Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Eğer bahsedildiği gibi Türk Telekom'la birleşme olursa süper olur.

Salonu TT'ye yaptırabilirsek isim hakkını verip yılda 5 milyon dolar'a anlaşırız.

Galatasaray Telekom birleşmesiylede yılda 8 milyon dolar gibi bir meblağda kaynak sağlasalar.

Sırt ve forma sponsoru olarakta Odebank'ı alsak 3.5 milyon dolar gibi bir paraya.

Yıllık mağazacılık geliri bilet kombine olarak 12 milyon Tl gelir demişti Dursun başkan oda 4.5 milyon dolar yapar.

5+8+3.5+4.5=23 milyon dolar yıllık bütçe olur FBÜ kadar yine olmaz ama bize bu bütçe fazla bile gelir 20 milyon dolar'a ne kadrolar kurarız be.

CB'nının izin vermiş denmesi ilginç olmuş.

Şu yönden bakıyorum ümitleniyorum.
Dursun Özbek, Tarihin en iyi sponsor anlaşmasıni imzalayacağız.

Ama bir yandan 10 yol boyunca her sene konuşulup sonuçsuz kalması ümidimi kırıyor.

Hackett i hiç beğenmiyorum.Bence baskıyı kaldıramıyor ve penetre ettiğinde çoğu zaman karşısında iyi bir uzun olunca turniyede kaçırıyor.Birde inadina 3lük deneme hastalığı oluşmuş onda.Sokamıyorda 3lükleri.Ne milano onu bırakır ne de biz alalım.

CB'nının izin vermiş denmesi ilginç olmuş.

Şu yönden bakıyorum ümitleniyorum.
Dursun Özbek, Tarihin en iyi sponsor anlaşmasıni imzalayacağız.

Ama bir yandan 10 yol boyunca her sene konuşulup sonuçsuz kalması ümidimi kırıyor.

Dursun Özbek'in açıklamaları beni ümitlendirmişti baya acaba bu sene olur mu diyorum işte.

Hackett i hiç beğenmiyorum.Bence baskıyı kaldıramıyor ve penetre ettiğinde çoğu zaman karşısında iyi bir uzun olunca turniyede kaçırıyor.Birde inadina 3lük deneme hastalığı oluşmuş onda.Sokamıyorda 3lükleri.Ne milano onu bırakır ne de biz alalım.

Daha iyi bir koçla çalışmalı ilk olarak o zaman görürsün nasıl bir oyuncu olduğunu.

Jamont Gordon CSKA 'da nasıldı Gs ilk geldiğinde nasıl sakatlanmadan önce nasıl dı bir bak istersen dostum

Bence sen gordon'ın cska kariyerini daha iyi incele.Cibonadan cskaya transfer olduğunda hem takımın en yukek skor yapan 2.oyuncusuydu hemde en iyi savunmacısıydı.Sonraki sezon cska krilenkolu o tarihi kadroyu kurunca sadece savunmada kullanılmaya başladı gordon.Zaten konu gordon değil örnek olarak yanlış bir örnek çünkü gordon dah yüksek bütçeli ve hedefli bi takimin oyuncusuydu.Gerek bu sezon gerekse top16 maçlarını hackett'in izlemeni veya incelemeni öneririm.2 yıldır ulkerin gurubunda olduğu için milano Hacketti çok izleme fırsatı buldum.Ama ben ne bir skorer özellik,şut tehtidi veya çok iyi bir oyun kuruculuk göremedim ondan.

Biraz pahalı bi kadro olacak gibi ama yazmak nasılsa bedava:

zizis-diot, atsür, nikolov
hackett, sinan
marko-micov, f.garcia-redding-hopson-j.carter(tercihim f.garcia ve marko veya redding ve marko ama micov'a da çok soğuk değilim)
erceg, izzet, ege
pat, begic-mejri, sertaç

nikolov kiraya verilip göksenin de kadroda tutulabilir. bu arada x-y-z ile kasttetiğim x,y ve z'den biri.

Yalnız Young son zamanlarda fazla konsantre oynuyor. Bu akşamki maçta da inanılmaz bi takip smaç yaptı Vesely'nin yanında. Her maç çemberi sökmek için vuruyor smaçları, çok konsantre ve enerjik. Kaçırmamalıyız, yeni sezonda çok daha iyi oynayacağına eminim.

Edit: tweetler atmış young ayrılıyor sanırım.

İlk Önce benim tanıdığım Ergin Hoca bazı sözler almasa şuanki takımının durumu ile asla o akşamki yemeğe gitmezdi.Şampiyonluk kutlaması Değil Duygun başkanın veda Dursun başkanın Hoşgeldim yemeği idi...

Sezon başından beri adam gibi bakılmayan bir şube var Başında Ergin Hoca Olacak kendisini kahle almayanların yemeğine gidicek,Hiç ihtimal vermem Dursun Başkanla italya yolculuğu yemek olayı önümüzdeki sene için sözler aldığını gösterir.

Takıma gelicek olursak
Kalanlar:Sinan,Micov,Young,Ender,Nikolov

Gidenlere:Selametle

Gelecekler :1:Lafeyette,LeoWestermman,Bo,Taylor Rochiste
2:
Farmar,Lojeski,Haccket,Nate Lınhart
3:Jeff Brooks,Serhat Çetin ,Cenk Akyol,MarkoPAŞA
4:İzzet,Bertans,Savanovic,Klıeza,Kuzmıskans
5:Furkan,Mırza Begiç,Bourousıs

Hepsıne birden Yıldız alamazsın ama 1 NUMARAN VEDE 5 NUMARAN nekadar iyise okadar iyi takım olursun 1vede 5 numaralarına Parada acıma yanlarına elindeki oyuncular vede takviyelerle süper kadro kurarsın

1:Lafayette-Ender-Nikolov
2:Farmar-Sinan
3Micov-Marko
4:İzzet-Savonovic
5:Young-Furkan

Bu takım ortalama 9-10m dolara kurulur birtek farmara biraz fazla para verirsin hepsi okadar.

Bizler, hoca, yöneticiler, oyuncular.

Herkes kendini sorgulamalı. Çünkü herkesin hatası var. Biz takımı yalnız bıraktık, hoca zaman zaman odaklanamadı, yöneticiler zaten Allah'a havale, oyuncular sürekli sorun çıkarttı.

Hoca MT mi GS mi karar vermeli. Transferler kamp sonrasına kalırsa yandığımızın resmi.

ben;

Jordan Farmar (1.5 - 2M$) - Jeter (600k $) / Barış - Nikolov
Jackson (700-800k $) - Sinan (750k $)
Micov/Markoishvili (1 M$) - Serhat
Moermann (500k $) - Orhan / Nusret / Ersin - Ege
Samuels (750k $) - (Onakwu, Mbakwe) - Sertaç

tarzı bir rotasyonu yeterli görüyorum. 9-11 milyon dolar civarına kurulabilir sanıyorum

Erceg, Ender, Kerem, Arroyo gibi yüksek kontratlardan çıktık sayılır.

Tabi bu kadroyu kurmak çok zor olur orası ayrı mesele.

Nachbar,Darden,M.Brooks bunlar gündeme alınabilir mi.Darden çok süre almamış Oli'de.M.Brooks zaten çok iyi skorer ihtiyaç var skor üretecek adama.Barca'da revizyona gidecek Nachbar ne alemde oradan iyi pay çıkartılabilir aslında

Aydın Örs lafıdır bu, bir takım 1 ve 5 numarası kadar konuşur; 2 pozisyona çok kaliteli adamlar alıp geriye kalan mevkilere mücadeleci isimlerle bütçemize göre ki duyulan, konuşulan 10-11 milyon USD civarı , Şampiyonluğa oynayan bir takım rahatlıkla kurabiliriz.

Dikkat ettim her kadroda nikolov yazılıyor, tamam iyi oyuncu geleceği var ayrıca lisans alabilmek için baya uğraştık herşeye eyvallah ama ben ısınamadım genç oyuncuya hele ki oyun kurucu olması işleri daha çıkılmaz hala getiriyor.Ben şahsen kiraya verme taraftarıyım şu haliyle pek süre alacağa benzemiyor aynı şey ege içinde geçerli kadroyu şişirmeden her maç 9-10 kişiyle sahada süre alan oyuncu kalitesi istiyorum artık,belki kıyaslamak doğru olmayacak ama cedi , birkan falan akla gelince çok yavan kalıyoruz malesef...

Reggie Jackson
Draymond Green
Khris Middleton
KJ McDaniels
Wayne Ellington
Nick calathes
Pero Antic
Alexis Ajinha
Toure Murry

Hepsi freeagent,çogunun maaşı 1m $ altında bence gelecek sene için bir kaçını denemeliyiz olur mu olur tabi aralarında nbade kalacak olanlar vardır mutlaka ;)

Sinan-Nikolov-Ege Arar dışında kimse kalmasın. Young kalsın diyecektim ama belli olmuş gidiyormuş. Özellikle Erceg'i tutarsak yazıklar olsun bize savunma özürlü herif.