Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Abartmayın yahu. Erik Murphy dediğiniz adam Erceg'in 3-5 gömlek daha altı bir oyuncu. Redding güzel iş olur orası ayrı konu.

Hackett konusuna gelince skorer Ergin Hoca'ya yakın kaynaklardan biridir ama Hackett 2013 sonuna doğru 3 yıllık kontrat yapmıştı Milano ile.

Samuels bir ihtimal.

Umarım pazar günü seri biter de erkenden çalışmalara başlarız. Bizim yapmamız gereken şudur. İsimleri çıkan oyuncuları dikkatli olarak takip etmek. Ben bu takımda ahı gitmiş vahı kalmış oyuncuyu görmek istemiyorum gerekirse kolejden oyuncu getiririm ama Avrupa'nın kaşarlaşmış oyuncularıyla başarı gelmiyor. Umarım görülmüştür artık.

Derler ki Daniel Hackett (ve Barış Ermiş, Sertaç Şanlı, İzzet Türkyılmaz ).

Facebook'da Galatasaray Basketbol sayfası böyle bir şey yazmış.

Hackett tek başına yeterli olamaz bence.

Abartmayın yahu. Erik Murphy dediğiniz adam Erceg'in 3-5 gömlek daha altı bir oyuncu. Redding güzel iş olur orası ayrı konu.

Hackett konusuna gelince skorer Ergin Hoca'ya yakın kaynaklardan biridir ama Hackett 2013 sonuna doğru 3 yıllık kontrat yapmıştı Milano ile.

Samuels bir ihtimal.
Umarım pazar günü seri biter de erkenden çalışmalara başlarız. Bizim yapmamız gereken şudur. İsimleri çıkan oyuncuları dikkatli olarak takip etmek. Ben bu takımda ahı gitmiş vahı kalmış oyuncuyu görmek istemiyorum gerekirse kolejden oyuncu getiririm ama Avrupa'nın kaşarlaşmış oyuncularıyla başarı gelmiyor. Umarım görülmüştür artık.

Yazdığın son paragrafına sonuna kadar katılıyorum..İşi bitmiş,ahı gitmiş vahı kalmış oyuncuları getirmekle olmuyor artık.(2 sene önceki Batiste-Andersenli Fbü kadrosu..gibi)
Patric gibi genç,seviyesini çok yukarı çekebilecek oyuncuları bir şekilde takıma takviye etmeliyiz..Ayrıca elimizde tutabilmeliyiz(!)

Hackett Samuels Manuchar isimleri geçiyor Eyüp abi Dursun Özbek başkan olursa bu isimlere teklif götürelecek yazmış.. Bu isimler olmasa da konuşulması bile güzel demek ki seneye tatmin edici bir bütçe olacak.

Saçma mı yorum yapmış olucam bilmiyorum ama Hackettın Hackettlığı falan kalmamıştı bu sezon.

Hiç saçma değil..Avanak gibiydi bu sezon bildiğin..2 sene önceki Hackett değildi yani.Top 16 başladığında uzun süre üçlük bile atamamıştı spikerler konuşuyordu,şaşırmışa dönmüştü resmen
Ama yine de özel sayılabilecek oyunculardan bence..

Şöyle hem kaliteli hem de fiziksel olarak sert isimlerden bir kadro kursak da izlerken zevk alsak

Eric Murphy transferi de niye abartıldı anlamadım.Bajramovic kadar katkı vereceği şaibeli.Redding oldukça olumlu tabii

Diot'tan beklentiye bağlı olarak çok verim alınabilir aslında. Ancak adamı Arroyo gibi ball hogger olarak oynatacaksak sene ortası yuhlarız adamı. Mümkünse seneye tek merkezli bir kadro kurmayalım. Çünkü Arroyo'nun kendisiyle bile bu sistem başarılı olmazken , bulacağın Arroyo'dan düşük kalibreli oyuncuyla zaten başarılı olamazsın.
Daha transition oynamaya yatkın 3 oyuncunun da top getirebildiği ve guard bağlılığı az bir takım kurarsak bence daha iyi olur. Artık devir değişiyor ve biz de buna ayak uydurmalıyız .
He bir de Murphy transferine of pof çekip hayıflananları anlamadım hiç. Erceg'i hiç bir zaman tam olarak beğenmedim ama Erceg 3 tane Murphy eder. Komşunun tavuğu hesabı olmuş sizinki.

Furkan kardeşim, Finlandiya liginde ii bir oyuncu var Robert Arnold istatistikler tavan yapmış ne dersin bir fikrin varmı çok da pahallıya gelmez sanırım

Murphy bile beğenmez olduk Bjk kendi bütçesinde iyi transfer yaptı bence. Daha bütçemiz belli değil iken bizde Murphy lere muhtaç kalmayalım.

Unutmayalım bu sene oyuncuların parasını ödemekte çok ama çok zorlandık ...

Diot'tan beklentiye bağlı olarak çok verim alınabilir aslında. Ancak adamı Arroyo gibi ball hogger olarak oynatacaksak sene ortası yuhlarız adamı. Mümkünse seneye tek merkezli bir kadro kurmayalım. Çünkü Arroyo'nun kendisiyle bile bu sistem başarılı olmazken , bulacağın Arroyo'dan düşük kalibreli oyuncuyla zaten başarılı olamazsın.
Daha transition oynamaya yatkın 3 oyuncunun da top getirebildiği ve guard bağlılığı az bir takım kurarsak bence daha iyi olur. Artık devir değişiyor ve biz de buna ayak uydurmalıyız .
He bir de Murphy transferine of pof çekip hayıflananları anlamadım hiç. Erceg'i hiç bir zaman tam olarak beğenmedim ama Erceg 3 tane Murphy eder. Komşunun tavuğu hesabı olmuş sizinki.

Ben Siena'daki Zisis - Bo ikilisi gibi bir ikili düşünüyorum. O combo Aaron Jackson - Mike James - Pooh Jeter tarzı bir oyuncu olabilir.

Furkan kardeşim, Finlandiya liginde ii bir oyuncu var Robert Arnold istatistikler tavan yapmış ne dersin bir fikrin varmı çok da pahallıya gelmez sanırım

Valla hiç izlemedim kendisi hakkında pek video da yok ama Nanterre maçına kabataslak göz attım daha çok boyalı alanı kullanan bir oyuncuya benziyor şutu zayıf gibi geldi ki %30'larda dış şut atıyormuş

Bu arada sezonu nasıl geçirdi bilmiyorum ama Jacob pullen beğendiğim ışığı olan bir oyuncudur o da düşünülebilir belki

David Logan ve Shawn James'in sözleşme durumlarını vs. bilmiyorum ancak yavaş yavaş gözden düştükleri bu dönemlerde(ki özellikle shawn james) almak pek pahalı olmayacaktır zannediyorum.Keza Darius Johnson-Odom da düşünülmeli mutlaka.