Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

dursun özbek tarihin en büyük sponsorluğu diye bir şey anlatmıştı başkan oldu açıklasın.
aynen öyle bekliyoruz bakalım,takipçisiyiz bu konunun
twitterda birkaç yerde odeabank 5 milyon euro yazılmış ama tarihin en büyük sponsorluğu cümlesini karşılayabilecek düzeyde tatmin edici değil
Yine twitterda birkaç kişi ünal aysalın sponsor olacağını yazmış ben pek ihtimal vermiyorum ama olursa eğer daha büyük bir sponsorluktan bahsedilebilir belki

Anthony Randolph, Kubanla Avrupaya gelmiş. Eurocup istatistikleri de baya iyi. Motive olup, kendini oyuna veren Randolp iyi bir oyuncu. Sizce PF de nasıl olur ?

Rakiplerimiz ufak ufak hamlelerini yapmaya başladı. Mali tablo kesinleştirilip bir an önce transfer çalışmalarına hız vermeliyiz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eyüp Yıldıza göre Young da takımdan gidiyor. Böyle bir sinerji yakalamışken göndermek mantıklı bir hamle olmaz. Yanına John Bryant tarzı pivot hareketleri olan bir uzun ekleyerek, birbirini tamamlayan ikili oluşturabiliriz. Maliyetininde çok fazla olacağını düşünmüyorum.

Aradori çok iyi oyuncu zaten.
Bizle uyuşmadı malesef.
Şu anda Pocius yerine bizde olsaydı keşke.
Onu umarım tekrar takımda görürüz.
Bizle uyuşmadıdan çok biz kullanamadık bence
çünkü aradori topu elinde isteyen hücum setlerini yönlendirmeyi seven bir oyuncu biz de onu bu özelliği ile pek kullanmadık,bu biraz koçun tercihlerinden biraz da arroyonun varlığından kaynaklanıyor olabilir.Arroyo varken de aradoriyi optimal düzeyde kullanmak yönünde daha fazla şey yapılabilirdi gibi geliyor bana,belki de yapılmıştır ama aradori tepki vermemiştir bilmiyorum.Birkaç kişi yazmış parasını alamadığı için oynamadı filan diye öyle bişeye aradori özelinde ihtimal vermiyorum çünkü röportajında para herşey değil tarzı şeyler söylemişti,aradori öyle paraya çok aşırı önem veren bir oyuncu bence değildi.

Can Abi Aradori şu takımda olsaydı muazzam liderlik yapardı bu takıma.
Cidden benim içimde ukte kalacak.
Umarım bir daha Parçalı'yı giyer.

Aradori transferine çok sevinmiştim,tamamen bizim kullanamamızla alakalı,bir daha geleceğini sanmıyorum fakat iyi yerlere gelecektir Aradori,özellikle Malaga-Laboral gibi takımlara transfer yaparsa adından daha çok söz ettirebilir.

Young konusunda ise,Young'u bizim göndermemiz söz konusu olmaz,fakat kalmak istemediği çok aşikar,takımda tutmamız çok zor.

Jeter -Barış Ermiş -Nikolov
Hackett - Sinan
Markoishvili - Artest
İzzet - Kerem - Erceg
Bryant - Young

Erceg yerine daha savunma yapan bir oyuncu tercih edilebilir.

Bizle uyuşmadıdan çok biz kullanamadık bence
çünkü aradori topu elinde isteyen hücum setlerini yönlendirmeyi seven bir oyuncu biz de onu bu özelliği ile pek kullanmadık,bu biraz koçun tercihlerinden biraz da arroyonun varlığından kaynaklanıyor olabilir.Arroyo varken de aradoriyi optimal düzeyde kullanmak yönünde daha fazla şey yapılabilirdi gibi geliyor bana,belki de yapılmıştır ama aradori tepki vermemiştir bilmiyorum.Birkaç kişi yazmış parasını alamadığı için oynamadı filan diye öyle bişeye aradori özelinde ihtimal vermiyorum çünkü röportajında para herşey değil tarzı şeyler söylemişti,aradori öyle paraya çok aşırı önem veren bir oyuncu bence değildi.

Yazacaktım üşeniyordum. Diyeceklerimi kısaca yazmışsın ağzına sağlık. Aynen böyle düşünüyorum :) Carlos varsa Aradori alınmamalıydı. Ya da bjk şampiyon olduğunda Carlos Hawkins top paylaşımını yapabilmeliydik. Pocius yerine kalsaydı keşke:((

Takım kuruyorsam yabancı olarak ilk Young'u yazarım. Dün pas aldığında neler yapabildiğini gayet iyi gördüm.

Evet Young ve Carter'ın eksikleri var doğru. Bi tanesi transition oyununu en iyi oynayan uzunlardan biri. Diğeri de kısa boyunun dezavantajını atletizmiyle kapatan, Avrupa'da yeterince dikkat çektiğini düşündüğüm bir oyuncu. Bu oyuncular üstadımızın söylediği eksikleri kapatsalar, zaten burda olmazlar.

Başkanlık öncesi konuşmasında Dursun Özbek sponsorluklar diyor. Bu iki sponsor bulacağımız anlamına da gelebilir. Yani bir isim bir de forma sponsoru gibi.

İcraatlerini merakla bekliyorum. Fazla parada gözüm yok 10-11 milyon dolar bütçe olsa Ataman'a yeter. Ve de o bütçeyi sadece basketbola kanalize edip huzurlu bir ortam sağlamak esas önemli olan. Hatta en önemli olan.