Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Eric Maynor - Bobby Dixon(Barış Ermiş)** - Nikolov

Carter - Sinan - Göksenin

Micov - Markoshvilli

Trey Thomkins - Kerem G. - Samet Geyik

Patric Young - Borousis( Samuels ) - Sertaç Şanlı

**Devşirme olarak Dixon tercih edilirse hemen kapmalıyız onu. Bildiğim kadarıyla sözleşmesi de bitiyor. Eğer Dixon devşirme olmazsa o zaman Barış alınabilir.

Micov - Markoshvilli

**Devşirme olarak Dixon tercih edilirse hemen kapmalıyız onu. Bildiğim kadarıyla sözleşmesi de bitiyor. Eğer Dixon devşirme olmazsa o zaman Barış alınabilir.

Yazdıktan sonra aklıma geldi. 4 numara olarak Claver de alınabilir.Maynor yerine de Rochestie alınabilir.

Micov - Markoshvilli

Claver, Thompkins, Bourousis. Fazla havadan gidiyorsun sanki :)

Maynor - Dixon rotasyonuyla şekilden şekile sokarlar bizi üst seviyede. Şut yüzdesi %30'larda olan bir oyuncuya takım emanet etmem.

Diot-Walter Hodge-Şafak

Dairis Bertans-Sinan

Kalinic(Schilb)-Göksenin-Göktürk

Medley-Kerem-Ege

Shane Lawal-Sertaç

Bu kadroyu uygun bir ücrete kurabiliriz diye düşünüyorum,7. yabancı için ise Justin Carter kalırsa(gitmek isteyeceğini düşünüyorum) tercih edilebilir,veya bir yabancı 3.5 numara da tercih edilebilir.Kalinic de kolay bir transfer değil tabi,Schilb olabilir.

Olabildiğince atletik bir takım kurmamızı isterim gelecek sezon için. Bütçemiz de muhtemelen 8-9 milyon dolar olur, buna göre hamle yapabiliriz.

Mesela Manny Harris'i çok ucuza kadroya katabiliriz. Justin Carter'ı kadroda tutmak istersek tutarız. M. Williams bazen dengesizleşse de Ergin hocanın elinde bir tık üst seviyeye çıkar. Micov'un da kadroda kalmasını çok isterim. Şartlar ne olursa olsun işini özveriyle yapıyor. Shane Lawal tam bizim bütçemize uygun bir isim olur.

M. Williams - J. Carter - Micov - M. Harris - Jelovac - S. Lawal

İsimler değişebilir ama şu ayarda bir rotasyon kursak çok sevinirim valla.

Umarım bu sponsor meselesi doğrudur. Lukoil veya Huawei ile anlaşılacak sanırım yada Pegasus bu ligde ismini duyurmak isteyebilir .

Jeter seneye kesinlikle alınmalı. Uzun olarak da J
ohn Bryant ilaç olur bize tabi Young da kalmalı. 2 numarada Carterla devam edilmemeli ruhsuz bir görüntüsü var bana göre.

Umarım bu sponsor meselesi doğrudur. Lukoil veya Huawei ile anlaşılacak sanırım yada Pegasus bu ligde ismini duyurmak isteyebilir .

Jeter seneye kesinlikle alınmalı. Uzun olarak da J
ohn Bryant ilaç olur bize tabi Young da kalmalı. 2 numarada Carterla devam edilmemeli ruhsuz bir görüntüsü var bana göre.
Bu tarihimizin en büyük sponsorluk anlaşmasını yaptık erkek takımı için dedikleri sponsorla ilgili bir bilgisi olan var mı.? Odeabank ile ilgili geçen rakam 3.5 milyon euro sanırım bunun da erkek takımının tarihinin en büyük sponsorluk anlaşması olduğunu sanmıyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam cafe crown 5 yıl için 35 milyon dolar vermişti o da senelik 7 milyon dolar yapıyor.Eğer erkek basketbol takımın tarihinin en büyük sponsorluk anlaşması deniyorsa mantıken 7 milyon dolardan yüksek bir rakam olmasını beklerim ben ama öyle bir sponsor bulabileceklerini de pek sanmıyorum umarım yanılırım ve sponsor anlamında ilk kez yüzümüz güler.

Bu tarihimizin en büyük sponsorluk anlaşmasını yaptık erkek takımı için dedikleri sponsorla ilgili bir bilgisi olan var mı.? Odeabank ile ilgili geçen rakam 3.5 milyon euro sanırım bunun da erkek takımının tarihinin en büyük sponsorluk anlaşması olduğunu sanmıyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam cafe crown 5 yıl için 35 milyon dolar vermişti o da senelik 7 milyon dolar yapıyor.Eğer erkek basketbol takımın tarihinin en büyük sponsorluk anlaşması deniyorsa mantıken 7 milyon dolardan yüksek bir rakam olmasını beklerim ben ama öyle bir sponsor bulabileceklerini de pek sanmıyorum umarım yanılırım ve sponsor anlamında ilk kez yüzümüz güler.

https://www.youtube.com/watch?v=qd_M3J4ury0 (Huawei Türkiye Direktörü Cem Sezer A Spor'da katıldığı programda Galatasaray Erkek basketbol Takımına sponsor olabileceklerini açıkaldı.)

