Yeni Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Turnuvalar

Ege kac yaşında. adamın kolunu kaldıracak gücü yok yahu bir insan Galatasaraya bu kadar zarar verirken milli takımda nasıl o kadar kaliteli oynar anlamak güç

1-2-3-4 hatta 5 numara da bile eksiğimiz var. Bu kadro yapısı bizi bir yere götürmez 4 numarayı izzete ve Ege ye teslim etmek tam bir fiyasko. Allah yardımcımız olsun
Abi ne yaptın ya ne karamsarlık bu. 4 numara için anlıyorum hepimizin ortak fikri oldu o artık. Yalnız bu hazırlık maçı ve oyuncular hazır değil bunu unutmayalım

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dış şut savunması diye bir şey yok takımda, İzzet de Ege de Green de rakibin 3-4 numaralarını ihya ettiler. Göksenin saçma sapan savunma hatalarına devam ediyor, "nerede hareket orada bereket" deyimi Göksenin'de işlemiyor!

İkinci yarı nasıl olacak bakalım...

Biraz sakin olun arkadaşlar.
Sadece bir hazırlık maçı bu.
Eksikliklerimizi görüp gerekli takviyeleri yaparız Ergin Hoca ile.
Bizim gördüklerimizi Ergin Hoca da görüyor merak etmeyin.

Göksenin,Şafak yine olumsuz değil de İzzet hatta Green çok olumsuz sinyal veriyor maalesef.Ribaunt alamayan,koş koş basketboluyla sayı üretene bir 4 numara aldık maalesef

Maci yoneten hakemlerin basketbolla alakasi yok.Cengeller,ikili sikistirmalarda gogus mudahaleleri,hatali screenler havada ucusuyor.Simmons sertligin dozunu herzamanki gibi fazla yukari cikartti.

Yalnız Galatasaray takımı simsiyah olmuş.Bukadar siyah oyuncuyla Avrupa basketbolu oynanmaz dostum.Ergin hoca bakalım nasıl düzeltecek takımı onu merak ettim.

Foruma bakınca iyi takım kurduk demiştiniz ama hiç müdafa yapamazsak iyi takım olamayız.Bukadar siyah oyuncuyla nasıl defans yapacaksak artık....

Yalnız Galatasaray takımı simsiyah olmuş.Bukadar siyah oyuncuyla Avrupa basketbolu oynanmaz dostum.Ergin hoca bakalım nasıl düzeltecek takımı onu merak ettim.

Foruma bakınca iyi takım kurduk demiştiniz ama hiç müdafa yapamazsak iyi takım olamayız.Bukadar siyah oyuncuyla nasıl defans yapacaksak artık....

Geçen sene Beyaz oyuncular vardı çok mu iyi savunma yapıyorduk ?
Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa.

92-81 kaybettik. Banvit üçlüklerden 51 sayı buldu. Bu kadar üçlük yememize rağmen, bitime 4 dk kala farkı 7'ye indirdik. Sonrasında hücumda yapılan basit top kayıpları ve üstüne yediğimiz üçlüklerle tekrar fark açıldı.

Birde Shlibb döndükten sonra bakmak lazim . Banvit macin genelini domine etti . Disardan 51 sayi bulmalarinda en az banvit oyunculari kadar Ergin ataman'in da payi var. Belli dönemler mola alarak rakip yavaslatilabilirdi . Banvit gerektigi anlarda mola alip farkın kapanmasina izin vermedi . Hakli bir galibiyet aldilar .

Banvit yaklaşık 45-50 gundur nerede ise tam takım çalışıyor biz 9 oyuncuyu bulalı 3 hafta olmadı biraz sabırlı olmakta fayda var

İzlemesi keyif veren bir takım olacağız bence. Tam kadro ve bütün oyuncuların hazır olması için en az bir ayımız daha var.