Spora sadece ruh tekelinde bakıyorsunuz. Iki blok yaptı diye ruhlu yapmadı diye ruhsuz olmaz. Ben Carter'in Zalgiris ve Kızıyıldız performsından memnunum zaten sonra takım dağıldı.
Justin'in oyun tarzını beğenmiyorum diyebilirsin. ama ruhsuz diyemezsin. Dersen bende cevap veririm. Burası bir forum ve muhalif olmam gayet doğal. Ligde 15 tane maç kaybetmişsin. Carter'dan önce maç kaybetmiyorduk da ben mi görmedim?
En basitinden Nick Calathes. Şutu vasat. EL ve EC'de neler yaptığını gayet gördük. Şimdi o EL oyuncusu değil mi?
Katılmadığım düşüncelere cevap veririm. Kimseyi iğnelemek gibi bir niyetim yok. Katılmadığınız düşüncelerime de cevap verebilirsiniz. Hemen "büyüğün olarak" kalıbını kullanmanıza gerek yok. Küçüğüm de olsa bana bunu söyleyebilir.
Bu arada haftalardır uyuyan forumu uyandırmış olduk ne mutlu bana. Demek bir iki Carter yazmam gerekiyordu .
Her şeye rağmen şu takıma gereken destek verilmeli artık. Gordonı takip edemedim acaba son maçlarda ki durumu nasıldı ona göre o da yuvaya tekrar dönebilir aslında
Carter'i istemeyip, Gordon'u isteyerek neden size daha fazla cevap vermemem gerektiğini kanıtladığınız için sağolun.
Sizin ruhsuz demeniz beni ilgilendirmez. Cevap verme ihtiyacı hissettim ve cevap verdim. Sıkıntılı sezonda gayet özverili oynayan bir oyuncuyu kendi nezdimde korumak istedim.
Oyundan düşme sebebini de gayet açıklıyoruz. Geldiğinde aldığı görevle şimdiki pozisyonu gayet farklı. Sağlıklı bir
Ben x'i y'den dolayı yetersiz görüyorum diyebilirim. Görüşüme değer verenlerle de oturur konuşurum. ben z derim o da onu a'dan dolayı beğenmem diyebilir. Sizin gibi ''herkese muhalifsin yav'' diyenler de oluyor arada şu 4 yılda neler gördüm
Ya lütfen bana cevap ver her lafa atladığın gibi buna da atla bana cevap ver ne olur . Sağlıklı bir Gordon Carterı 10 a katlar işte buna bile muhalif olacak kapasite çalışıyor o beynin.
Bana göre 2 maç iyi oynayıp geri kalan maçlar da saha da ruh gibi gezen bir adam kabul edilemez. Bahanesini de hemen buluyoruz valla en sevdiğim yönünüz de bu görev değişmiş falan geçin bunları .
Sen sadece bir kişiyi yanlış görmüyorsun ki be kardesim hala atlyorsun bıdı bıdı yapıyorsun. Forumda kim ne yazarsa yazsın geliyosun eleştiriyorsun artık şu tavrını bırak rahatsızlık derecesine gelmişsin. 4 sene boyunca benim gibi seni uyaranlar olmuş ama hala kendine çeki düzen vermemişsin artık bunun zamanı geldi bence .
2 blok 2 smaç yaptı diye de adamı övmeyin gülerim ahali.
Ya lütfen bana cevap ver her lafa atladığın gibi buna da atla bana cevap ver ne olur . Sağlıklı bir Gordon Carterı 10 a katlar işte buna bile muhalif olacak kapasite çalışıyor o beynin.
Bana göre 2 maç iyi oynayıp geri kalan maçlar da saha da ruh gibi gezen bir adam kabul edilemez. Bahanesini de hemen buluyoruz valla en sevdiğim yönünüz de bu görev değişmiş falan geçin bunları .
Sen sadece bir kişiyi yanlış görmüyorsun ki be kardesim hala atlyorsun bıdı bıdı yapıyorsun. Forumda kim ne yazarsa yazsın geliyosun eleştiriyorsun artık şu tavrını bırak rahatsızlık derecesine gelmişsin. 4 sene boyunca benim gibi seni uyaranlar olmuş ama hala kendine çeki düzen vermemişsin artık bunun zamanı geldi bence .
2 blok 2 smaç yaptı diye de adamı övmeyin gülerim ahali.
Tartışmaya katılmak istemedim ama bence uslüp olarak biraz kendinize çeki düzen vermeniz gerekiyor. Burası bir forum ve herkes düşüncelerini paylaşabilir, tartışabilir ancak seviyeyi düşürmemek gerekli bence. Biraz daha özenli konuşmanızı rica ediyorum bu yüzden.
Konuya dönecek olursak Carter'ın şut sorununu ya da devamlılık sorununu eleştirebilirsin ama sahada ruhsuz dersen herkes dediğini eleştirir. Bu adam sahada en çok "hustle" işlerini yapan adam. İstatistiklere yansımayan bir dünya savunma aksiyonu oldu maçlarda. Pick and roll savunmasında ters taraftan yardıma gelip bozduğu yada blokladığı çok pozisyon var. Yaptığı bloklar veya vurduğu smaçlarda cabası. Son zamanda kaldırabileceğinden fazla sorumluluk yüklendi kendisine ama orda da çok sırıttığını düşünmüyorum elinden geleni yapıyor bence. Klüp çiftliğe döndüğü için kalır mı gider mi bilmem ama ben kalması gerektiğini düşünüyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tartışmaya katılmamaya devam etseydin keşke. Üslubum da bir sorun olduğu düşünmüyorum ama her şeye atlamam konusunda siz kendinize çeki düzen vermeniz gerekiyor sanırım J . Burası forum evet ve herkes düşüncesini paylaşabilir ama her düşünceye de eleştiriyi aynı kişi getirirse insan haliyle rahatsız olur bu çok doğal bunu anlamayacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Ben bundan sonra her şeye dahil olmamanızı rica ediyorum.
Carter olayında açıklamamı yazdım ben beğenmiyorum beğenen olabilir beni ilgilendirmez . 2 blok vurdu 2 smaç yaptı diye de iyi savunma yapıyor anlamına gelmesin lütfen.
Bir arkadaş da 2 yaş varken büyüklük kullanıyor yazmış 2 yaş da olsa büyüğü sayılırım ,sadece rahatsız olduğumu dile getirerek yazdım belki dikkate alır diye konuda sadece yaşı çekip dahil olmakta ayrı bir kafa tebrik ediyorum J
Bence olayı kişiselleştirmeden tartışılan konu üzerinde kalırsan daha doğru ve düzgün bir şekilde tartışabiliriz, bunu öneriyorum sana.
Sent from my iPhone using Tapatalk