Bence Huawei olması olası . Eğer Odeabankın 3.5 milyon euro teklifi ise hayal kırıklığı olur benim adıma.

Justin Carter'in saha içinde gülmüyor olması onu ruhsuz mu yapıyor? Bu mantıkla gidersek Bjelica da aynı o halde?

Bana göre Justin sezonun piyangosu. Arroyo rolü verirsen, sıkıntı yaşaması gayet doğal ama çok net bir biçimde EL oyuncusu olduğunu gösterdi. Kolay kolay vazgeçmemek gerek. İyisini bulamayacaksak.

Yaptığı 2 blok onun maça ruhunu verdiği anlamına mı geliyor. Ben beğenmiyorum Carterı bence lig de kaybettiğimiz maçlarda onunda çok büyük etkisi olduğu düşüncesindeyim. Şut atamayan serbest atışları net olmayan bir kısa için EL oyuncusu demek de iyiymiş .

Bu arada seni takip ediyorum devamlı insanlara muhalefet olmaya çalışıyorsun buna bir son vermen gerekiyor sanırım . Artık sıkıntılı bir hal almaya başladı senin bir büyüğün olarak uyarmak istedim umarım eleştiri şeklini düzeltir ona göre gelip yazarsın .

Justin Carter'ın omuzlarına yapamayacağı şeyler yüklerseniz yapamaz. Oyun kurucu değil ve top getiremez mesela, el üstü şut atamaz. Ama bu sezonki dağınıklık içerisinde Ataman bunlara dikkat etmedi ya da edemedi maalesef.

Atletiktir, penetresi harikadır, ribaund çeker, blok yapar. Şutu ise vasattır. Ama bence de EL oyuncusudur Carter ve tutmamız gerekir. Bu benim düşüncem elbette ama bizim bütçemiz için ideal olduğunu düşünüyorum.

Yaptığı 2 blok onun maça ruhunu verdiği anlamına mı geliyor. Ben beğenmiyorum Carterı bence lig de kaybettiğimiz maçlarda onunda çok büyük etkisi olduğu düşüncesindeyim. Şut atamayan serbest atışları net olmayan bir kısa için EL oyuncusu demek de iyiymiş .

Bu arada seni takip ediyorum devamlı insanlara muhalefet olmaya çalışıyorsun buna bir son vermen gerekiyor sanırım . Artık sıkıntılı bir hal almaya başladı senin bir büyüğün olarak uyarmak istedim umarım eleştiri şeklini düzeltir ona göre gelip yazarsın .

Justin'in oyun tarzını beğenmiyorum diyebilirsin. ama ruhsuz diyemezsin. Dersen bende cevap veririm. Burası bir forum ve muhalif olmam gayet doğal. Ligde 15 tane maç kaybetmişsin. Carter'dan önce maç kaybetmiyorduk da ben mi görmedim?

En basitinden Nick Calathes. Şutu vasat. EL ve EC'de neler yaptığını gayet gördük. Şimdi o EL oyuncusu değil mi?

Katılmadığım düşüncelere cevap veririm. Kimseyi iğnelemek gibi bir niyetim yok. Katılmadığınız düşüncelerime de cevap verebilirsiniz. Hemen "büyüğün olarak" kalıbını kullanmanıza gerek yok. Küçüğüm de olsa bana bunu söyleyebilir.

Carterın iyi veya kötü olması ondan ne beklendigine bağlı.Carter çok iyi parça asla dominant ,lider bi oyuncu degil.Buna ragmen Adam daha ilk E.L maçında Kızılyıldız deplasmanında maçı getirmiş index puan olarak takımın en verimli oyuncusu olmuş v.s.Takımda roller mecburen degişince daha dogrusu takımda kalanlar herşeyi yapmak zorunda kalınca adam elinde top skor üretmeye çalışan,oyun kurmaya çabalayan birine dönmek zorunda kaldı.Kasaba ekin ek dersen tabi ekemez dengesi bozulur yaptıgı kasaplıgı da yapamaz.Carterdan beklenen sahaya enerji koyması,oyudan düştügümüz kritik anlarda bi blokla v.s yeniden takımı toparlaması,karşı takımın hucumcusunu sindirmesi ,oyuna karakter koyması ,oyun kurucuya yardımcı olması ve ceza şutlarını sokması.Bunları yapar mı?Fazlasıyla yapar.Bu yüzden takımda kalmalı iyi bi parça olarak.Herkes kendi rolünde parlar.