Yeni Hocamız Koray Mincinozlu

Demek manuple ediyorum genç arkadaşları !!! gerçekten artık ben bu foruma zara veriyorum demektir ki!!!! bu bana yapılmış asılsız bir suçlamadır. evet bende katılıyorum mithat bey ben bilirim ben yaparım havalarınızla kesinlikle zarar veriyorsunuz..
sizin görev yaptığınız yada yetiştiğiniz diyeli koçlarıda saymışsınız neden 15 senedir şampiyonluk yaşayamadığımız anlaşılıyor......

Bu seviyesizlige dogru hızla yol al tartısmanın amacını soruyorum sizlere ?Sonunda kim ne kazanacak.Murat ve Mithat bey bunun cevabını verebilirmisiniz ?
evet bu tartışmanın anlamsız ve gereksiz olduğu kanaatindeyim. yeni hocamız Koray mincinözlüdür sonuna kadar arkasındayız...

BU TAKIMIN ANTRENÖRÜ KORAY MİNCİNOZLU'dur..

Daha fazla uzatmanın anlamı yok..

Başkan Yardımcısı "sezon sonuna kadar Koray Hoca'yla devam ediyoruz " diyorsa daha sıcak bakması, bakmaması konuşulmamalı. Demekkili böyle bir karar alındı ve Koray Hoca bu duruma sıcak baktı.

Varmı daha ötesi ?

Çok fazla içime sinmesede yeni görevinde başarılar Koray hoca.

halen anlamış değilim niye sevilmiyor bu koray hoca birileri açıkayı versin biri diyor ki Koray Mincinozlu=Motivasyon ve Koray Mincinozlu defans ağırlıklı çalıştırır deniyor eğer bu arkadaşlarımızın dedikleri doğruysa ki Koray Mincinozlu tanımıyorum biz gökte aradığımız hocayı yerde bulmuşuz niye sorgulama ihtiyacı duyuluyorki

Zorla koçluk yaptırıyorlar adama ya olucak iş değil.

Başarılar Koray hocam ! Umarım utandırırsınız herkesi. Seneye için güzel bir başlangıç olur şimdiden.

Murat İNAL' Alıntı:
Zorla koçluk yaptırıyorlar adama ya olucak iş değil.

Başarılar Koray hocam ! Umarım utandırırsınız herkesi. Seneye için güzel bir başlangıç olur şimdiden.

afedersiniz murat bey kimse kimseye zorla iş yaptıramaz murat özyer zamanında teknik danışman olarak geldiğinde de zorla gelmedi heralde tecrübesinden yararlanmak için getirildi şuanda zorla durduğunu zannetmiyorum koray hoca bile fener maçından sonra bu atmosferi özlemişim diyor bunu diyen adam zorla yapmaz heralde

Arkadaşlar,ben uzun zamandır misafir olarak yazılarınızı takip ediyordum artık aranıza yeni üye olarak katıldım.
Sanırım yaşım itibariyle çoğunuzdan epey büyüğüm hepiniz genç ve pırıl pırıl insanlarsınız ve Galatasarayımızın menfaatleri için burada emek harcıyorsunuz bikere bu konuda gerçekten şahsım adına teşekkür ederim.
Ama artık şu Hoca meselesini bu kadar uzatıp gereksiz yere birbirinizi kırmayın evet Murat Hoca büyük çaba serfetti çok iyi insandı ama yetmedi istenileni veremedi bazen iyi insanlık yetmiyor, sonuçta ortak menfaat Galatasaraysa alınan kararlara saygı duymak gerekir ve bir Galatasaraylıya yakışacak şekilde kendisine teşekkür edilir olur biter.
Koray Hocaya gelince kendisi gerçekten basketbolu çok iyi bilen hatta basketboldan başka hiçbir şeye karışmayan kulis yapmayan işini yapan biridir geçmişten beri.
İlk defa yazan biri olarak sizden ricam lütfen bu 2 hoca kıyaslamasını bırakıp çok sevdiğiniz Galatasaray ve basketbol için faydalı konuları tartışıp yazmanız olsun,ben ve benim gibilerde zevkle okuyalım.
Gerçek Galatasaraylıya yakışanı yapın,şimdiden teşekkürler.
Sevgiler,

CENK SEVER' Alıntı:
Arkadaşlar,ben uzun zamandır misafir olarak yazılarınızı takip ediyordum artık aranıza yeni üye olarak katıldım.
Sanırım yaşım itibariyle çoğunuzdan epey büyüğüm hepiniz genç ve pırıl pırıl insanlarsınız ve Galatasarayımızın menfaatleri için burada emek harcıyorsunuz bikere bu konuda gerçekten şahsım adına teşekkür ederim.
Ama artık şu Hoca meselesini bu kadar uzatıp gereksiz yere birbirinizi kırmayın evet Murat Hoca büyük çaba serfetti çok iyi insandı ama yetmedi istenileni veremedi bazen iyi insanlık yetmiyor, sonuçta ortak menfaat Galatasaraysa alınan kararlara saygı duymak gerekir ve bir Galatasaraylıya yakışacak şekilde kendisine teşekkür edilir olur biter.
Koray Hocaya gelince kendisi gerçekten basketbolu çok iyi bilen hatta basketboldan başka hiçbir şeye karışmayan kulis yapmayan işini yapan biridir geçmişten beri.
İlk defa yazan biri olarak sizden ricam lütfen bu 2 hoca kıyaslamasını bırakıp çok sevdiğiniz Galatasaray ve basketbol için faydalı konuları tartışıp yazmanız olsun,ben ve benim gibilerde zevkle okuyalım.
Gerçek Galatasaraylıya yakışanı yapın,şimdiden teşekkürler.
Sevgiler,

Biz teşekkür ederiz Cenk Abi.
Aramıza hoşgeldin.
İnşallah kalıcı olursun...

Kesinikle yönetim bizim şampiyon ve eurolig te olamamızı istemiyor.

Koray hoca ile ne yapabiliriz ki... Dogru düzgün hoca getirip hem turk basketbolunun ufkunu acıp hemde bizim istediğimiz başarılar gelecekken , yine bu şansı kaybetik maalesef.

Dün efes cska macını salonda seyrettikten sonra umutsuzlugum bi kat daha arttı. Setleri, basketbol anlayışları , sizeları , profesyonellklerini .

Ya bizim takım? inanın basketten soguyorsunuz. cska nın kocu ile efes in kocu arasında dağlar kadar fark vardı.(ki efes in kocu da iyi bi koc deriz düşünün ülkenin basketbol anlayışını) Niye reprasa gelmez???? neden dogru dürüst bi bütce ayırıp ii bir takım oluşturulmaz. Yazık oluyor kaybolup giden yıllara yazık...İnanın butaraftar la eurolig şampiyonu oluruz. Ama bizim yönetim istemiyor. Yapacak bieşy yok maalesef.

ergin hoca zaten oyuna müdahalesi bakımından herzaman zayıftır...sadece efes değil oynattığı tüm takımlar için galipse galiptir..mağlupsada oyunu çeviremez mağlup olurlar..geriden gelip maç kazandırdığını hatırlamam..bu senede özellikle türk oyunculara karşı aldığı anlamsız tutumdan dolayı iyice gözümden düştü sırf bu yüzden efes pilsenden bile soğudum..

ama söz konusu koray hoca ise oyuna nerde nasıl müdahale konusunda efesin coach na tüm gün ders verebilir...