Şu futbol takımına bakıyorum 40 tane topçu var.Oraya giden paralara bakıyorum Salih Uçan-Hajrovic,Prandelli'ye vereceğimiz parayla en kral takımı kurardık..Ya o kadar israf var ki saysam bitmez.Gelecek sene oradan oyuncu satışlarının bir kısmıyla basketbola kıyak yapılmalı bence.Veya şampiyon olursa gelecek paradan cüzzi bir miktarı.Vs vs. dünya kadar geliri var futbol takımının.Çözüm bulmak çok zor değil koca Galatasaray başı boş mu ama değer veren önemseyen insan yok işte.Yok oradan buraya para aktarılmaz falan o muhabbetlere hiç girmeyelim her şekilde yolu yöntemi bulunur.Zaten biz bu yıl sponsor parasını oldukça düşük alıyormuşuz.Aşılan bütçeler gökten mi karşılanıyor.Oradan alıp buraya buradan alıp oraya aktarımlar yapılmıyor mu sanki.Manisa'dan Oğuzhan diye bir topçu aldık 2.250 euro bonservis ödedik arkadaşlar.Ve bu adam bizde hiç oynamadan tekrar Manisa'ya gitti.Sanırım şimdi orada da yedek.2.250 euro diyorum şaka değil.Bildiğin çöpe attık bu parayı.Bu kadar cömert bir klüp basketbola gelincemi fakirleşiyor.İsterlerse mis gibi bir kadro kurulur kimse bana hikaye anlatmasın