Yeni Coach olarak kimi görmek istersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slm

Bazen bu sitede bazı gsli olduğunu iddia eden ama 1 dakika bile gs için oturup adam akıllı düşünmeyen insanlar çıkıp ''işte efendim kimse yokken halil üner vardı,yalçın granit bile ayrıldı o ayrılmadı,yabancı oyunculara yeri geldiğinde kendi cebinden para verdi'' böyle abuk subuk insanın sinirinin tasını attıran boş boş cümleler kuruyolar...şimdi buna neden kızdığımı özetleyeyim...

Bir antrönör düşünün 20 senelik kariyerinde en kral kadrolardan tutun da sıradan veya orta düzeyli kadrolarada sahip olmuş olsun ve bu antrönörün tek elle tutulur başarısının 1 tek türkiye kupası finali olduğunu düşünün...En kral kadroyla zirveye ulaşamamış,orta düzey kadroları üst sıralara oynatamamış,sıradan kadroları ise bir adım ileri götürememiş...Buraya kadar ki kısım işin teknik kısmı,gel gelelim mister halilin bize kene gibi yapışmasını asıl nedenlerine...

Biz halil üneri gönderirsek size soruyorum mecvut lig bünyesinde (itu veya beykoz dışında ki onlarda zorda kalmadımmı halil ünere teklif yapmaz) hangi takım onu göreve getirmek için uğraşır?

Halil üner her ne kadar kötü bir antrönör olsada akıllı adam vesselam,arkasında 25 milyon taraftarlı bir klub var sonuç olarak bu klübün basketbolundaki en yetkili kişi basketbolla ilgisi olmayan hatta sevmeyen gsliler bile artık gitsin bu adam der oldu...kısacası herkes bu adamı konuşuyor basketbol medyasında en göze batan 1-2 antrönörden biri size soruyorum hangi antrönör böyle bir şaşalı yaşamı bırakmak ister??? tabiki istemez bu yüzden arada sırada cep harclıgı olarak 300-500 dolar yabancı oyunculara verir ve ondan sonra abidik gubidik laflar yazılır sitede işte halil hoca kahraman kimse yokken o var kimse para vermezken o veriyor bla bla...

Halil üner bir koz olarakta daruşafakkayı kullanıyor kısacası oraya yama olmaya çalışıyor olurda gs yönetimin sabrı taşarsa(mübarek taşmayı bırak taraftarları çatlattı ama mister canaydın ve ekibinden tık yok) bende yama olarak kendime dackayı seceyim diyor ve dikkat edin satır aralarında yok benim icin dackanın yeri ayrı eşim orda 5 sene öğretmenlik yaptı gibi gsden kovulursa( istifaya niyeti yok) istanbulda bir takım çalışayım yine populer olayım cabasında...

Özetle bu adamın gsde kalmasında paradan önemli faktör şöhrettir...

Ey galatasaraylılar bunu anlayın...
 
pinitigs...
sinirini anlıyorum ama bu boş boş laflar dediklerinin doğruluğunu da biliyorum, ya neyse... bunları izah etmeye çalışmak da boş bir çaba onu da biliyorum ama şu var... merak etme galatasaray'ı en az senin kadar düşünen vatandaşlardanım... kimin ne tepki vereceği de pek umurum değil ama hani Halil istifa dediğiniz içinde galatasaray'ı düşünüyor olmak ayrıcalığının sadece sen ve kendin gibi düşünenlerde olduğunu sanma...
 
Halil Üner'in oyunculara harçlık vermesi, herkes gittiğinde onun kalması ayrı bir şey; teknik-taktik açıdan takıma hiçbir şey verememesi ayrı bir şey. Biz takım gibi takım yaratacak, adam gibi savunma yaptıracak ve daha da önemlisi sürekli bahaneler üretmeyecek bir koç istiyoruz.Hepsi bu kadar.

