arkadaşlar yazmıycaktım ama dayanamadım gene.sezon başı şampiyonluğu zorlıyacak kalitede bi kadro kurulduğunu ve sonuna kadar zirveyi zorlıyacağımızı iddia etmiştim.
fena halde yanılmışım.benim görüş açımdan gözüken;bu yıl daha 4 maç olmasına rağmen bitmiştir.martta gelecek yeni bir yönetimle ki oda gelirse,gelecek sezon doğru düzgün bir hocayla ve bizim gibi bu kulübe aşık,basketbolu ve galatasaray basketbolunu çok seven 40-50 kişinin desteğiyle bi ihtimal umutlarımızı gelecek yıl gerçeğe dönüştürebiliriz.
nasıl olsa sponsor desteği devam edecek.
en başta bu sezon için bakarsak,3 maçı tribünden kalanlarını tv den izleyen biri olarak problemin sadce hocada olmadığı aşikar.
halil üner son derece yetersiz bir coach olmakla beraber,mevcut kadrodaki oyuncularında inanılmaz bir vurdumduymazlık,beceriksizlik ve isteksizlik içinde olduğu özellikle tribünden çok net gözüküyor.
yeni bir coach gelse takımın silkinmesini sağlayabilir mi bilemiyorum.3 maçla tüm hayallerim yıkıldı.istanbulun 1 ucundan kalkıp öbür ucuna maça gidiyorum 10 dakikada maç bitiyo.ne mücadele ne istek.
ailesiyle güzel bir tatil günü geçirip takımını desteklemek için gelen insanlara üzüldüm sadece.fener-efes maçındaki seyirciyle kıyaslanmayacak azlıkta bir seyirciye oynamamıza rağmen onların bu işe bizden çok daha ciddi bakıyor olması,takımın başına aydın örs gibi bir hoca getirip,kambala gibi yıldızzları alıp ortaya bir hedef koymaları,tribündeki fazlalığı son birkaç yılda olduğu gibi lehlerine çevirmiş yine.
pazar günü o salonu görünce moralim bir kere daha bozuldu kendi takımım adına.
anlayamadığım bir zihniyet ise:beykoz maçına gittik tribünde en fazla 50 kişi var,salon buz gibi bi taraflarımız dondu.
mersin ve ülker maçlarında ısı iyi olmasına rağmen ne bir anons ne çalınan marş veya şakılar kısacası seyirciyi cezbedecek,salona hava katacak hiçbirşey yok.karanlık ve boş bir salon sadece.al ali sami yenin dj ini getir bu maçlarda salona.
takım çıkarken anons yapsın bağırarak.mola ve periyot aralarında marşlar,şarkılar çalsın,ateşlesin seyirciyi.ama nerdeee.fener efes maçını izliyenler görmüştür.onlar yaptı bunu.biz neden yapmayız akıl alır gibi değil.neyse;maçlara gelmeye devam edicem kendi adıma belki bi mucize olur da işler yoluna girer diye ama çok ta ümidim kalmadı.