Carter GS'ın Abdurrahman çelebisidir sadece. Ve bonservis parası verilerek alınan bir adamı bu kadar övmek bana direk saçma geliyor. Bonservis verdik bonservis! Ligde 33Milyon € bütçeli takım var bir o kadar bütçesi olan başka bir takım var onlar gibi olmak isteyen yeni bir takım var ama hiç biri bonservis verip oyuncu almıyor. GS ise maddi zorluk içinde oyuncuların parasını veremiyor ve o sırada bonservis verip bir oyuncu alınıyor. Haliyle o oyuncunun bokundan bile boncuk üretirim ben kimse de kusura bakmasın!
Mustafa'nın demek istediğini ben anladım. Buradaki diğer okuyanlar da anlamıştır ama yokuşa sürmek için bahane aranmış. Ruh derken neyi kastettiği belli. MAcvan mı ruhuyla oynuyor Carter mi? Marko paşa mı Carter mı? Adamın o anlamda ruhsuz olduğu kesin. Takım yenerken veya yenilirken tepki vermiyor.
Bakın Beni hayatta kimse 10 kez üst üste yenemez. 9 defa yense 10.da tepki veririm daha iyi oynamazsam bile daha sert olurum. Bizim takımın bebek yüzlüsü Ender olsun Sİnan olsun sezon başındna beri oyununu beğenmediğim Pocius olsun bir tepki veriyor. Misal Son TED maçında stresten sinirden Sinan'ı hoca kenara aldı. Ender patlamaya hazır bomba gibiydi. Bizim takımda coşkulu olan ve içindeki coşkuyu takıma ve tribünlere yansıtan iki adam var Young ve Kerem. Ender ve Sİnan da ara ara katılıyor. Takımın öncelikle bunu düzene oturtması lazım. GS Erkek basketbol takımı bir yere gelecekse ancak taraftar ile bir yere gelebilir. Bu yüzden de içlerindeki inancı dinamizmi taraftara taşımaları lazım.
Domercant Markoshvili Macvan gibi oyuncu lazım bize. Sahada savaşacak ateşi yakacak o ateşi tribünlere gönderecek adam.
Carter için görüşlerimi daha önce söyledim tekrar tekrar yazmaya gerek yok. GS'ın oyuncusu değil ama bonservis verdik seneye de kalacaktır bizde. Penetresine muazzam demek de "muazzam" bir bakış açısı olmuş. Carter'in tek iyi ve önemli yanı Olduğu yerden yükselme konusunda gördüğüm en iyi oyunculardan biri. Bu da kendinden 10 -15 santim uzun birinden bile daha iyi ribaunt almasını sağlayacak avantajlar sağlıyor ona. Ki aynı şekilde blok avantajı da tanıyor. Ama kendini hızlı sandığından savunma yaparken gereksiz top kapma hamleleri ile rakibin 5-4 hücum yapmasını sağlıyor. (Bunu KAdın basket takımında zamanında E.Prince yapardı. Top kapacam diye hamle yapınca bir oyuncu boşa çıkar çoğunlukla da Bİrsel cezayı keserdi) Neyse Carter muhabbeti benim için şu an uzun ve gereksiz bir konu. Tüm konsantrasyonumu FB serisine vermiş bulunmaktayım. Bu anlamda Young ve Carter'ın FB'ye karşı çok büyük avantajları var. Resmen FB için bug gibiler. Young'ın atletik ama geniş oyuncu gibi olması Carter'ın asansör gibi birden yükselebilmesi Bjelica Vesely gibi FB'nin sık kullanmak isteyeceği uzunlara karşı farklı bozucu karakterler sergilenmesini sağlar. Ama bu seriden çıkacak sonuçlar onlara olan bakışımı değiştirmeyecek. Detayına artık sezon bittiğinde gireriz. O sırada TBF başkanı GS'ın başkanı Basketbol şubesinin sponsoru ve bütçesi de belli olmuş olur. Ona göre de belirleriz. Sponsor yoksa Carter inşallah kalır bile deme ihtimalimiz var
)
Yaş olayı ise olmamış Mustafa
Eğer öyle bir şey varsa lafımın üstüne laf denmesin !!
Pozitif olalım şu seri için lütfen rica ediyorum. GS elenir diyen bile içinde saklasın düşününü. Serinin kaçkaç bittiğini bilene boncuk verilmiyor forumda. Bİraz pozitif enerji!