Ayrıca basketbolda, 3 yıldır başarısız olupta hala takımda kalan başka bir koça daha önce hiçbir yerde rastlamadım.Ne yönetim müdahale ediyor, ne de koç istifa ediyor ?
 
inconel....boşuna kendini yorma...Bazı arkadaşlar Halil bizi 2.lige düşürmeden ona destege devam edecekler...Bir antrenör düşün ki bir klübü küme düşürüyor ve hala görevde kalıyor hatta bir kısım taraftardan destek bulabiliyor...

Canaydın yönetiminde geldiğimiz noktaya bak...Hey gidi koca GS.....Artık futbolda 3 lüğü başarı sayıyoruz...Baskette hedef ligde kalmak....Bravo...Devam edin ....koca camiayı sıradan anadolu klübüne çevirdiniz...
 
Türk Telekom maçı Halil Üner'in son şansı.Artık tahammül kalmadı.Ne kadarda uzun oyuncumuz olmasada bu 30 sayı fark yiyeceğimizin mazereti olamaz.

Umarım haftaya kazanırız.

Bu arada yeni gelecek olan ABD hakkında bilgisi olan var mı? Bu hafta TT maçına yetiştirseler iyi olur.
 
Halil Üner Gidecek Kim gelecek ....

Sadece bu soru kafamı patlatıyor ...

Su Galatasaraylı Gelir,Bu Galatasaraylı gelir diyoruz ama hepsi fiyasko ...ne gelen var ne giden ...

Can Sağolsun,Biz Gecen seneyi yaşadık...Daha Kötüsü olabilir mi ???


Sanmam...
 
gerçekten kim gelecek?

hangi isim şu an galatasarayı almak ister?

ya da bu riske girer mi?

umarım elini taşın altına koyacak bir isim çıkar...
 
Neyin riski ?
*Boyle iyi bir kadro
*Arkanda saglam bir sponsor
*Isine karismayan bir yonetim (yada olmayan)

Boyle riske can kurban.Yapmayin cocuklar.
 
risk derken.....

çok sabırsız ve direkt başarıya aç taraftar resmi...

muhtemel coach un kendi kafasında doğabilecek risk... ;)
 
canbulubay' Alıntı:
risk derken.....

çok sabırsız ve direkt başarıya aç taraftar resmi...

muhtemel coach un kendi kafasında doğabilecek risk... ;)

Bizim taraftar da sabırsız ise sabırlı taraftar nasıl onu merak ettim :)
3 senedir peygamber sabrı gösteriyor taraftar. Sabır taşı olsa çatlardı. Kimse bundan fazla sabır göstermez. Şu an taraftar başarıya falan aç değil sadece almamız gereken maçları almamızı bekliyor. Bu takımın şampiyon olacak bir takım olmadığını herkes biliyor. Zerzavat takımlara yenilmesin, BJK dan Ülkerden 40 ar sayı yemesin, doğru düzgün mücadele etsin, kafa tutsun ligi de ilk 5-6 da bitirsin yeter.BU kadronun hakkı bu.

Şu an GS ı çalıştırmak risk falan değil. Elde iyi bir kadro var, sponsordan gelen destek var, hocanın işine pek karışmayan hatta hiç karışmayan ne olursa olsun diyen bir yönetim var. Bundan rahat bir ortam olamaz. Bu takım hiçbirzaman koçsuz kalmadı şimdi de kalmaz. Yeter ki şu an başımızda olanı değiştirmeye niyet edilsin.
 
Beyler çok basit bir gerçeği göremiyorsunuz. Risk ancak iki tarafa da kayması mümkün durumlar içindir. Şu Galatasaray her ama her koçun koşarak gelmek isteyeceği bir durumdadır( Tabii ki euroleague hedefli takımlardan bahsetmiyorum) Kazanırsan kahramansın, e kaybedersen? Daha ne kadar kaybedebilirsin ki? Bırakılan enkazdan ötürü kaybetsen de kariyerine leke sürülmez. Çok açık ve net, ben bier koç olsam ve galatasaray teklif edilse, bir saniye düşünmem!
 
