim gönlümdeki isimi Efes kaptı, şimdi onun üzerine yatırım yapacak ve bu isim çok içimizden biriydi. Keşke Ekrem Memnun gelebilse...

Deger bilmez,isten anlamaz,lanet olası bir yönetim ! Öyle Galatasaraylılar varki ama hicbirinin yüzüne bakılmıyor !
 
Bence bu sezon hiçbir şekilde kaybedilmiş değil.Bu yıl lig daha uzun.Ayrıca harmanlanırsa ilk 6'dan rahatlıkla play-off yapabilecek bir kadromuz var.
Erman Kunter tabi ki akla ilk gelen isim.Ayrıca Ekrem Memnun bence de hiç fena olmazdı.
 
Açık ve net, Murat Özyer, Yağızer Uluğ gibi kariyerinde 1. lig koçluğu tecrübesi olmayan isimlerle bile çok daha iyi olacaktır. Kısa vadede Recep Şen bile işimizi görecektir. Erman Kunter falan gibi opsiyonlardan bahsetmiyorum bile.
 
Sanki halil gittide (veya gidecekte) yerine adam ariyoruz..

Benim dusuncem; halil gitsinde yerine kim gelirse gelsin.. En azindan gonul rahatligiyla maclara gidebiliriz.. Bircok kisi sırf bu heriften yuzunden basket maclarina gidemiyor kac senedir.. Cunku koçluk yeteneginden ziyade kişiligiyle yakısmıyor Galatasaray'ımıza.. Kendini alemin en büyük GS'lisi ilan ediyor ama daha birkac yıl önce Dacka'nın ve Fenerin basındaykenki söylemleri ve yaptıklarınıda iyi biliyoruz..
halilden GS taraftarı olmaz, olsa olsa anca Cafecrovn taraftarı olur ondan..
halil gitsinde yerine kim gelirse gelsin..

Saygilar,
 
mincinözlü gelmesin de kim gelirse gelsin.yabancı hoca gelmeli.maçta halil üneri protesto edenlerin başında geliyorum,2 maçtır salondaydım,bundan sonrada gelicem ve böyle ruhsuz oynadıkları müddetçe hem halili hemde oyuncuları her maç istifaya davet edip,hakaret edicem.bunu her maç yapıcam ruhsuz ve isteksiz oynadıklaqrı müddetçe.burası kimsenin babasının çiftliği değil.coach muhakkak değişmeli ancak oyuncuların da kulakları çekilmeli.bu gamsızlıkla yeni bi hocada gelse işi çok zor.
 
halil üner gitti de yerine adam bulmaya kaldı...

okan çevik var beyler... galatasaraylı.. şu anda boşta.. daçkada, tekelde yaptıklarını hatırlayınız..
 
okan cevık 1 lıg karıyerıne yıldırımsporda basladı
yıldırımspor 94 95 szonuydu yanılmıyorsam lıgde ıyı sonuclar almıstı
sonra baska yerlere gıtı
benım aklıma yıllarca galatasaray bayan takımını calıstıran ekrem memnun geldı
zamanında alt yapıda hocamda kendısı super bır kısılık olmakla beraber bayan takımımızda kazandıgı basarılarla ıyı bırde coach
ekrem memnun
orhun ene
oakan cevık
erman kunter
 
erman kunter'i sezon basında neden getirmezler anlaşılcak gb değil, 3 sene önce ne guzel bi takımımız vardı başında da erman kunter off :roll:
 
Gelecek ismin önemi yok yeterki halil üner istifa etsin, bu saatten sonra takıma katkısı olabileceğini düşünmüyorum gerçi koch olarak geldiğinden beri ne artı sağladı takıma onu bilmiyorum ama neyse.
 
ya ben gecen sene de dedıgımı soyluorum orhun ene-ekrem memnun ıkısı gelırse resmen borsa gıbı yukselırız kımse de duuramaz onumuzde ama bu adamın gıde3cegı yok ayrıca bırseyı dah cok merak edıorum bu adam ne zamn takımından gıdecek acaba benım torunlarım gorecek mı yalvarıyorum ya bırz galatasaraylıysan ıstıfa et yaw
 
Olur a bir gün Halil Üner giderse, ben isterim ki takımın başına Tab Baldwin, Greg Beugnot, Jay Triano ya da Porto Riko'nun koçu gibi sokaktan toplayacağı 12 adamı 1 ay sonra takım haline sokabilecek, sertlik ve pas seven adamlar gelsin. Hatta gerekirse Tab Baldwin'den tavsiye alsınlar. Bu seneki kadro yapısına bakınca da böyle fiziksel mücadeleyi ve çok oyuncuyla oynamayı seven bir koçun iyi olacağı kanısındayım. Ama koç olarak pek sevmediğim Çetin Yılmaz bile bundan iyi olacaktır (bizim maçları yorumlasa kıyak olur). Okan Çevik yerliler içinde tek başına en iyisi olur. Ben de Orhun Ene'nin henüz baş antrenörlüğe uygun olmadığı kanısındayım. Ama mesela Erman Kunter ve yanında Koray Mincinozlu-Orhun Ene ikilisiyle takımın vizyonu çok büyüyebilir, ligin de tozu atılabilir. Recep Şen ve Hakan Yavuz da iyi koçlardır benim gözümde. Seçenek çok yav, yeter ki seçme durumuna gelebilelim günün birinde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst