Yeni Hocamız Koray Mincinozlu

Re: Yeni Hocamız Koray Mincinözlü

korayqz0.png

Gökhan için o zamanlar antrenmanlarda NBA oyuncusu gibi oynuyor yakıştırmaları yapılırdı. Ama bu performansını bir türlü maçlar da yansıtamazdı. Gökhan kafasında bitirmişti bazı olayları. Sadece dış şuta yönelik oynardı. Bizden sonra Telekom ve Tekel de iyi maçlar çıkardı tekrar bize döndü ama artık onun için basketbol bitmişti, gidişide çok sessiz oldu.

Koray Hocanın oyuncularla kişisel problem yaratacak birisi olduğunu düşünmüyorum. İstediklerini yapamaz ise ya da yapmaz ise bu her koç için geçerlidir elbette farklı yöntemler uygulayacaktır ama bunun kişisel bir olaya dönüşeceğini sanmıyorum.

Tekrardan hayırlı olsun. Koray koç bu işin üstesinden gelecektir.

Daha önce yazdım tekrar söylüyorum.Koray abi koçluk yapmayı düşünmüyor.Ancak işler zora girerse bu göreve devam eder.
Daha düne kadar kariyeri ile alay edenler,bunu yaparken kendisini hiç tanımamalarına rağmen şimdi özür dileyecek erdemliği gösterebiliceklerm? çok merak ediyorum.Başkalarının üç senede yapamadığını üç günde yapmak ustalık ister.

Koray hoca düşünmüyor ama Yiğit Şardan sezon sonuna kadar takımın başında diyor. Bu durumda Koray hoca istemeyerek de olsa takımı yalnız bırakmamak için sezon sonuna kadar görevi kabul mü etti yoksa Yiğit Şardan ortada belirsizlik var görüntüsü yaratmamak için mi böyle bir açıklama yaptı ?

Mithat Duran' Alıntı:
Daha önce yazdım tekrar söylüyorum.Koray abi koçluk yapmayı düşünmüyor.Ancak işler zora girerse bu göreve devam eder.
Daha düne kadar kariyeri ile alay edenler,bunu yaparken kendisini hiç tanımamalarına rağmen şimdi özür dileyecek erdemliği gösterebiliceklerm? çok merak ediyorum.Başkalarının üç senede yapamadığını üç günde yapmak ustalık ister.

Sen Özyer'e hala laf atıyorsun, özür dileyecek erdem sizde yok mu ?
Gidenin arkasından hala konuşuyorsunuz, tüm konularda hoca sorunu çözüldü artık herşeye sıfırdan başlayalım diyoruz, yöneticlerden bu tür uyarılar alıyoruz.Gene siz yok 3 sene 5 sene yeter artık harbi yeter.
Bırakın bu forum üstünden Özyer'e laf atmalarınızı.

Ben Koray Hoca'ya karşı değilim ama Fenerbahçe'yi geçen sene de yendik. Abartmanın alemi yok. 3 senede verilmeyen ne verilmiş onu merak ediyorum cidden. Önceki senelerde de birçok maçta mücadele ettik, savunma yaptık, Telekom'un Efes'i Fener'i Beşiktaş'ı yendik. Koray Hoca zor bir anda çok güzel bir galibiyet getirdi bize. Teşekkür ediyoruz ve arkasında duracağız ama abartmayalım lütfen. Erman Hoca'yı abarttınız, insanlara soğutturdunuz, aynısını Koray Hoca'ya yapmayın.

Herkes Koray hocayı benimsemeye çalışırken onun lafını açmanın ne alemi var mito?

Artık görevinden ayrılmış birine gönderme yapmanın bence de hiç anlamı yok kaldı ki bu galibiyette ama az ama çok Murat Özyer'in de payı olduğu aşikar.
Ayrıca,

Kimseyi abartmanın alemi olmadığı fikrine katılmakla beraber, birileri suni olarak birilerini abartıyor diye neden soğunsun ki herhangi birinden.
Kaldı ki bu önerme doğru ise tersi de geçerlidir.
Birini olumlu yönde abartınca o kişiden soğunuyorsa.
Demek ki başka birileri fazlaca eleştiriliyor diye sempati veya olumlu düşünce beslenmeye başlanabilir. Aslında bu birçok şeyi de açıklar.

Bu durumda soğumada , olumlu düşünmede sadece etkiye tepki olarak kalır akılcı temelden yoksun olur .

Bu arada Koray hoca kaç yaşında gerçekten ?

Ekleme :Erman hoce deyince yine yenildiler gerçi deplasman da Asvel'e yenildiler .Şu an sondan ikinciler yani düşme potasına girdiler.Bundan sonra görece kolay rakipler var gerçi.

Koray hoca 1955 doğumlu sanırım.
Başlıkta ismi düzeltip Mincinozlu yapmak mümkün müdür?

Eren Aydın' Alıntı:
Kutay Abi baya bir felsefe yapmışın soğuma konusu ile ilgili.Helal olsun :)

Taraftarı olduğumuz takımın baş antrenörü kim Eren. Baksana hocamız da felsefeye meraklı imiş ya huyundan ya suyundan işte :)

Bende Mincinozlu olarak biliyorum soyadını ama çoğu yerde Mincinözlü olarak geçiyor.

Bence sezon sonuna kadar devam edilip sonra yeni hoca gerekirse alınsın, sezon içinde sürekli değişime gitmek pekte fayda sağlamaz sanıldığı gibi. Ve Türkiye şartlarına göre de bir takımı şampiyon yapabilecek, en azından şampiyonluğu zorlayacak kapasitede olduğunu düşünüyorum kendisinin..

Mithat Duran' Alıntı:
Mithat Bey eğer bu maçı kaybetseydik sizce suç Özyer´in mi olurdu yoksa Mincinozlu´nun mu? Siz diyordunuz Koray Hoca´nın elinde sihirli değnek yok diye, galip gelince sihirli değnek olduğunu mu fark ettiniz?

Biz forumda yarattığınız Özyerciler-Anti Özyerciler gruplaşmasını ortadan kaldırmaya çalışıyoruz, siz ise Murat Hoca´ya saldırmaya hala devam ediyorsunuz. Artık bu çabalarınızın altında sadece Galatasaray´ın başarısı olmadığı şüphesi doğmaya başladı bende. Bırakın iç hesaplaşmaları da derbi galibiyetinin sevincini yaşayalım...

bu mac normal bi mac degildi, takim taraftar her bakimdan ezdik, mac oncesi roportajlarinda fenerlilerin yuzunden korkulari okunuyordu, sinmislerdi resmen, hicbisekilde karsi koyamadilar, teknik fauller tanjevicin cildirmalari, salonda yaratilan muthis atmosfer kadar Koray hocanin ve inailmaz konsantre olan basta cuneyt ve huseyininde hakkini vermek lazim.. gecen seneki fener macindada buna benzer bi atmosfer vardi ama bu mac bambaskaydi.

koray hoca ne zaman goreve cagrilsa geri cevirmemis gercek bir galatasaraylidir. 90li yillarda sanirim degisik zamanlarda takimin basina gectigini animsiyorum bas antrenor olarak. birde sanirim 82 yilina ait bir gazete kupuru gormustum; kadroda dawkins rey rhone, remzi dilli, ali tursan, cem akdag var bas antrenor olarakta koray hoca, yani yasina gore inanilmaz bir tecrubesi var oyle yada boyle 80lerden itibaren bu takimin basinda defalarca gorev almis degerli bir koc. belkide ik defa bukadar kapasiteli bi takim var elinde.

Lütfen Murat hocamıza biraz saygı gösterin. Düşüncelerimizi belirttik zaten , bundan sonra bunları konuşmanın bir faydası olmayacaktır. İnşallah bunlar yeni hocamızada yapılmaz. :(

Mithat Duran' Alıntı:

Abi yeter artık ama.Her şeyin bir sınırı var ve senin burda yaptığın gerçekten çok büyük bir ayıp.

2 Gün önce galatasaray yöneticisi ile dalga geçmek kimseye düşmez haddinizi bilin gibi bir şey dediniz.Bende galatasaray hocasıyla dalga geçmek sizlere düşermi gibi bişey yazdım cevap veremediniz.Ama cevaplar her postun içinde yatıyor.Adam gitti adamla daha ne uğraşıyorsunuz anlamıyorum.Yara bu kadar büyük mü abi allah aşkına.3 gündür üyeler rahat rahat forumda yazarken artık hala neden karıştırmaya çalışıyorsun ortalığı yeter artık yeter.

