Yeni Hocamız Koray Mincinozlu

koray hoca ile forumda fazlaca dalga geçildi makara konusu yapıdı hatta bazı arkadaşlar bayan takımımıza başka bir dizinin basketbol coachunu bile öneriyorlardı.bu konuda bu arkadaşlara galatasaray değerleri ile dalga geçtikleri için kızmıyorum sadece forum yönetimi bu konuda yaptırım uygulayabilirdi diyebiliyorum.

söz uçar ama yazı kalır bazı arkadaşlar yaa ne yazdıklarını unutup ulemalığa bilgeliğe devam ediyolar...yada gerçekten niyet farklılığı var....kimse kusura bakmasın ben başka bi cvp bulamıyorumm

biz şahısların değil galatasaray coachının arkasındayız denildi tamam iyi güzel ama koray hoca geldi bunu diyenler takıma sarp levendoğlunu mehmetcan mincinozluyu eklediler...ozan güveninde dizisinden dolayı olamayacağını bile yazdılar....yani galatasarayın coachı ile kimse dalga geçmemeli ve geçemez sözünü kendileri söyleyip unuttular...

ve üstelik tüm bunları yazdıktan sonra koray hoca başarılı arkasındayız deniliyo fener maçından sonra....ilginç...

@Mithat abi

Hangi yazında küçümsemedin hangi yazında aşağılamadın ki abi?Her postda bir iğneleme bir laf sokma...Bunu benden iyi biliyorsun abi.

Timsah gözyaşları derken neye kastettiğini uzun uzun anlatabilirmisin abi?

Koray hocanın Fair-play ile ilgili bir örneğini vermişsin.Bunu Murat hoca da hiç mi görmedin abi yazık bu düşüncede olmana üzüldüm.

Murat hocanın efendiliğini sorgalaya ilk insansın sanırım daha fazla da konuşacak birşey yok.

Birilerinin Koray Hoca ile daha kötü olacağını düşündüklerini duymuştum. Demek ki bir yere kadarmış ;)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Birilerinin Koray Hoca ile daha kötü olacağını düşündüklerini duymuştum. Demek ki bir yere kadarmış ;)

:) :) Fener galibiyeti değilmi işte.Sadece forumda Koray hocayı Tiiye alanların fikrini değil birilerinin de onlara bakanların da fikrini değiştiriyor.

Şimdi her ne kadar şb.sor.yöneticimiz Yiğit bey sezon sonuna kadar hocamız desede!! Koray abi koçluk işine sıcak bakmıyor.O zaman radikal bir karar alıp tüm yetkileri Koray abiye verip tek sorumlu olarak!! altına kendi istediği çalışabileceği teknik kadroyu vermek zorundayız.Aksi takdirde bu senede boşa gidecek.Koray abi politika sevmez ve yapmaz onun derdi basketbol daha iyi nasıl oynanır.

Zaten forumda hala bazı konular hazım edilmemiş ki!! bütün basketbol camiasını saygı duyduğu kişeye bizim bazı kardeşlerimiz.Kendi çaplarınca alay etme hakkını buluyorlar.

Onur bey size cevap vermeyeceğim.Zaten siz bu galibiyete günlük başarı gözüyle baktığınız için konuşulacak bir konumuz olamaz.

Arda sanada msn de cevap vereceğim aramızda ki muhabbeti bilmeyenler konuya dalıp olayı karıştırmasınlar diye.

Boşa geçen senelere yazık , ne yapılması gerekiyorsa acilen yapılması şart. Bir Fener maçı kazanmakla olmaz bu işler , planlı ve programlı olarak bazı şeylere başlamamız lazım. Taraftar desteğini arkasına almış bir branşı nasıl yukarı taşırız diye düşünmeleri gerekiyor.

Kerem SEÇER' Alıntı:

Evet duyduklarını benim yanımda duydun.O gün şartlar farklıydı.O zaman ne dediysek şimdide aynısını söylüyoruz.Başarı için daha cesur kararlara imza atmak lazım.

Koray abi mükemmel bir koçtur.Ama ara verdiği süre gerçekten uzun aldığımız bir derbi galibiyeti bizi pembe bulutlara sokmasın sonra fırtınada yıkılırız.

Kendisinin demesi üzerine ben bu yorumu yaptım.Madem sene sonuna kadar takımın başında bizde her türlü yardıma açığız.

Abiler zaten onun yanındalar.Maçı seyredenler tv'den sn.Başkan Adnan POLAT,ın yanında kimin oturduğunu görmüşlerdir.

Bazı konulara vakıf değilsen önce bana sor,sonra yaz Kerem

Forumda icazet kavramına yer yok Mithat Bey üzgünüm.

Hep doğruları söylediğinizi söylüyorsunuz. Daha önce de sordum yanlışlarınızı ne zaman kabul ediceksiniz.

Mithat Duran' Alıntı:
Şimdi her ne kadar şb.sor.yöneticimiz Yiğit bey sezon sonuna kadar hocamız desede!! Koray abi koçluk işine sıcak bakmıyor./quote]

İzninizle bir şey sorabilir miyim?
Bu cümleyi kaç kere tekrarladınız? Koray Hoca bu konuda kamuoyuna bir açıklama yapıp koçluk işine sıcak bakmadığını söylemediği sürece, bunu söylemek size düşer mi? Bunu söylemek her şeyden önce Koray Hoca'ya saygısızlık değil mi?

Ben fark etmedim.Murat bey sizin benim yanlışlarımı söylemenizi bir daha söylerseniz.Bütünforum hep beraber öğreniriz.

Birde Candan arkadaşım bir sitemde bulunmuş.Onada cevap vereyim evet bana düşer.Bu forumda Koray abinin ismi çıkınca o kadar yakışıksız cümleler sarf edildi ki!! sanki Koray abi buraya kendini zorla kabul ettirilmiş gibi bir hava doğdu.

Bende işin doğrusunu yazmak istedim.

Kim kimden icazet istemiş anlamadım.Kerem olayına değiniyorsan konu hakkında bilgin olmadığı için bence bu konulara girme!!

Sayalım mı yani şimdi.
1 haziran.
transferler.
Avrupa maçını kesin kazanırız.
vs.vs.vs

Konudan değil kavramdan bahsediyoruz. Ayrıca benim hangi konuda bilgim olup olmadığını bildiğinizi hiç zannetmiyorum.

Sizin bildikleriniz de sonuçta "abi"lerinizden duyduklarınız.

Daha önce bir soru sormuştum. Hangi hocayla çalıştınız acaba daha önce ? Bir hocayla çalıştığınızdan bahsettiğinizi gördüm de.

Candan Bey/Bayanın son cümlesine de es geçmeyin lütfen. Biliyorum bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz ama bazen yarardan çok zararınız oluyor.

Murat İNAL' Alıntı:
Sayalım mı yani şimdi.
1 haziran.
transferler.
Avrupa maçını kesin kazanırız.
vs.vs.vs

Konudan değil kavramdan bahsediyoruz. Ayrıca benim hangi konuda bilgim olup olmadığını bildiğinizi hiç zannetmiyorum.

Sizin bildikleriniz de sonuçta "abi"lerinizden duyduklarınız.

Daha önce bir soru sormuştum. Hangi hocayla çalıştınız acaba daha önce ? Bir hocayla çalıştığınızdan bahsettiğinizi gördüm de.

Candan Bey/Bayanın son cümlesine de es geçmeyin lütfen. Biliyorum bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz ama bazen yarardan çok zararınız oluyor.

Yazayım sende rahatla Murat!!! Koray hoca,Erman hoca,Halil hoca,Murat Hoca ben bunlara yetiştim.

Bu arada Candan hn.Saygısızlık yaptıysam özür dilerim.

Yukarda söylediklerinin bazılarının neden gerçekleşmediğini açıkladım, bazılarıda tahminlerimde yanlış çıktı, ama şunu hiç yapmadım?

Neyi diyorsan açıklayayım

Ben Murat hocanın suratına başka, dost meclislerinde başka konuşmadım, bunu çok iyi biliyorum.

Şimdi arkasından yetersiz dediğin Koç için yemek düzenleyebilirsin, ama bunu yemekte yüzünede söylemelisin, doğru olan budur.

Bu saydığınız hocalarla çalıştınızmı, onlarla yetiştiniz mi ?
Çalıştım dediniz daha önce çünkü. Ne görevdeydiniz bu hocaların yanında acaba.

Açıklamaktan ziyade kendi gerekçelerinizi açıkladınız. Çok kritik bir avrupa maçından önce foruma gelip "çocuklar kesin kazanıcaz. rahat olun. nedenini sormayın." şeklinde açıklama yapmak sizin için tahmin miydi.
Ne hakkınız var burada ki genç arkadaşları kandırmaya ve manipule etmeye bazı konularda. Amacımızın adı Galatasaray ise Galatasaray değerlerine uygun davranmayı gerektirir insan davranışları. Başka bir başlıkta yaş muhabbeti yapmışsınız. Bunu benim size söylemem pek yakışı kalmıyor bu nedenle kusura bakmayın.

Yazının sonunu da banamı yazdınız acaba. Pek alakasız olmuşta açıkçası.

Evet bizzat sana yazdım, sen bir çok yerde bunları söyledin, ama asla Murat hocaya söylemedin, söyleyemedin, bu yemekte onada söylersin artık.
Demek manuple ediyorum genç arkadaşları !!! gerçekten artık ben bu foruma zara veriyorum demektir ki!!!! bu bana yapılmış asılsız bir suçlamadır.

Yazdıklarıma cevabınız var mı Mithat Bey ?

Ben yine de cevap vereyim saygıdandır.
1- Benim görüşlerimi nerden biliyorsunuz teknik anlamda.
2- Murat hocayla konuşmalarımı nereden biliyorsunuz.
3- Murat hocayla maç öncesi başarılar, maç sonu tebrik-geçmiş olsun ve röportaj dışında teknik ne konuştuğumu nereden biliyorsunuz.

Asılsız suçlama ? Tabi evet.

Tekrar ediyorum. Sorularıma cevabınız var mı ?

Aslında burda argo bir terim devreye giriyor ama bana yakışmaz!

Son sözüm Murat İnal'ın Murat Özyer'e yetersiz dediğini bilenler, duyanlar, parmak kaldırsın, tabi yerse:)

Argo bana yakışmaz diye başlayıp "tabi yerse" diye biten bir yazı.
:)

Sorulara cevap veremiyor olabilirsiniz ama buradan bana saldırarak bir şey kazanamazsınız. Yok sonra meşgul etme filan yazarsınız belli mi olur.
Ben isimlerle geçirmiyorum günümü ne de olsa.

Bu seviyesizlige dogru hızla yol al tartısmanın amacını soruyorum sizlere ?Sonunda kim ne kazanacak.Murat ve Mithat bey bunun cevabını verebilirmisiniz ?