• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
O zaman 10 küsür fark atıp hiç hesap kitap yapmayalim :)
 
Şu an takımın en çok ihtiyacı olan şey kesinlikle "zaman". Bu kadroya daha Arroyo ve Pocius eklenecek. Ek olarak Nolan daha fazla top paylaşımını düşünür ve Jawai de fabrika ayarlarına geri dönerse çok iyi bir takım oluruz. Bu arada Ender ve Furkan da geçen seneye göre daha iyi gözüktüler.
 
Acaba bugünkü maçta pocius calos ve nikolovu izleyebilecek miyiz? Niko zadar kupasindan önceki hazırlık maçlarında oynadı, özetleri izlerken bana çok ufak tefek gözüktü bi 5dk görsek zadarda hiç fena olmaz.
 
Mıcova pas verin ulan
 
Pocius adamsın!
 
Ender ve Jawai verimsiz oynayınca kenara geldiler. Onların yerine Nolan, Kerem ve özellikle Pocius müthiş katkı veriyor takıma.
 
Smith tutacak gibi.
 
Vay be şunca yeni transfere rağmen Arroyo olmayınca takımın tadı tuzu pek kalmıyor sanki
 
Smith, ikidir perdeden sonra vücudunu rakibine değdirerek orta mesafeden sayılar üretiyor. Güzel gidiyor Nolan.
 
Yalnız biz de perdeye çok takılıyoz
 
Hoca sinirlendi
 
Erceg atma yavrum atma
 
Ender kanser sebebi.
 
Ender deja vu yaşattı. Mıcov üvey evlat mı ?
 
Takımın daha fazla vakit geçirmeye ihtiyacı var bu çok net. Pocius müthiş transfer yabancılar içinde en hazır oyuncu ve bu sene çok katkı verecek. Ama yine de arroyonun en azından geçen senekine yakın katkı vermesi lazım yoksa organize olmadan zaman zaman güçlük çekebiliriz
 
Micov'a pozisyon hazırlamakta sıkıntı yaşıyoruz. Erceg formsuz, şutları girmiyor. Ender top kayıplarına son vermeli.

Olumlu gördüğüm şeyler ise;

Sinan, Kerem, Furkan ve Pocius hazır gelmiş. Nolan'da skor yükünü çekebiliyor.
 
Arroyo sakatlanırsa vah halimize..
 
Yalnız hakemler cidden facia.
Bu takıma zaman şart.
 
Ya yalvaririm son topu Ender'e kullandirtmayin.
 
Geri
Üst