galatasaray taraftarı bu kadar zmndır sesini çıkarmıyor yeny gelecek hocayada süre vercek kadar mantıklıdır.halil hoca 2 sene de tek olumlu iş yapmadı.bi kez adam gb savunma yaptığını görim su takımın baska bişey istemem :oops:
 
arkadaşlar yazmıycaktım ama dayanamadım gene.sezon başı şampiyonluğu zorlıyacak kalitede bi kadro kurulduğunu ve sonuna kadar zirveyi zorlıyacağımızı iddia etmiştim.
fena halde yanılmışım.benim görüş açımdan gözüken;bu yıl daha 4 maç olmasına rağmen bitmiştir.martta gelecek yeni bir yönetimle ki oda gelirse,gelecek sezon doğru düzgün bir hocayla ve bizim gibi bu kulübe aşık,basketbolu ve galatasaray basketbolunu çok seven 40-50 kişinin desteğiyle bi ihtimal umutlarımızı gelecek yıl gerçeğe dönüştürebiliriz.
nasıl olsa sponsor desteği devam edecek.
en başta bu sezon için bakarsak,3 maçı tribünden kalanlarını tv den izleyen biri olarak problemin sadce hocada olmadığı aşikar.
halil üner son derece yetersiz bir coach olmakla beraber,mevcut kadrodaki oyuncularında inanılmaz bir vurdumduymazlık,beceriksizlik ve isteksizlik içinde olduğu özellikle tribünden çok net gözüküyor.
yeni bir coach gelse takımın silkinmesini sağlayabilir mi bilemiyorum.3 maçla tüm hayallerim yıkıldı.istanbulun 1 ucundan kalkıp öbür ucuna maça gidiyorum 10 dakikada maç bitiyo.ne mücadele ne istek.
ailesiyle güzel bir tatil günü geçirip takımını desteklemek için gelen insanlara üzüldüm sadece.fener-efes maçındaki seyirciyle kıyaslanmayacak azlıkta bir seyirciye oynamamıza rağmen onların bu işe bizden çok daha ciddi bakıyor olması,takımın başına aydın örs gibi bir hoca getirip,kambala gibi yıldızzları alıp ortaya bir hedef koymaları,tribündeki fazlalığı son birkaç yılda olduğu gibi lehlerine çevirmiş yine.
pazar günü o salonu görünce moralim bir kere daha bozuldu kendi takımım adına.
anlayamadığım bir zihniyet ise:beykoz maçına gittik tribünde en fazla 50 kişi var,salon buz gibi bi taraflarımız dondu.
mersin ve ülker maçlarında ısı iyi olmasına rağmen ne bir anons ne çalınan marş veya şakılar kısacası seyirciyi cezbedecek,salona hava katacak hiçbirşey yok.karanlık ve boş bir salon sadece.al ali sami yenin dj ini getir bu maçlarda salona.
takım çıkarken anons yapsın bağırarak.mola ve periyot aralarında marşlar,şarkılar çalsın,ateşlesin seyirciyi.ama nerdeee.fener efes maçını izliyenler görmüştür.onlar yaptı bunu.biz neden yapmayız akıl alır gibi değil.neyse;maçlara gelmeye devam edicem kendi adıma belki bi mucize olur da işler yoluna girer diye ama çok ta ümidim kalmadı.
 
Öncelikle bu aç için ben kendim cd yaptırdım hatta bunun için uğraştık ancak ses sistemlerini her klup kendisi getiriyormus ne yazıkkı bunu oldukça geç ogrendık! Gelecek maşlarda kuracagız tabi gönul ısterki bu daha once düşünülseydi..

Hoca değişsin arkadaşlar kimse bu satten sonra Halil hocayı savunacak hali yok herşey oratada , mazeret her zaman bulnur aslında geçerli mazeretler de var ancak bu saatten sonra destek dışında yapılacak birseyin faydası olacgını sanmıyorum.


Burda asıl onemli olan şey Halil hocanın nedne bu kadar sesiz kaldığı oda konuşmalı bizim bilmediğimiz neler var bunları herkes ile konuşmalı bu kadar kapalı kutu olmaya gerek yok bırkac kişi bunlrı biliyoruz ancak Galatasaray ismin ağırlıgı var bunlar neden konuşulmuyor...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst