Arkadaşlar,ben uzun zamandır misafir olarak yazılarınızı takip ediyordum artık aranıza yeni üye olarak katıldım.
Sanırım yaşım itibariyle çoğunuzdan epey büyüğüm hepiniz genç ve pırıl pırıl insanlarsınız ve Galatasarayımızın menfaatleri için burada emek harcıyorsunuz bikere bu konuda gerçekten şahsım adına teşekkür ederim.
Ama artık şu Hoca meselesini bu kadar uzatıp gereksiz yere birbirinizi kırmayın evet Murat Hoca büyük çaba serfetti çok iyi insandı ama yetmedi istenileni veremedi bazen iyi insanlık yetmiyor, sonuçta ortak menfaat Galatasaraysa alınan kararlara saygı duymak gerekir ve bir Galatasaraylıya yakışacak şekilde kendisine teşekkür edilir olur biter.
Koray Hocaya gelince kendisi gerçekten basketbolu çok iyi bilen hatta basketboldan başka hiçbir şeye karışmayan kulis yapmayan işini yapan biridir geçmişten beri.
İlk defa yazan biri olarak sizden ricam lütfen bu 2 hoca kıyaslamasını bırakıp çok sevdiğiniz Galatasaray ve basketbol için faydalı konuları tartışıp yazmanız olsun,ben ve benim gibilerde zevkle okuyalım.
Gerçek Galatasaraylıya yakışanı yapın,şimdiden teşekkürler.
Sevgiler,