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":1jeug9wv]Daha önce yazdım tekrar söylüyorum.Koray abi koçluk yapmayı düşünmüyor.Ancak işler zora girerse bu göreve devam eder.

Sen Özyer'e hala laf atıyorsun, özür dileyecek erdem sizde yok mu ?
Gidenin arkasından hala konuşuyorsunuz, tüm konularda hoca sorunu çözüldü artık herşeye sıfırdan başlayalım diyoruz, yöneticlerden bu tür uyarılar alıyoruz.Gene siz yok 3 sene 5 sene yeter artık harbi yeter.
Bırakın bu forum üstünden Özyer'e laf atmalarınızı.[/quote:1jeug9wv]

Benle konuşurken hitap şekline dikkat et!!! başka bir şey demiyorum.Bu konu hakkında !! ne diye özür dileyecekmişim.Murat beyden bir maçı kazanmak mı sizin fikirlerinizi değiştirdi.Daha düne kadar Koray abiyi tiii ye almıyormuydunuz.Alınan galibiyet sonrası bakıyorum da en fazla savunanlar oldunuz.

Ben erdemin ve onurun ne olduğunu çok iyi bilen birisiyim.Ama sen malesef haddini bilmiyorsun!!!

Arda Öztürk' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":1shd1noa]Daha önce yazdım tekrar söylüyorum.Koray abi koçluk yapmayı düşünmüyor.Ancak işler zora girerse bu göreve devam eder.

Abi yeter artık ama.Her şeyin bir sınırı var ve senin burda yaptığın gerçekten çok büyük bir ayıp.

2 Gün önce galatasaray yöneticisi ile dalga geçmek kimseye düşmez haddinizi bilin gibi bir şey dediniz.Bende galatasaray hocasıyla dalga geçmek sizlere düşermi gibi bişey yazdım cevap veremediniz.Ama cevaplar her postun içinde yatıyor.Adam gitti adamla daha ne uğraşıyorsunuz anlamıyorum.Yara bu kadar büyük mü abi allah aşkına.3 gündür üyeler rahat rahat forumda yazarken artık hala neden karıştırmaya çalışıyorsun ortalığı yeter artık yeter.[/quote:1shd1noa]

Hangi yazımda dalga geçmişim Arda kardeşim!!! ben her zaman doğruları yazdım ve hocayı suçladım.Haklı veya haksız eleştirmiş olabilirim.Ama dalga geçmem.Sen son üç senede kaç tane maç izledin takımın bu kadar sert savunma yaptığı ve agresif oynadığı.Zamanında bu takım bu paralara şampiyon olmalı dediğimde hiç biriniz cevap veremiyordunuz.

Timsah göz yaşları kimseyi başarıya götürmez.

Maçtan bir enstantane hocam top bizim oyuncudan çıktı.Teşekkür ederim Koray abi maçın hakeminin sözleri.

Bütün basketbol alemi Koray abiye sonsuz saygı gösterirken biz bu forumda tiiye alanlar laf arası dalga geçenleri gördük.

Tekrar söylüyorum şampiyonluk için daha radikal kararlar alınmalı!!!

Koray Hoca ile ilgili söylemlerden bende rahatsız olmuştum açıkçası...

Yanlış anlaşılmasın,kimseden özür beklemiyorum bu konuda.Zaten böyle bir hakkım olduğunu da düşünmüyorum.Sadece görüşlerimi dile getirdim.

Koray Hocayı çok tanıyan biri değilim.Hatta ismine ilk kez forumda rastladığım için internette ufak çaplı araştırma yapıp kendisini tanıtan yazıları okudum.Tabii ki ismini yeni gördüm diye Koray Hoca'nın tanınmayan,sayılmayan biri olduğunu asla düşünmedim.Yaşımın genç olması,basketbol geçmişi hakkında detaylı bilgilere sahip olamamam başlıca etkenler...

Aslında yapılacak en iyi iş şudur ki; Koray Hoca ile Murat Özyer'i birbiri ile kıyaslamamalı,ortak veya ayırt edici yanlarını aramamalıyız.