Yeni Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Turnuvalar

VLC playerda böyle görünüyor. :)

tbftv.jpg

Ilk gözlemim dorsey lasme 4-5 olursa cok zorlaniriz. Ikinci gözlemim sezon boyunca göksenin ve izzet cok konusulur bu forumda...

10 sayı gerideydik ve yayın eksildi. Mutfağa gitim, geldim öne geçmişiz. Oyunculara baktım, sadece İzzet > Lasme değişikliği olmuş.

Yine yayın kesildi. Önce Slaughter sonra Green üçlük attı, göremedik.

Edit: Yayını geri alınca izlenebiliyormuş. Green'den ikinci üçlük... :)

Banvit 47- 41 GS
Leblebi gibi üçlük yiyoruz 2.periyot. Atılan tüm dış şutlar boş atıştı. Dış şut savunmamız inanılmaz kötü. Caleb Green dış şut tehditiyle fark yaratıyor şu ana kadar. Son olarak sinan şampiyonadan bitik bir vaziyette dönmüş hiç bir varlık gösteremiyor. Keşke biraz daha dinlenip dönseydi. Tabi kolay değil her gün maç yapmak ve her maçta 35 dakika oynamak. Oda ritmini bulunca daha iyi olacağız.

İlk yarıyı 53-41 geride kapattık. Banvit 11/21 ile üçlük attı. Biz de 6/11 ile oynuyoruz.

Sorun üçlük falan değil, onların 40 topuna karşılık bizim sadece 26 şut atmamız sorun. Bunların sebebi de bol bol hücum ribaundu verip, top kaybı yapmamız.

1-2-3-4 hatta 5 numara da bile eksiğimiz var. Bu kadro yapısı bizi bir yere götürmez 4 numarayı izzete ve Ege ye teslim etmek tam bir fiyasko. Allah yardımcımız olsun