Young'ı tutup, Marko'yu getirip üstüne de sağlam bir guard alabilirsek güzel olur. Sponsor işi konuşulanlar gibidir umarım.
Endersiz her kadroya okeyim ama ne olur yazmayın şu adamı artık
Oyun kurucu konusunda yıldız bir guard alabileceğimizi düşünmüyorum. Ben, FB Ülker tarzını tercih ediyorum. Ön alanda savunma yapabilen 1 numara ve skorer 2 numara.
Diot - Jordan Crawford gibi bir tercih olabilir aslında. Ender yerine de Wanamaker'i alabiliriz. Skorer 1 numara olarak Seth Curry'de ön plana çıkabilir.
Young'u tutabilecek miyiz orası meçhul gibi. Olursa Slaughter, Mbakwe, Arinze Onuaku gibi oyuncuları da tercih edebiliriz.
Aaron Jackson serbest kalsa bile bize kalacağını sanmıyorum. Alabilirsek Markoishvili'yi düşünmeliyiz.
Andre Dawkins de beğendiğim oyunculardan. Şutör 2 numara olarak Tyler Haws da iyi bir oyuncu
FBÜlker'i Final4 da gördük o sistemle. Rezil oldular ve olmaya da devam ediyorlar. Bence oyun sistemimizi değiştirmemeliyiz. Çünkü süreklilik başarı getirir. Bu yüzden bir şekilde Farmar, Will Bynum, JJ. Barea gibi lider bir guard almalıyız.
Jordan Farmar'ı, JJ Barea'yı alabileceğini düşünüyorsan buyur git al. Biz o hakkımızı Arroyo ile kullandık zaten.
Adamlar rezil falan olmadı. Bildiğin F4 yapıyorlar. Yapana kadar geldikleri yol da ortada.
FB Ülker'in kadrosu da ortada o kadro sadece oyun stili ve koç ile ayakta durmuyor. Bogdanovic, Bjelica, Vesely gibi o maliyette 4-5 oyuncu almaktansa adam akıllı bir guardın alınması daha kolay bence.
Tamam Final 4 yaptılar. Bence de çok büyük bir başarı keşke final oynayıp Kupa'yı da alsalardı. Ama durum ortada bir lider olmadan maç kazanmak kolay değil. CSKA bile lider oyuncu eksikliğinden yarı finalde elendi.
Bunu sadece guard eksikliğine indirgemek doğru değil. Takımdaki bütün yerli oyuncuların toplamı 1 yabancı performansı etmeyince sıkışıyorsun. Deplasmanda Maccabi, Barcelona, CSKA'yı yenmiş bir takımın guard eksikliğinin şimdi ortaya çıkması için güneşin batıdan doğmuş olması falan gerek. Tamamen rotasyonda sertliğe yanıt verebilen oyuncuların azlığı, Bjelica'nın durumu ile alakalı.
Teodosic - De Colo ve Sonny Weems'e liderlik yapacak oyuncu Avrupa'da yok zaten .
O sene Nocioni Nba'de değil miydi? Sezon arası isteme mevzumuz Domercant sakatlandığındaydı diye hatırlıyorum benOktay Mahmuti-Emir Alkaş ikilisinin ahı gitmiş vahı kalmış deyip transferini zamanında veto ettiği Nocioni F4'ün en verimli oyuncusu belki de Real Madrid adına.Dedovic'i tercih etmişlerdi zamanında
Emir Alkaş twitterdan çok bilmişliğe,ona buna artniyetli yorumlar yapmaya devam edebilir tabii yine de
Şu Olynin bütçesi ne kadar acaba?Bu yapılanmaları her takıma örnek olamalı.